Je to kravina nebo +,výměna snímače na Epi LP za Seymor Dunc

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
s.kukac

Je to kravina nebo +,výměna snímače na Epi LP za Seymor Dunc

Příspěvek od s.kukac »

Mám Epiphone Les Paul Standard plus a miluju zvuk Slashe (slash) , a tak mě zaujal ten jeho snímač. http://kytary.cz/seymour-duncan-alnico- ... 71:0:0:1:0 .Zajímalo by mě, jestli to zvuk mý kytary nějak obohatí, nebo to bude stejný? A jestli jo, tak v čem? děkuji.

PS:Na kytaře mám všechno původní.

aivn86//upřesněn název tématu
Epiphone Les Paul Standart Plus - (suprová kytara), snad jen to, že kvůli ní nemůže spát. Pořád se mi o ní zdá!
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Urcite to bude plus - a jeste lepsi by bylo udelat rozpojovani, kdy uz to ma ctryrzilovy privod. :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

Urcite ti to pomuze pokud tam mas ty puvodni snimace epiphone tak tenhle SD bude super,nebude ti to vubec sumet a hlavne luxusni zvuk.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Rozhodně uslyšíš rozdíl. Teda pokud nehraješ na 5W kombo ze setu. Ale je velikej rozdíl mezi továrníma snímačema a SD. Tón bude jasnější, mnohem víc se prosadí. Prostě konkrétnější. Tovární snímače jsou dost často takové trochu zahuhlané, přidušené,... Ale ten rozdíl uslyšíš až po výměně snímače. :)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

toe hezký, doporučuju, ale začal bych pořízením jinýho komba....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

NEZACINAL bych novym kombem! Mit svuj vlastni kvalitni nastroj s moznosti zahrat si kdekoli na kvalitni aparat, je podle meho prednejsi.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

radši nejdřiv kvalitní kytaru...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

eugeene píše:radši nejdřiv kvalitní kytaru...
toe pěkná píčovina. na tom chrčítku si pojebe styl, pak dostan silnou lampu a bude to trhat uši. Koupí snímač a rozdíl skoro nepozná protože mu zkrelsuje 1 led dioda a zesiluje intogrovanej obvod. o kvalitě toho repráku se nelze vůbec bavit. Když si pořídí kombo tak to bude hrát daleko líp :roll:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

"si pojebe styl" :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

dobře, měním názor, ať hraje na stagga a koupí si mesinu...
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

:lol: :lol: :lol:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

i kdyby si dal EMG81 tak stejne to bude znit blbe na tom kombu>nejdriv kombo pak vylepsovat kytaru
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Jen at tam da ty jiny snimace....pak at si koupi lampu....nebo lepsi kombicko
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

A dobrej zvuk si muze vychutnat pres "krabku" a sluchatka. :)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Zkoušel sem hrát přes jakýsi obrovský Senheissery a je to nechutný...chybí tomu tlak :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Jiste, ze je tam rozdil ale rozdil ve snimacich bezpecne pozna. :)
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

jj ale pokud to ma na doma tak si nemusi kupovat hned za 30 tisic Marshalla Fender frontman spolu s nejakou krabkou hraje urcite dobre,ale zase by sis mohl koupit nejakou kvalitnejsi treba pololampu od VOX,ta stoji asi 5000,a budes to mit dobrej zvuk a nebo do bazaru a tam nejakou lampicku.

ALE ZPET K TEMATU!!!
Jak sem uz psal zvuk to o dost zlepsi a pokud ti frontman vykovuje tak si kup ten SD a mas paradni kytaru ALE SPIS BEZ DO TOHO KOMBA :!: :D :!:

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

s.kukac

Příspěvek od s.kukac »

Guitarbob píše:jj ale pokud to ma na doma tak si nemusi kupovat hned za 30 tisic Marshalla Fender frontman spolu s nejakou krabkou hraje urcite dobre,ale zase by sis mohl koupit nejakou kvalitnejsi treba pololampu od VOX,ta stoji asi 5000,a budes to mit dobrej zvuk a nebo do bazaru a tam nejakou lampicku.

ALE ZPET K TEMATU!!!
Jak sem uz psal zvuk to o dost zlepsi a pokud ti frontman vykovuje tak si kup ten SD a mas paradni kytaru ALE SPIS BEZ DO TOHO KOMBA :!: :D :!:
Brzo si budu kupovat nový, zkousel sem celolampu crate 50 W, líbí se mi, tak snad zase neslápnu vedle, jakl s tim frontmenem.
Epiphone Les Paul Standart Plus - (suprová kytara), snad jen to, že kvůli ní nemůže spát. Pořád se mi o ní zdá!
Fender Frontman 15W, Fender Blues junior - chci
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

s.kukac píše:
Guitarbob píše:jj ale pokud to ma na doma tak si nemusi kupovat hned za 30 tisic Marshalla Fender frontman spolu s nejakou krabkou hraje urcite dobre,ale zase by sis mohl koupit nejakou kvalitnejsi treba pololampu od VOX,ta stoji asi 5000,a budes to mit dobrej zvuk a nebo do bazaru a tam nejakou lampicku.

ALE ZPET K TEMATU!!!
Brzo si budu kupovat nový, zkousel sem celolampu crate 50 W, líbí se mi, tak snad zase neslápnu vedle, jakl s tim frontmenem.
To určitě nešlápneš :wink: : "Just do it!".
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“