El.akustika Ibanez AEG8E

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
Marko007

El.akustika Ibanez AEG8E

Příspěvek od Marko007 »

čus , včera jsem měl na našem "koncíku" půjčenou elektroakustiku a zvuk mě celkem dostal a tak sem začal přemýšlet o elektroakustické kytaře. Hrál jsem na nějakou překrásnou černou ibanez (přes 10 klacků) a hnal jsem to přes Marshall AS50D a zvuk paráda . Takže bych chtěl nějakou levnou elektroakustiku koukal jsem na tuhle a nic jsem nenašel : http://www.musiccenter.cz/Ibanez-AEG8E- ... erie:16803 díky za komenty a když doporučíte něco podobného v kategorii tak budu moc moc moc rád. Všem díky za názoy :wink:
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
Kacis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kacis »

http://www.seznamzbozi.cz/akusticke-a-e ... 50059.html Nadhernej pomer zvuk/cena. vazne nadherne zni :-) doporucuju :-)
Jednou mi naši řekli, ať pořád nehraju na kytaru a jdu se učit do školy. Ale já jim na to řekl: "Nejdřív práce a pak zábava."

Kytara: Fokus J-150S BL
Kombo: Johnson JA-T15-R
A nějakej ten kabel a trsatka, stojan atd...
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

Jojo ta je moc pěkná díky , ale byl bych rád kdyby se někdo vyjádřil třeba přímo k té ibanezce co sem postoval
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Greeg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Greeg »

no já sem na to hrál, páč to má zpěvačka z jedný mí kapeli, no můžu říct že to nevypadá moc pěkně (ta černa a ten lak) mě se černý akustiky už takhlě vůbec nelíbjej a tohle bylo upně ještě hnusnější, takovej lacinej vzhled. No a zvuk ? můžu říct že mě to vůbec neoslovilo, vobyčejnej, pruměrnej, bezcharakterní (mažná je to taky daný tim tvarem mini jimbo, určitě i tim vářezem a podle mě i tou povrchovou upravou která to všechno uplně tlumí) se zapojenou sem sní hrál jenom přes kombo marshall valvestate ( pro elektriky takže to v tom i na čistej znělo dost zkresleně , nic z toho nebylo poznat) vesměs ty levný ibanezky mě přijdou snad jako jedny z nejhorších
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

dík , ještě mě oslovila třebas ibanez Pf60 :wink: ale nevím no nehrál jsem na to
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Marko007 píše:dík , ještě mě oslovila třebas ibanez Pf60 :wink: ale nevím no nehrál jsem na to
Na tu tady byly dřív hodně kladné ohlasy. Problém je, že ji skoro nikde nemají, resp. mají ale nemají skladem. :?
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

PF je dobrá řada. Měl jsem v ruce víc jejich modelů, jeden z těch starších mám doma, a teda velká spokojenost.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
hiali

Příspěvek od hiali »

Mám možnosť kúpiť Ibanez AEG10 za 3000 Sk, len problém je v tom, že ju nemám možnosť si vyskúšať, išli by ste do toho?
Potrebujem nejaké info o tejto gitarke, má v pohode zvuk? Hral som zatiaľ iba na AEG8 a to bola klasika, nič výrazné, taký šedý priemer, tak neviem čo mám čakať od tejto. Dík za rady
PS.Nie je poškodená, ani nemá žiadnú inú vadu, len ju chce predať jeden kamoš zo zahraničia a on na gitare nevie hrať, tak nevie ani posúdiť zvukovú kvalitu...
I LOVE ROCK&PUNK 'n roll
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“