Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Teda Joey, myslel jsem si že hraješ daleko lépe, ale neber to jako že bych prudil. Trochu se mi zdá většina mimo rytmus....
Ale bod + za Turbonegro !! :-) Přesně tohle jsem hrál jednou, vypiluj to, je to dobrej riff, ale chce cit !!!
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Pohoda - udelal jsi dobre, zes do toho sel.
Zatim Te dost vyrazne brzdi technika ale to se urcite zlepsi. Zustan jeste chvili u tech uryvku, co nejvice se snaz poslouchat original - mockrat a zaroven s nimi hrat, hodne to pomaha.
Mnoho zdaru preji :)
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Joe děkuje za rady, stydí se, dále Joe podotýká že se nezdá :D, pak se stydí a ještě jednou děkuje :wink:.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Jak dlouho hraješ na kytaru Joey?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Frostys píše:Jak dlouho hraješ na kytaru Joey?
Joe se stydí, :oops: rok a půl...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Joey píše:
Nestydel bych se za hru ale za to ze pusobys dojemm ze sis neco slehnul :lol: :lol: :lol: :lol:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:
Joey píše:
Nestydel bych se za hru ale za to ze pusobys dojemm ze sis neco slehnul :lol: :lol: :lol: :lol:
Kdy? Když sem to hrál? :D

Jan Kaplický 1937 - 2009
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Joe se stydí, rok a půl...
Joey nestydet :!: Joey hodne poslouchat, hodne hrat a vobcas zahulit. :wink:
Naposledy upravil(a) Atkins dne 28.04.2008 19:43, celkem upraveno 1 x.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
pehve

Příspěvek od pehve »

Atkins píše:Joey nestydet :!: Joey hodne poslouchat, hodne hrat a vobcas zahulit.
:D jj, a vybrat si jednu věc a dotáhnout ji do konce, cvičit s metrem protože občas chybí doby v taktu
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Já nehulím, a o metronomu uvažuju :)

Edit: Teď sem si vzpoměl že mi vedle komba stojí stojan s mikrákem, kterej sem si půjčil z OÚ. Joe se mlátí do hlavy a opakuje, kok__, ko__t, __kot...

Jan Kaplický 1937 - 2009
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Tak hoši kdy bude ten kytarovej FIGHT (battle) ??
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

O.T. Ja trosku ano - po hrani [docela prijemne to rozsiruje "stereo" :lol:] ale protoze toho hrani je uz poskrovnu - neni cas, tak i to brcko je spis vzacnosti. :lol:

Ovsem zasadne nedoporucuji pred ci pri hrani, pred mnoha lety jsem si to vyzkousel - ano byl to vynikajici pocit ale pri poslechu zaznamu mi opravdu nebylo dobre a jak se asi citili chudaci posluchaci?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Atkins píše:O.T. Ja trosku ano - po hrani [docela prijemne to rozsiruje "stereo" :lol:] ale protoze toho hrani je uz poskrovnu - neni cas, tak i to brcko je spis vzacnosti. :lol:

Ovsem zasadne nedoporucuji pred ci pri hrani, pred mnoha lety jsem si to vyzkousel - ano byl to vynikajici pocit ale pri poslechu zaznamu mi opravdu nebylo dobre a jak se asi citili chudaci posluchaci?
Já bych aj jakože jo, ale bojím se. U nás ve škole už brali tři lidi na rozbor slin, nevím jak dlouho se to drží ve slinách ale v krvi 3-4měsíce. No a ještě taky mojí milé se to nelíbí takže tak :). Dost OT.

Jan Kaplický 1937 - 2009
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Krev je prd ale vlasy tě prozraděj takže já nehulim :!: NIKDY
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Pidin píše:Tak hoši kdy bude ten kytarovej FIGHT (battle) ??
Nahoď song co můžou zvládnout i mírně pokročilý a jdem na to :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
pehve

Příspěvek od pehve »

Lachim píše:cejtim z té Pehvoviny Mertu (myslim styl kytary,song je jasnej). Pěkný. Za mlada jsem hrál Prahu magickou, tak vim, že to je docela těžký.
Merta je pro mě nedostižnej idol, jeho hudební projev je naprosto dokonalej a většina jeho věcí je pro mě nehratelná...ta Praha magická je super song a patří k těm čitelnějším.Hrát jako on by se mi jednou mooooc líbilo, ovšem mám ten pocit že bez základů klasické techniky a odborného vedení se mi to nikdy nepodaří....nevím

ten Scarborough fair je jak píše Atkins podobný verzi od Simona&Garfunkela s tím rozdílem že Paul hraje jednodužší doprovod bez vedení melodie - já se snažím ještě vést "lead melody" v doprovodné lince, o to je tato verze zajímavější ale i těžší - nicméně myslím že tady někde začíná hra na kytaru, ne v powerech.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

nicméně myslím že tady někde začíná hra na kytaru, ne v powerech.
Vyborne - naprosty souhlas, casem zjistis, ze i Merta obcas rytmicky ulitne a naucit se da. Ovsem jeho prvni deska "P.S.", je vynikajici.
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Tak třeba: Motörhead Ace of spades Metallica Fuel
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Joey píše:Já bych aj jakože jo, ale bojím se. U nás ve škole už brali tři lidi na rozbor slin, nevím jak dlouho se to drží ve slinách ale v krvi 3-4měsíce. No a ještě taky mojí milé se to nelíbí takže tak :). Dost OT.
No ty vole to se dneska berou an školách děckám sliny ? :shock:
To čumím teda. To za nás nebylo (mluvím jak stařec a to jsem první rok na vysoké :lol: ).

btw máte někdo při nahrávání skušenost s nějakým speaker simulatorem nebo všichni valíte přes lineout do PC, popřípadě přes mikrák do PC ?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Smrťokvítek píše:
Joey píše:Já bych aj jakože jo, ale bojím se. U nás ve škole už brali tři lidi na rozbor slin, nevím jak dlouho se to drží ve slinách ale v krvi 3-4měsíce. No a ještě taky mojí milé se to nelíbí takže tak :). Dost OT.
No ty vole to se dneska berou an školách děckám sliny ? :shock:
To čumím teda. To za nás nebylo (mluvím jak stařec a to jsem první rok na vysoké :lol: ).

btw máte někdo při nahrávání skušenost s nějakým speaker simulatorem nebo všichni valíte přes lineout do PC, popřípadě přes mikrák do PC ?
Přesně u nás to samé a to jsme pitomá obec s 4000 lidma a na ZŠ už šla celá třída na rozbor jednou :lol:
Na výšce jsem taky rokem prvním ale tohodle se nebojím. Kdyby se to tam provedlo plošně, tak by to mohli zabalit profesoři... Nebylo by koho učit :lol: :twisted:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“