Red Bull: Prosím vyjadřuj se k tématu, nechávat na fóru jednoho smajlíka není moc in - nezapomínej že to není icq ale fórum na kterém by měli být informace.Při nějakých dotazech SZ.Jinak doporučuju přečíst si kodex uživatelů.
VOX - AD Valvetronix- Chrome "XL" Serie AD50VT2-XL
Pravidla fóra
Red Bull: Prosím vyjadřuj se k tématu, nechávat na fóru jednoho smajlíka není moc in - nezapomínej že to není icq ale fórum na kterém by měli být informace.Při nějakých dotazech SZ.Jinak doporučuju přečíst si kodex uživatelů.
Kytary: Cort KX5; Ibanez GRX 40; akustika Nashville.
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
)
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
Komba: VOX AD30VT-XL; Roland Micro Cube; cvičítko VOX Amplug Metal.
Prznítko: Boss Metal Zone mt-2.
Trsadla rozličných tlouštěk a barev
Minulost: Laney LX65R; Zoom 606 II; a domorobo bůůůstr
Hele, já mám rád HI-gain aparáty...ale na svym voxovi mám Amp Modern a gain mírně za půlkou...gainu až do pr**le...
... Nevim co čekáte za zvuk, i když má bejt něco hi gain stále by to mělo bejt čitelný ne? 
Ibanez RG321MH
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Strunal Classical 4855
VOX AD50VT2-XL
...ladička utopená ve vodce, okousaný trsátka, rozšlapanej kabel...only metal, do peeche
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
-
BlackSight
-
ahojbrouku
Ahoj, celkem mně zajimá zvuk toho pololampovýho VOXe, planuju něco koupit a pro styl(soft rock) který hrajeme je to asi dobrá volba. Máte někdo možnost mi poslat na mejla nahrávku pls?
kytary el. Ibanez AM73, acoustic Crafter GAE-7
Naposledy upravil(a) ahojbrouku dne 23.01.2009 22:57, celkem upraveno 1 x.
Soft rock- ? Tenhle Vox je na víc zkreslené verzi.ahojbrouku píše:Ahoj, celkem mně zajimá zvuk toho pololampovýho VOXe, planuju něco koupit a pro styl(soft rock) který hrajeme je to asi dobrá volba. Máte někdo možnost mi poslat na mejla nahrávku pls?
kytary el. Ibanez AM73, acoustic Crafter GAE-15
Být tebou, tak bych ti doporučoval spíš klasickou verzi toho Voxe, nebo tu co mám já [víc simulací zesilovačů, efektů]
ja bych ti doporucil lampu a krabku...
vox nema "zivel" .
vox nema "zivel" .
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
-
HFeathers89
-
ahojbrouku
Díky pánové za názory, zatím hraju na Zooma přímo do mixu, ale není to ono, chci něco opravdového... No přemýšlel jsem taky o krabičce, ale...? Jakou? Chci zvuk jaký má starý Deep Purple. A kombo to musí být dost silné, aby to ve zkušebně hrálo ale taky aby se to dalo vzít sebou i na vystoupení.
Crate V18 212 + neco, cim kreslil Blackmore. Konkretni krabku ti nereknu, ale treba ze sparkle drivu(na bazaru bys ho ukecal asi i za 2200), coz je kopie TS808, podle me purply vytahnes.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C