DILEMA - 5000Kč, univerzální kytara
Pravidla fóra
- Alexi_Laiho
Hokejka od LTD co petr prodává na tržišti.... podle dost slušná kytara, nemít já tu ibanezu ,tak mu po ní šáhnu
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Mno pokud by ses nerozhodl pro tu moji GAXku, tak jeste zbyva Cort M200, kde ale stejne casem budes muset vymenit snimace za nejaky R.M. nebo lepsi. Ta moje je stale na prodej 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Občas se najde klenot, věř miSmrťokvítek píše:Jenže jakýho koupíš strata za 5 tisíc ? V těchhle cenách je to se stratama na prd.Asanoth píše:no bud kup tu Wohmovu ibanezku, nebo doporucuju, jestli chces univerzalni kytaru, co jinyho nez strata![]()
Corty řady G jsou jasna volba
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
psal jsem Corty rady G...Smrťokvítek píše:Jenže jakýho koupíš strata za 5 tisíc ? V těchhle cenách je to se stratama na prd.Asanoth píše:no bud kup tu Wohmovu ibanezku, nebo doporucuju, jestli chces univerzalni kytaru, co jinyho nez strata![]()
Corty řady G jsou jasna volba
Ja mam tu nejlevnejsi a nemuzu tvrdit, ze by to bylo neco spatnyho...
pridej si to do hlasovani
jsem pro Cort
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já taky.Dark Axel píše:jsem pro Wohmovu GAX30
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Už na začátku sem psal gax 30,jestli se ti líbí víc jak třeba Corti tak po ní šáhni,kvalitní je,jednou sem na ní hrál static - x a bomba...navíc jestli jí vezmeš vod wohmiče tak budeš mít jistotu že byla v dobrých rukou a dobrej kus...a my navíc budem mít protekci páč sme mu jí pomohli střelit(joke)

taky bych se přiklonil k wohmově ibaneze, ma tam myslim RMka a ty se nedají srovnat s těma snimacema co sou na originalce, a určitě bude seřízena atp
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
no tak to každopádně ty snímače tam jsou celkem na k**** ty r.m.ka tam udělají dost , když gax tak jedině tu wohmovu.......nečetl sem celou diskuzi ale co takhle nějakého squira strata ? když jde o tu univerzálnost....na to je strat celkem good,zkus třeba affinity nebo standardCaggan píše:taky bych se přiklonil k wohmově ibaneze, ma tam myslim RMka a ty se nedají srovnat s těma snimacema co sou na originalce, a určitě bude seřízena atp
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
myslíš ty nechutný jakoby lp zenox serie? ty sou přímo k zblití, jestli se někomu líbí les paulky tak nevim jak by si moh koupit něco takovýho http://www.musiccenter.cz/Cort-Z42-WR-E ... erie:16504Caggan píše:podivej, s epinama je to tak že u levnějších modelů se jaksi kleslo na kvalitě, resp. kytary si přiučtují par procent za značku ale semtam se najdou kusy které jsou takové jak by se na jejich cenu slušelo. určitě si na to skus zahrát a když ti bude sedět do ruky (hlavně krk) a zvuk ti nebude vadit tak ji ber, ale takhle obecně bych bral ten ibanez.....
a ještě obecněj: bral bych rozhodně cort, za tyhle male prachy je cort nejlepší volba, maj pěkny LPcko za nějakych 6 000 mam dojem......
uznávám že cort dělá sakra dobrý kytary, ale tahle serie je vzhledově strašná...hranatý lp
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
myslíš ty nechutný jakoby lp zenox serie? ty sou přímo k zblití, jestli se někomu líbí les paulky tak nevim jak by si moh koupit něco takovýho http://www.musiccenter.cz/Cort-Z42-WR-E ... erie:16504jaby píše:
a ještě obecněj: bral bych rozhodně cort, za tyhle male prachy je cort nejlepší volba, maj pěkny LPcko za nějakych 6 000 mam dojem......
uznávám že cort dělá sakra dobrý kytary, ale tahle serie je vzhledově strašná...hranatý lp
edit: no ty vole to jsem to ale fakt krasně quotnul co ?
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008
Přesně tak, squier s HB a dvěma SC jsem tu postoval, ale nějak se k tomu nikdo nevyjádřilMarko007 píše:no tak to každopádně ty snímače tam jsou celkem na k**** ty r.m.ka tam udělají dost , když gax tak jedině tu wohmovu.......nečetl sem celou diskuzi ale co takhle nějakého squira strata ? když jde o tu univerzálnost....na to je strat celkem good,zkus třeba affinity nebo standardCaggan píše:taky bych se přiklonil k wohmově ibaneze, ma tam myslim RMka a ty se nedají srovnat s těma snimacema co sou na originalce, a určitě bude seřízena atp
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
no treba me se ty "LP" libi... nas 2. kytarista ji ma v cernym- je fakt ze je teda spis takova hneda ale co jsem na ni hral tak je dobra... rekl bych i lepsi nez muj Fokus. (je to smutny ale je to takjaby píše:
myslíš ty nechutný jakoby lp zenox serie? ty sou přímo k zblití, jestli se někomu líbí les paulky tak nevim jak by si moh koupit něco takovýho http://www.musiccenter.cz/Cort-Z42-WR-E ... erie:16504
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
univerzalni kytara do 5k ... si kup to co mam ja ... H-S-H MightyMight , zadnej zazrak ale lepsi nez origo snimace , je to lipovy , struny skrz telo .... koukni na www.musiccenter.cz , tam ji maj ... ale jenom ve stribrny , pak jeste muzes koupit v cerny na ty strance kde se prodavaj taky corty (nevim jaka to je ale to neva) .... a kytara hraje pekne , a to jakoze uz s par kytarama sem mel moznost porovnavat a to vetsinou drazsima a ta kytara se nemusi za nic stydet ... ja na ni nemam jedinou vytku proste ...
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
No, ale nezapominej na to, že LP 100 má šroubovanej krk a pravda je ta, že LP se šroubovanym krkem neni LP. Tolik bych ty epiny nezatracoval, já mam v plánu koupit Epi. LP standard, dát tam Duncany... a uvidím, ale kámoš dal do svýho LP customa EMG a hraje to fakt výborně.afektband píše:Největší průser jsou snímače a vůbec celý zpracování šlo u všech modelů epi brutálně dolu. Zrovna včera jsem hrál na tu co tam máš nahoře a zvracel jsem, ta kytara měla sustain asi 0,0001 sec. Prostě strašná věc. Nevim jestli to byl zrovna konkrétně špatnej kus, nebo je to takhle všude, ale za mě epi ani náhodou.brasil píše:A v čem je u nich největší problém? To dřevo? Snímače?
Cruiser by Crafter Les Paul
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30