El.akustika Ibanez AEG8E
Pravidla fóra
El.akustika Ibanez AEG8E
čus , včera jsem měl na našem "koncíku" půjčenou elektroakustiku a zvuk mě celkem dostal a tak sem začal přemýšlet o elektroakustické kytaře. Hrál jsem na nějakou překrásnou černou ibanez (přes 10 klacků) a hnal jsem to přes Marshall AS50D a zvuk paráda . Takže bych chtěl nějakou levnou elektroakustiku koukal jsem na tuhle a nic jsem nenašel : http://www.musiccenter.cz/Ibanez-AEG8E- ... erie:16803 díky za komenty a když doporučíte něco podobného v kategorii tak budu moc moc moc rád. Všem díky za názoy 
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
- Kacis
- Kontaktovat uživatele:
http://www.seznamzbozi.cz/akusticke-a-e ... 50059.html Nadhernej pomer zvuk/cena. vazne nadherne zni
doporucuju 
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."
Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
no já sem na to hrál, páč to má zpěvačka z jedný mí kapeli, no můžu říct že to nevypadá moc pěkně (ta černa a ten lak) mě se černý akustiky už takhlě vůbec nelíbjej a tohle bylo upně ještě hnusnější, takovej lacinej vzhled. No a zvuk ? můžu říct že mě to vůbec neoslovilo, vobyčejnej, pruměrnej, bezcharakterní (mažná je to taky daný tim tvarem mini jimbo, určitě i tim vářezem a podle mě i tou povrchovou upravou která to všechno uplně tlumí) se zapojenou sem sní hrál jenom přes kombo marshall valvestate ( pro elektriky takže to v tom i na čistej znělo dost zkresleně , nic z toho nebylo poznat) vesměs ty levný ibanezky mě přijdou snad jako jedny z nejhorších
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Mám možnosť kúpiť Ibanez AEG10 za 3000 Sk, len problém je v tom, že ju nemám možnosť si vyskúšať, išli by ste do toho?
Potrebujem nejaké info o tejto gitarke, má v pohode zvuk? Hral som zatiaľ iba na AEG8 a to bola klasika, nič výrazné, taký šedý priemer, tak neviem čo mám čakať od tejto. Dík za rady
PS.Nie je poškodená, ani nemá žiadnú inú vadu, len ju chce predať jeden kamoš zo zahraničia a on na gitare nevie hrať, tak nevie ani posúdiť zvukovú kvalitu...
Potrebujem nejaké info o tejto gitarke, má v pohode zvuk? Hral som zatiaľ iba na AEG8 a to bola klasika, nič výrazné, taký šedý priemer, tak neviem čo mám čakať od tejto. Dík za rady
PS.Nie je poškodená, ani nemá žiadnú inú vadu, len ju chce predať jeden kamoš zo zahraničia a on na gitare nevie hrať, tak nevie ani posúdiť zvukovú kvalitu...
I LOVE ROCK&PUNK 'n roll