kytary VINTAGE

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
tom86

kytary VINTAGE

Příspěvek od tom86 »

Máte někdo zkušenosti s touhle značkou???Nevíte jestli se daj sehnat v ČR konkrétně mě zajímaj Les paulky. dík
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Pokud vím tak ne. Možná v nějakým menším krámu budou něco mít. Na Slovensku je měli a myslím, že teď skončili.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

tom86-hledej šmudlo,je tu o tom čerstvej topic :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Luky

Re: kytary VINTAGE

Příspěvek od Luky »

tom86 píše:Máte někdo zkušenosti s touhle značkou???Nevíte jestli se daj sehnat v ČR konkrétně mě zajímaj Les paulky. dík
v ČR asi jo...u nás v hudebninách jednu les paulku od vintage maj
a já z ní mám fakt super pocit...snímače tam dávaj slušný..ted si ne a ne vzpomenout na jejich název..ale jsou na úrovni....u kytary za 9-10 000 jsem tohle snad ještě neviděl :)...mě hodně příjemně překvapila...mít možnost,tak si jí odnesu domů :D
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Luky píše:
tom86 píše:Máte někdo zkušenosti s touhle značkou???Nevíte jestli se daj sehnat v ČR konkrétně mě zajímaj Les paulky. dík
snímače tam dávaj slušný..ted si ne a ne vzpomenout na jejich název..ale jsou na úrovni....
wilkinson :wink:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Luky

Příspěvek od Luky »

turbo_MaCk píše:
Luky píše:
snímače tam dávaj slušný..ted si ne a ne vzpomenout na jejich název..ale jsou na úrovni....
wilkinson :wink:
jo jo to jsou oni :)
tom86

Příspěvek od tom86 »

a mohl bys sem dát název toho shopu kde ji maj....a hlavně místo
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

Jen pro informaci: tuhle se rozmějlším mezi epi a vintage SGčkama a vzopměl jsem si, že můj učitel na kytaru má nově vintage SG a tuhle jsem ho potkal v hudebninách. má taky ještě 2x gibson Les paul special junior s 2x P100kama.. Tak se ho ptám, jak to vintage hraje a řekl mi: zvukově naprosto bez rozdílu, vintage je jen dravější, sustain to má stejnej, ladí to. Jediný co tam je trošku mínuus je, že tam netěsněj šrouby na pickguard - nevim, co tim myslel.

rád bych řekl, že je to docela profík s výborným sluchem, takže to neříká nějakej amatér :)
Koxxman

Příspěvek od Koxxman »

no me by lakalo mozna to vintage SG ale prave kde se da koupit nove???....."Toť otázka"... :D
Koxxman

Příspěvek od Koxxman »

tak kde se daji koupit vintage kytary?? no ted se ukazte radilkove :D (hlavne cortaři, antiepiphonaři atd :D ) :o
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

u nás špatně.... na slovensku leckde
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Oltec

Příspěvek od Oltec »

V Brně je zrovna začali prodávat v MusicDatech na Lidické(obchod no.1ve štatlu!), kdo můžete běžte se podívat a zkusit, já sám sem vyvalil augle -v ceně do 7.000,- - supr. Jeden strat vypadal jako origoš ze sedmdesátých let v ceně desítek tisíc. A HW je fakt Wilkinson.
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Oltec píše:V Brně je zrovna začali prodávat v MusicDatech na Lidické(obchod no.1ve štatlu!), kdo můžete běžte se podívat a zkusit, já sám sem vyvalil augle -v ceně do 7.000,- - supr. Jeden strat vypadal jako origoš ze sedmdesátých let v ceně desítek tisíc. A HW je fakt Wilkinson.
Tak to mě docela překvapuje když jsem tam byl tak před měsícem/dvěma tak tam byl samej Squier a Bach a Fender ale Vintage jsem neviděl. :)
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Oltec

Příspěvek od Oltec »

Je to teď od středy.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

dneska hrajem, zejtra je zavřeno.... no příští tejden tam zajdu....
tom86

Příspěvek od tom86 »

Tak to je mazec,.......jsem nečekal že je budou mít v Brně.....jsem v Brně přes tejden tak se taky skočim podívat ale každopádně semka písněte svoje dojmy. A jestli si myslíte že sou lepší jak Epiphone, bach, fokus..........
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Ted jsem si jednu Vintage kytaur koupil v Bristolksým bazaru. Za nějakých 140 liber. CO nan i říct, fakt se mi líbí, zvuk má fajnej, jen ten krk se mi trocha nezdá, je trocha do luku, ale to se spraví doufám, POrovnával jsem ju s Epi les paul a hrála teda podle mě líp
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
rehlo3

Příspěvek od rehlo3 »

kubog

Příspěvek od kubog »

Ak máš V100 ako ja tak gratulujem 8) :)
Velda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velda »

Zkusil bych Alexim, na netu Vintage sice nemaj, ale kupoval jsem ji v jejich obchodě v Hradci Králové. A pak jsem je ještě viděl v jedněch hudebninách v Pardubicích, cestou od Tesca k nádraží po levý straně. Jinak kytary Vintage můžu jen doporučit, myslím, že je to dost muziky za docela rouzumný peníze...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“