FENDER - ´62 Jaguar- názor

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Dark Axel píše:Joey, tak napiš Danu Gregorovičovi :wink:
Pche a on by po mě za tu kytaru chtěl prachy...:P to tak...ne-e

Mě se ten Stagg moc podobnej teda nezdá :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

myslíš podobný s originálem? Je podobný jedině tvarem těla.
Final Frontier
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Jaguar master píše:myslíš podobný s originálem? Je podobný jedině tvarem těla.
To je to :wink: třeba svoje SG se snažím přiblížit originálu...nu pro někoho blbost ale mě se líbí origo tak si to aspoň postavim :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Já si nestavím kopii, ale svoji verzi :D :D Signature model...s jaguarem to bude mít podobný leda tvar...teda zatím :)
Final Frontier
nozaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nozaki »

Jaguar master píše:For nozaki a Regular John:
Na novou kytaru nemám moc prachy. Hraje "dobře" i teď, jen jsem chtěl do toho vrazit nové snímače a popř. předělat ten lak. Zkusím se teda podívat po něčem jiným. Ale myslíte že by mi teď nové snímače pomohli?
Ja myslim,ze cpat do takovy kytary je zbytecny jako noseni drivi do lesa.Spousta lidi si tu mysli,ze kdyz daji do prumerny kytary dobry snimace,tak bude hrat lip.Pritom o snimacich to neni.Hrozne dulezity je drevo a krk.Drevo na kytaru ma schnout nekolik let.Stagg,Fokus,Bach jsou delany v cine,kde to drevo nechavaji schnout jen par mesicu,nacpou tam hrozny snimace a mechaniku a zvuk je pak ve finale takovy jaky je...Proto jsou ty kytary tak levny.Udelaji ohromne mnozstvi za kratky cas.Poptavka je velka,ceny se stale tlaci dolu.A vic se samozrejme prodavaji levnejsi kytary.
Hele jestli jsi ale zacatecnik a kytara ti vyhovuje tak uz ti do toho vic kecat nebudu.
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

nozaki píše:Pritom o snimacich to neni.
A bude flame war. :twisted:
Regular John

Příspěvek od Regular John »

nozaki píše:Pritom o snimacich to neni.Hrozne dulezity je drevo a krk....
To není moc pravda, ty snímače ti tam toho totiž udělají nejvíc. Samozřejmě, že dřevo má vliv na zvuk, ale to už jen tak nějak doladí barvu zvuku. Mám s tím zkušenosti - měl jsem nějakou levnou kopii stratocastra od firmy Crafter a dal jsem tam snímače z amerického Fendera, pak jsem to srovnával se svým Fenderem a ten rozdíl tam byl fakt malý, fender měl teplejší zvuk a delší sustain, jiank to bylo jedno a to samé. Ten největší rozdíl byl samozřejmě ve vzhledu, kvalitě zpracování a držení ladění :)
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

to nozaki: jako myslím si že zrovna u téhle kytary dělají snímače opravdu hodně, takže mi to nepřijde až tak zbytečné.

A navíc, kdyby to hrálo fakt hnusně tak ty snímače mi zůstanou a můžu tam nacpat původní. No stejně si je koupím :P jen mi jde o to jaké :) jestli R.M. nebo rovnou Fender Noisless.
Final Frontier
Regular John

Abys z toho měl jaguára, tak tam musíš dát aspoň ty oplechované snímače, jakou jsou na fenderu :)
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Stejně tam nacpu 3 singly, takže to nebude jaguar ani náhodou. Bude to možná takové smíšenina jaguara a strata...co ty snímače? můžeš mi pomoct?
Final Frontier
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Jaguar master píše:Stejně tam nacpu 3 singly, takže to nebude jaguar ani náhodou. Bude to možná takové smíšenina jaguara a strata...co ty snímače? můžeš mi pomoct?
Já nechápu s čim chceš furt pomáhat :D ... máš prachy, kup fender snímače , nemáš prachy, kup RMka ... rozdíl bude tak jako tak značný. Tečka 8)
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Burimen

Příspěvek od Burimen »

Myslíte že tato kytara Fender Jaguar 62 bude k sehnání někdy o Vánocích?
:D :roll: :idea: :arrow: 8)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Regular John píše:Abys z toho měl jaguára, tak tam musíš dát aspoň ty oplechované snímače, jakou jsou na fenderu :)
Které??? :shock: Standartní Jaguar má 2x open coil...

