kytary VINTAGE
Pravidla fóra
kytary VINTAGE
Máte někdo zkušenosti s touhle značkou???Nevíte jestli se daj sehnat v ČR konkrétně mě zajímaj Les paulky. dík
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: kytary VINTAGE
v ČR asi jo...u nás v hudebninách jednu les paulku od vintage majtom86 píše:Máte někdo zkušenosti s touhle značkou???Nevíte jestli se daj sehnat v ČR konkrétně mě zajímaj Les paulky. dík
a já z ní mám fakt super pocit...snímače tam dávaj slušný..ted si ne a ne vzpomenout na jejich název..ale jsou na úrovni....u kytary za 9-10 000 jsem tohle snad ještě neviděl
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
wilkinsonLuky píše:snímače tam dávaj slušný..ted si ne a ne vzpomenout na jejich název..ale jsou na úrovni....tom86 píše:Máte někdo zkušenosti s touhle značkou???Nevíte jestli se daj sehnat v ČR konkrétně mě zajímaj Les paulky. dík
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
jo jo to jsou oniturbo_MaCk píše:wilkinsonLuky píše:snímače tam dávaj slušný..ted si ne a ne vzpomenout na jejich název..ale jsou na úrovni....tom86 píše:Máte někdo zkušenosti s touhle značkou???Nevíte jestli se daj sehnat v ČR konkrétně mě zajímaj Les paulky. dík
Jen pro informaci: tuhle se rozmějlším mezi epi a vintage SGčkama a vzopměl jsem si, že můj učitel na kytaru má nově vintage SG a tuhle jsem ho potkal v hudebninách. má taky ještě 2x gibson Les paul special junior s 2x P100kama.. Tak se ho ptám, jak to vintage hraje a řekl mi: zvukově naprosto bez rozdílu, vintage je jen dravější, sustain to má stejnej, ladí to. Jediný co tam je trošku mínuus je, že tam netěsněj šrouby na pickguard - nevim, co tim myslel.
rád bych řekl, že je to docela profík s výborným sluchem, takže to neříká nějakej amatér
rád bych řekl, že je to docela profík s výborným sluchem, takže to neříká nějakej amatér
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mě docela překvapuje když jsem tam byl tak před měsícem/dvěma tak tam byl samej Squier a Bach a Fender ale Vintage jsem neviděl.Oltec píše:V Brně je zrovna začali prodávat v MusicDatech na Lidické(obchod no.1ve štatlu!), kdo můžete běžte se podívat a zkusit, já sám sem vyvalil augle -v ceně do 7.000,- - supr. Jeden strat vypadal jako origoš ze sedmdesátých let v ceně desítek tisíc. A HW je fakt Wilkinson.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Ted jsem si jednu Vintage kytaur koupil v Bristolksým bazaru. Za nějakých 140 liber. CO nan i říct, fakt se mi líbí, zvuk má fajnej, jen ten krk se mi trocha nezdá, je trocha do luku, ale to se spraví doufám, POrovnával jsem ju s Epi les paul a hrála teda podle mě líp
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
nieco ako toto? http://kytary.cz/vintage-zip%c2-vz99/89 ... 50:0:0:1:0
Zkusil bych Alexim, na netu Vintage sice nemaj, ale kupoval jsem ji v jejich obchodě v Hradci Králové. A pak jsem je ještě viděl v jedněch hudebninách v Pardubicích, cestou od Tesca k nádraží po levý straně. Jinak kytary Vintage můžu jen doporučit, myslím, že je to dost muziky za docela rouzumný peníze...