Stačí 18W na vystoupení a do zkušebny?????
Pravidla fóra
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
to jo, ale zase takovy A class amp je nejlepsi vyhuleny. slysel jsem o kytaristovi, ktery si na malych podiich v klubech nechava kombo v satne, aby ho mohl poradne otocit doprava a neprisel o usi.
co ale delaji lidi, kdyz musi do satny, nevim 
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
framikoin píše:to jo, ale zase takovy A class amp je nejlepsi vyhuleny. slysel jsem o kytaristovi, ktery si na malych podiich v klubech nechava kombo v satne, aby ho mohl poradne otocit doprava a neprisel o usi.co ale delaji lidi, kdyz musi do satny, nevim
To já si vždycky vzpomenu na Claptona jak hrál ještě v Cream. Měl 2x Marshall JTM45 všechny korekce na max volume nahoru a v pravidelných intervalech během turné kupoval nové, neb to jaksi nerozdýchali.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
výšky basy středy nahoru?Smrťokvítek píše:framikoin píše:to jo, ale zase takovy A class amp je nejlepsi vyhuleny. slysel jsem o kytaristovi, ktery si na malych podiich v klubech nechava kombo v satne, aby ho mohl poradne otocit doprava a neprisel o usi.co ale delaji lidi, kdyz musi do satny, nevim
tak to je dobrý.
To já si vždycky vzpomenu na Claptona jak hrál ještě v Cream. Měl 2x Marshall JTM45 všechny korekce na max volume nahoru a v pravidelných intervalech během turné kupoval nové, neb to jaksi nerozdýchali.
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
koukám máme stejný apec a stejný problém , taky to je na doma už hlasité na dvojku , ale je jasné že to není uměrné... doufam že mi někdo porozumí.... jakože mezi 5 a 7 moc velký rozdíl není (třebas)...Kamahl píše:Já váhám. Prostě se pořád nemůžu zbavit pocitu, že by mi to doma řvalo jak blázen. Když má můj Fender volume na dvojku, tak je to moc.qwer píše:18w crate s 2x12' uz stoji jen 9 tisic![]()
kdybych nemel voxika, tak nevaham ani vterinu...
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
To jo, do volume tak na 1.8 se stačí pohnout o mikrometr a hlasitost úplně brutálně skočí nahoru.Marko007 píše:koukám máme stejný apec a stejný problém , taky to je na doma už hlasité na dvojku , ale je jasné že to není uměrné... doufam že mi někdo porozumí.... jakože mezi 5 a 7 moc velký rozdíl není (třebas)...Kamahl píše:Já váhám. Prostě se pořád nemůžu zbavit pocitu, že by mi to doma řvalo jak blázen. Když má můj Fender volume na dvojku, tak je to moc.qwer píše:18w crate s 2x12' uz stoji jen 9 tisic![]()
kdybych nemel voxika, tak nevaham ani vterinu...
- Nero
- Rádce
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
To je slovo chlapaKamahl píše:Mám teďka problémy ve škole, tak nevim, jak by se naši tvářili, kdybych najednou přišel domů s tímhle aparátem a trávil u kytary dvakrát více času. Jestli prolezu třeťákem, tak si tohle kombo koupim o prázdninách. Za jakoukoliv cenu, tisícovka na slevě mě nerozhází.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Nero
- Rádce
většina výrobců udává jinou lhůtu na záruku elektronek, než na ostatní součástky aparátu...mikrofoničnost je blbej problém, mě osobně to velice štve u obou mých aparátů, stačí jedna 12AX7 mikrofonní a nadělá to bordel...a jsem zmatenej taky tím, že když ji vyndám a znovu zandám, chvíli je to dobrý, ale pak zas někdy, při vyšších hlasitostí začne zlobit...holt, hlavy, kde nejsou lampy přímo za reprákem mají svou silnou výhodu.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele: