Pche a on by po mě za tu kytaru chtěl prachy...Dark Axel píše:Joey, tak napiš Danu Gregorovičovi
Mě se ten Stagg moc podobnej teda nezdá
To je toJaguar master píše:myslíš podobný s originálem? Je podobný jedině tvarem těla.
Ja myslim,ze cpat do takovy kytary je zbytecny jako noseni drivi do lesa.Spousta lidi si tu mysli,ze kdyz daji do prumerny kytary dobry snimace,tak bude hrat lip.Pritom o snimacich to neni.Hrozne dulezity je drevo a krk.Drevo na kytaru ma schnout nekolik let.Stagg,Fokus,Bach jsou delany v cine,kde to drevo nechavaji schnout jen par mesicu,nacpou tam hrozny snimace a mechaniku a zvuk je pak ve finale takovy jaky je...Proto jsou ty kytary tak levny.Udelaji ohromne mnozstvi za kratky cas.Poptavka je velka,ceny se stale tlaci dolu.A vic se samozrejme prodavaji levnejsi kytary.Jaguar master píše:For nozaki a Regular John:
Na novou kytaru nemám moc prachy. Hraje "dobře" i teď, jen jsem chtěl do toho vrazit nové snímače a popř. předělat ten lak. Zkusím se teda podívat po něčem jiným. Ale myslíte že by mi teď nové snímače pomohli?
To není moc pravda, ty snímače ti tam toho totiž udělají nejvíc. Samozřejmě, že dřevo má vliv na zvuk, ale to už jen tak nějak doladí barvu zvuku. Mám s tím zkušenosti - měl jsem nějakou levnou kopii stratocastra od firmy Crafter a dal jsem tam snímače z amerického Fendera, pak jsem to srovnával se svým Fenderem a ten rozdíl tam byl fakt malý, fender měl teplejší zvuk a delší sustain, jiank to bylo jedno a to samé. Ten největší rozdíl byl samozřejmě ve vzhledu, kvalitě zpracování a držení laděnínozaki píše:Pritom o snimacich to neni.Hrozne dulezity je drevo a krk....
Já nechápu s čim chceš furt pomáhatJaguar master píše:Stejně tam nacpu 3 singly, takže to nebude jaguar ani náhodou. Bude to možná takové smíšenina jaguara a strata...co ty snímače? můžeš mi pomoct?

a cos myslel že tam bude velká lochna... prostě je to stagg je to sh*t s tím nic neuděláš... nehrál sem na dobrou kytaru od nich... ejdna basa mi přišla dobrá, ale do půl roku byl krk do vrtule a bylo to nenaladitelnýJaguar master píše:Hodím sem potom ukázky toho stagga až kupím snímače a kameny do kobylky a celého ho rozeberu (chcu zkontrolovat i uložení krku) ale když jsem se tak díval tak se s tím dali docela chlapíci v číně, nebo odkud to je, docela záležet, dokonce frézovali otvory pro každý singl zvlášťtakže mám strach abych tam nacpal ty Fendery
Když tak ti potom můžu poslat ty snímače z toho stagga a zkus to...nebo dej šikovný návod jak to nahrát aby bylo poznat jestli to má takový důraz nebo ne....ale tuším že Stagg dělá asi jen jeden druh sinlů a jeden humbuckerů a cpe to všude.....jo a nevíte jestli je někde v ČR zastoupení STAGG? že bych je otravoval telefonáty
a pořád se na něco ptal
Ja táák...to jo ale myslim...(fakt jenom myslím) že Jaguar co mám na ntb na desktopu to má z plastu???Regular John píše:Ty, co kolem sebe mají to stíněníNevím teda, do jaké míry to ovlivňuje zvuk, někdo říká že moc, někdo říká, že vůbec. Každopádně Jaguár má jiný zvuk, než ostatní kytary se singlama (nejsou to totiž ty samé singly, jako jsou na stratovi, jsou silnější). Má ho mnohem ostřejší, agresivnější, průraznější. Nevím, jestli ten charakter zvuku je i u Staggu, ale dost bych se divil, kdyby jo
vyleštěnej lis čínskejch novin... lesklý laky sou trapnýJoey píše:No jo (díval sem se na to) leskne se tomrkendy píše:tak tam mas asi jaguara od staggu.