Spatny uchyt tremola
Pravidla fóra
Spatny uchyt tremola
Nazdar lidi,mam problem.Vcera mi dosla Jacksonka DXMG z druhe ruky.Tak jsem si na ni zahral,fse v pohode,a tak jdu vymenovat struny.Struny zdelam a ejhle...divam se,ze jeden ten "sroub" na kterem je uchyceny tremolo v tele kytary(rika se tomu brit?) z nej vyleza ven.Co s tim mam delat?Dokazal by ho kytarar treba vlepit zpatky...muze se to vubec lepit?prosim poradte
Jackson King V
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
Slayer,Megadeth,Exodus,Iron Maiden,Metallica,Judas Priest,COB...METAL
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
protože jsi sundal všechny struny najednou, tak to vyskočilo tahem pružin. Příště měnit po jedný struně a je po problému. 
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
Ja sem si rikal,ze to bude tim,ze sem je zdelal fsechny...a to jako nevadi,ze je to tam navolno?Ted sem tam ty stare struny dal zpatky a je to v pohode...akorat ma nenapadlo,ze to nemosi byt v te kytare napevno
Jackson King V
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
Crate
D'Addario 0.10
Dunlop Tortex 0.88
jak rika DwPetr....
a pro presny terminy
brit - stycna plocha zakladny tremola, ktera se dotyka
trnu - ten je zasroubovany (na potrebnou vysku, podle nastaveni dohmatu) do
zapustene matice v tele
takze to, ze ti ten trn kouka trochu ven z matice, je proto, ze je takhle nastevny tremolo, resp. dohmat....
takze nechapu co resis... to byl dotaz asi jako, "hele me kouka 2cm struna z koliku, je to v poradku nebo to mam reklamovat?"

a pro presny terminy
brit - stycna plocha zakladny tremola, ktera se dotyka
trnu - ten je zasroubovany (na potrebnou vysku, podle nastaveni dohmatu) do
zapustene matice v tele
takze to, ze ti ten trn kouka trochu ven z matice, je proto, ze je takhle nastevny tremolo, resp. dohmat....
takze nechapu co resis... to byl dotaz asi jako, "hele me kouka 2cm struna z koliku, je to v poradku nebo to mam reklamovat?"
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
otlačení dřeva u trnů tremola
To může mít vliv na rozlaďování, když je tam vůle. Často se dřevo otlačí tahem strun a pružin, pak je ta matice volná. Doporučuji vytáhnout, naimpregnovat tu otlačenou část vteřinovým lepidlem, a pak matici vrátit.
Horší je, když jsou ty matice blbě umístěné - moc daleko nebo blízko od sebe, daleko od krku. Už jsem dva Floyd Rose musel převrtávat, měli ty trny z výroby o několik mm mimo.
Horší je, když jsou ty matice blbě umístěné - moc daleko nebo blízko od sebe, daleko od krku. Už jsem dva Floyd Rose musel převrtávat, měli ty trny z výroby o několik mm mimo.