Jan Kaplický 1937 - 2009
Regular John

Ty, co kolem sebe mají to stínění :) Nevím teda, do jaké míry to ovlivňuje zvuk, někdo říká že moc, někdo říká, že vůbec. Každopádně Jaguár má jiný zvuk, než ostatní kytary se singlama (nejsou to totiž ty samé singly, jako jsou na stratovi, jsou silnější). Má ho mnohem ostřejší, agresivnější, průraznější. Nevím, jestli ten charakter zvuku je i u Staggu, ale dost bych se divil, kdyby jo :)

Obrázek
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Hodím sem potom ukázky toho stagga až kupím snímače a kameny do kobylky a celého ho rozeberu (chcu zkontrolovat i uložení krku) ale když jsem se tak díval tak se s tím dali docela chlapíci v číně, nebo odkud to je, docela záležet, dokonce frézovali otvory pro každý singl zvlášť :P takže mám strach abych tam nacpal ty Fendery :D Když tak ti potom můžu poslat ty snímače z toho stagga a zkus to...nebo dej šikovný návod jak to nahrát aby bylo poznat jestli to má takový důraz nebo ne....ale tuším že Stagg dělá asi jen jeden druh sinlů a jeden humbuckerů a cpe to všude.....jo a nevíte jestli je někde v ČR zastoupení STAGG? že bych je otravoval telefonáty :D a pořád se na něco ptal :)
Final Frontier
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Jaguar master píše:Hodím sem potom ukázky toho stagga až kupím snímače a kameny do kobylky a celého ho rozeberu (chcu zkontrolovat i uložení krku) ale když jsem se tak díval tak se s tím dali docela chlapíci v číně, nebo odkud to je, docela záležet, dokonce frézovali otvory pro každý singl zvlášť :P takže mám strach abych tam nacpal ty Fendery :D Když tak ti potom můžu poslat ty snímače z toho stagga a zkus to...nebo dej šikovný návod jak to nahrát aby bylo poznat jestli to má takový důraz nebo ne....ale tuším že Stagg dělá asi jen jeden druh sinlů a jeden humbuckerů a cpe to všude.....jo a nevíte jestli je někde v ČR zastoupení STAGG? že bych je otravoval telefonáty :D a pořád se na něco ptal :)
a cos myslel že tam bude velká lochna... prostě je to stagg je to sh*t s tím nic neuděláš... nehrál sem na dobrou kytaru od nich... ejdna basa mi přišla dobrá, ale do půl roku byl krk do vrtule a bylo to nenaladitelný
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Regular John píše:Ty, co kolem sebe mají to stínění :) Nevím teda, do jaké míry to ovlivňuje zvuk, někdo říká že moc, někdo říká, že vůbec. Každopádně Jaguár má jiný zvuk, než ostatní kytary se singlama (nejsou to totiž ty samé singly, jako jsou na stratovi, jsou silnější). Má ho mnohem ostřejší, agresivnější, průraznější. Nevím, jestli ten charakter zvuku je i u Staggu, ale dost bych se divil, kdyby jo :)
Ja táák...to jo ale myslim...(fakt jenom myslím) že Jaguar co mám na ntb na desktopu to má z plastu??? :!: :?: :shock:

Jan Kaplický 1937 - 2009
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

tak tam mas asi jaguara od staggu :lol:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

mrkendy píše:tak tam mas asi jaguara od staggu :lol:
No jo (díval sem se na to) leskne se to :D.

Jan Kaplický 1937 - 2009
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Joey píše:
mrkendy píše:tak tam mas asi jaguara od staggu :lol:
No jo (díval sem se na to) leskne se to :D.
vyleštěnej lis čínskejch novin... lesklý laky sou trapný :arrow:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“