DILEMA - 5000Kč, univerzální kytara

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět

kterou značku preferujete?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Hokejka od LTD co petr prodává na tržišti.... podle dost slušná kytara, nemít já tu ibanezu ,tak mu po ní šáhnu
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mno pokud by ses nerozhodl pro tu moji GAXku, tak jeste zbyva Cort M200, kde ale stejne casem budes muset vymenit snimace za nejaky R.M. nebo lepsi. Ta moje je stale na prodej :wink:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Smrťokvítek píše:
Asanoth píše:no bud kup tu Wohmovu ibanezku, nebo doporucuju, jestli chces univerzalni kytaru, co jinyho nez strata :)
Corty řady G jsou jasna volba :)
Jenže jakýho koupíš strata za 5 tisíc ? V těchhle cenách je to se stratama na prd.
Občas se najde klenot, věř mi :wink:
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Smrťokvítek píše:
Asanoth píše:no bud kup tu Wohmovu ibanezku, nebo doporucuju, jestli chces univerzalni kytaru, co jinyho nez strata :)
Corty řady G jsou jasna volba :)
Jenže jakýho koupíš strata za 5 tisíc ? V těchhle cenách je to se stratama na prd.
psal jsem Corty rady G...
Ja mam tu nejlevnejsi a nemuzu tvrdit, ze by to bylo neco spatnyho...
pridej si to do hlasovani :) nejlevnejsi je za 3,5 a JE DOBREJ. Tremolo nerozlazuje, ladeni drzi, zvuk nepoznam;), ale fakt s nim nemam problem. Pokud chces s HB u kobyly, tak to bude o neco drazsi, ale do 5 se vejdes...
jsem pro Cort :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

jsem pro Wohmovu GAX30
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Dark Axel píše:jsem pro Wohmovu GAX30
Já taky.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Už na začátku sem psal gax 30,jestli se ti líbí víc jak třeba Corti tak po ní šáhni,kvalitní je,jednou sem na ní hrál static - x a bomba...navíc jestli jí vezmeš vod wohmiče tak budeš mít jistotu že byla v dobrých rukou a dobrej kus...a my navíc budem mít protekci páč sme mu jí pomohli střelit(joke) :lol: :lol: :wink:
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

taky bych se přiklonil k wohmově ibaneze, ma tam myslim RMka a ty se nedají srovnat s těma snimacema co sou na originalce, a určitě bude seřízena atp
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Caggan píše:taky bych se přiklonil k wohmově ibaneze, ma tam myslim RMka a ty se nedají srovnat s těma snimacema co sou na originalce, a určitě bude seřízena atp
no tak to každopádně ty snímače tam jsou celkem na k**** ty r.m.ka tam udělají dost , když gax tak jedině tu wohmovu.......nečetl sem celou diskuzi ale co takhle nějakého squira strata ? když jde o tu univerzálnost....na to je strat celkem good,zkus třeba affinity nebo standard
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
jaby

Příspěvek od jaby »

Caggan píše:podivej, s epinama je to tak že u levnějších modelů se jaksi kleslo na kvalitě, resp. kytary si přiučtují par procent za značku ale semtam se najdou kusy které jsou takové jak by se na jejich cenu slušelo. určitě si na to skus zahrát a když ti bude sedět do ruky (hlavně krk) a zvuk ti nebude vadit tak ji ber, ale takhle obecně bych bral ten ibanez.....

a ještě obecněj: bral bych rozhodně cort, za tyhle male prachy je cort nejlepší volba, maj pěkny LPcko za nějakych 6 000 mam dojem......
myslíš ty nechutný jakoby lp zenox serie? ty sou přímo k zblití, jestli se někomu líbí les paulky tak nevim jak by si moh koupit něco takovýho http://www.musiccenter.cz/Cort-Z42-WR-E ... erie:16504
uznávám že cort dělá sakra dobrý kytary, ale tahle serie je vzhledově strašná...hranatý lp :roll:
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

jaby píše:
a ještě obecněj: bral bych rozhodně cort, za tyhle male prachy je cort nejlepší volba, maj pěkny LPcko za nějakych 6 000 mam dojem......
myslíš ty nechutný jakoby lp zenox serie? ty sou přímo k zblití, jestli se někomu líbí les paulky tak nevim jak by si moh koupit něco takovýho http://www.musiccenter.cz/Cort-Z42-WR-E ... erie:16504
uznávám že cort dělá sakra dobrý kytary, ale tahle serie je vzhledově strašná...hranatý lp :roll:[/quote]No přesně tak nic proti nim ale ty vzhledy mi teda nikdy nic neříkaly, m200 se mi aji ale líbí ale tohle je.... a ještě ta prohlubina tam ..... :roll:
edit: no ty vole to jsem to ale fakt krasně quotnul co ? :lol:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
jaby

