PMT - MICHALíK Wah-Wah/Volume

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

přesně. navíc jak říká p.Michalík - true bypass je vlastně jen další kus zbytečného drátu

jinak to ovládání je tak jednoduché, jak tu bylo psáno... na špičku už spíše dupu, ale je to fakt masivní konstrukce, navíc jsou tam pod pedálem ty ochranné gumové nožky, takže pohoda
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak jsem slysel v sobotu v akci PMT (nevim presne model) pod nohou jednoho hodne dobryho kytaristy na Majalesu a pekne pokvakani to bylo (ovsem to slo z USA Fendera do Peavey 6505).
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

framikoin píše:tak jsem slysel v sobotu v akci PMT (nevim presne model) pod nohou jednoho hodne dobryho kytaristy na Majalesu a pekne pokvakani to bylo (ovsem to slo z USA Fendera do Peavey 6505).
Těch modelů moc není a bude to asi WahWah nebo Wah/Volume a koukal sem že zmizel Wah-Wah z E-shopu
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Wardog

Příspěvek od Wardog »

Skipper píše:Těch modelů moc není a bude to asi WahWah nebo Wah/Volume a koukal sem že zmizel Wah-Wah z E-shopu
He,he - ten Wah-Wah zmizel z e-shopu chvíli po tom co jsem si ho tam objednal.Byl to pravděpodobně poslední kousek.Dneska ho posílají poštou,tak ho zítra čekám a už se moc těším.

Dlouho jsem se rozmýšlel co koupit,zkušenosti mám jen s Cry Baby,ale jak jsem tam vyděl ty slevy,rozhodl jsem se pro českou výrobu a doufám že mě to nezklame.Ale podle ohlasů si myslím že určitě ne.
Fokus-H Les Paul Standard / Ibanez EX Series EX170 * ENGL E330 Screamer 50 Combo
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

hej ja si to objednal ale nedosel mi mail na potvrzeni objednavky ..? WTF?
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

*Twisted.Brother* píše:hej ja si to objednal ale nedosel mi mail na potvrzeni objednavky ..? WTF?
Hm doufam že tam ty Wah/Volume maj kua
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

dobry uz mam email ze uz to poslali :) hele byt tebouz tak beru hned pry tam maj uz jen 1-2 kusy .. .a 40 procent sleva se vyplati .)
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

No ja som si objednal wah-volume :twisted: Na predajniich uz nemaju, ale dostupnost je do 5 dni a zlava plati do konca mesiaca, takze pohoda ;)
Twisted Brother: Mne zas neposlali cislo uctu, na ktory som mal uhradit cenu... tak som im zavolal na zakaznicku linku a obratom mi to zaslali, pre istotu skus tiez...
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

dostupnosti Braniiku never, mozna si jeste pekne pockas, ale mozna taky ne.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Ale pokud vim , tak uz se pry nevyrabi .. pry je nikdo nechce
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Ja chci ale nemám prachy :cry: doufám že ještě fakt to jedno tam bude
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

tak PMT mam doma. Co som si hned vsimol, je prepinanie kvakadla a volume pedalu - ten potak sa mi neda prepnut nohou, proste nedokazem tu spicku nohou tak silno stlacit. No a to je asi jedina vec, ktora sa mi nepaci, inak som spokojny, zvukovo mi sedi.
Pokusal som sa nahrat ukazky, ale zistil som, ze s digitechovskou simulaciou repra znie dost hrozne, takze radsej zosnimam kombo mikrofonom a potom sem nieco hodim.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

Braniik píše:... ten potak sa mi neda prepnut nohou, proste nedokazem tu spicku nohou tak silno stlacit. ...
to chce párkrát vyzkoušet a uvidíš, že to jde v pohodě
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Hm takže sleva už neplatí :cry:
Wardog

Příspěvek od Wardog »

Tak mě dneska dorazil Michalík- Wah-Wah pedál.
Na zkoušení jsem měl bohužel jen málo času,ale kváká to fakt dobře.
Konstrukce je bytelná a vypínání na špičce mě nedělá poroblém,funguje dobře.
Jediný co mě zaskočilo je ta zdířka pro 9V adaptér.Já mám jenom ten klasickej kolík,kterej je na efektech ale takovej jack nemám.Musím dokoupit.Zatím tam mám baterku.
Nevíte někdo jak asi tak dlouho vydrží? V závislosti na používání samozřejmě.
Fokus-H Les Paul Standard / Ibanez EX Series EX170 * ENGL E330 Screamer 50 Combo
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Sakra asi se rozhodnu pro Voxe, ale kde ho mám kua vyzkoušet
afektband

Příspěvek od afektband »

Skipper píše:Sakra asi se rozhodnu pro Voxe, ale kde ho mám kua vyzkoušet
Nezkoušej, kup, je to výbornej wah.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

afektband píše:
Skipper píše:Sakra asi se rozhodnu pro Voxe, ale kde ho mám kua vyzkoušet
Nezkoušej, kup, je to výbornej wah.
Hm no já nechci naleťet, ted sem strašně ulítlej z toho PMTčka tak aby se mi to pak taky líbilo, že jo, kéž bych měl o něco víc peněz.

EDIT:Když sem dneska viděl že to stojí 2.790,- tak sem měl chuť s něčim seknout
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Braniiiku, neboj se na to trochu silně... je to potřeba
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Koxík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koxík »

Wardog píše:Tak mě dneska dorazil Michalík- Wah-Wah pedál.
Na zkoušení jsem měl bohužel jen málo času,ale kváká to fakt dobře.
Konstrukce je bytelná a vypínání na špičce mě nedělá poroblém,funguje dobře.
Jediný co mě zaskočilo je ta zdířka pro 9V adaptér.Já mám jenom ten klasickej kolík,kterej je na efektech ale takovej jack nemám.Musím dokoupit.Zatím tam mám baterku.
Nevíte někdo jak asi tak dlouho vydrží? V závislosti na používání samozřejmě.
Tyjo, to je docela na pytel s tím adaptérem, ten wah už mám objednanej. Doufal jsem, že mi tam bude pasovat adaptér co jsem používal na distortion, nedá se koupit třeba nějaká redukce? :)
"Dnes nejsem ve své kůži" - Thomas Hewitt :-D
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“