Příspěvek od jaby »

no to teda :D to se jen taK nepovede
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

kup vod wohny tu jeho gaxku .... :idea:
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Marko007 píše:
Caggan píše:taky bych se přiklonil k wohmově ibaneze, ma tam myslim RMka a ty se nedají srovnat s těma snimacema co sou na originalce, a určitě bude seřízena atp
no tak to každopádně ty snímače tam jsou celkem na k**** ty r.m.ka tam udělají dost , když gax tak jedině tu wohmovu.......nečetl sem celou diskuzi ale co takhle nějakého squira strata ? když jde o tu univerzálnost....na to je strat celkem good,zkus třeba affinity nebo standard
Přesně tak, squier s HB a dvěma SC jsem tu postoval, ale nějak se k tomu nikdo nevyjádřil :)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
kebr-khc

Příspěvek od kebr-khc »

jaby píše:
uznávám že cort dělá sakra dobrý kytary, ale tahle serie je vzhledově strašná...hranatý lp :roll:
no treba me se ty "LP" libi... nas 2. kytarista ji ma v cernym- je fakt ze je teda spis takova hneda ale co jsem na ni hral tak je dobra... rekl bych i lepsi nez muj Fokus. (je to smutny ale je to tak :D , sice zadnej zavratnej rozdil ale prece jen...) tech 5000 co za ni chteji je myslim dobra cena a pokud se ti libi ten ponekud zajimavejsi tvar tak bych se nebal do ni jit.
Kytara: Fokus SG- lehce poupraveny, el-ak: Ibanez AEG 10
Hlava: Lampova jednokanalova hlava-vzhled alá Marshall
Box: kopie Marshall 1912
Efekt: Boss DS 2
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

v realu vypada daleko lip ;-)
brasil

Příspěvek od brasil »

takže to vypadá, že mi ta wohmova gaxka nejspíš uteče....bude to chtít jiné řešení
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

univerzalni kytara do 5k ... si kup to co mam ja ... H-S-H MightyMight , zadnej zazrak ale lepsi nez origo snimace , je to lipovy , struny skrz telo .... koukni na www.musiccenter.cz , tam ji maj ... ale jenom ve stribrny , pak jeste muzes koupit v cerny na ty strance kde se prodavaj taky corty (nevim jaka to je ale to neva) .... a kytara hraje pekne , a to jakoze uz s par kytarama sem mel moznost porovnavat a to vetsinou drazsima a ta kytara se nemusi za nic stydet ... ja na ni nemam jedinou vytku proste ...
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
goldenhat

Příspěvek od goldenhat »

afektband píše:
brasil píše:A v čem je u nich největší problém? To dřevo? Snímače?
Největší průser jsou snímače a vůbec celý zpracování šlo u všech modelů epi brutálně dolu. Zrovna včera jsem hrál na tu co tam máš nahoře a zvracel jsem, ta kytara měla sustain asi 0,0001 sec. Prostě strašná věc. Nevim jestli to byl zrovna konkrétně špatnej kus, nebo je to takhle všude, ale za mě epi ani náhodou.
No, ale nezapominej na to, že LP 100 má šroubovanej krk a pravda je ta, že LP se šroubovanym krkem neni LP. Tolik bych ty epiny nezatracoval, já mam v plánu koupit Epi. LP standard, dát tam Duncany... a uvidím, ale kámoš dal do svýho LP customa EMG a hraje to fakt výborně.
Cruiser by Crafter Les Paul
Jolana Diamant - moje vlastní celkvá úprava ;)
Marshall JCM 900- 4100
Box 1960- Lead
Marshall MG 30
Cry Baby Classic
Kabely Planet Waves
Dunlop Nylon 1mm
brasil

Příspěvek od brasil »

no jsem hrozně zklamanej tou kritikou na LP 100... :(
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“