Kombo do 8k...

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
matezz06

Kombo do 8k...

Příspěvek od matezz06 »

Ja vim, ze to tady ma dost lidi ale par prispevku sem si precetl a vy opravdu nabizite same lampy. Budu ho potrebovat do zkusebny aby prervalo hlucneho bubenika. Porad ejste newim, jestli mam zustat u tranziku nebo jit na lampu... lampa ma lepsi zvuk ale zas sou tam dost drahy ty lampy... co se musi stat aby se to rozbylo? sem totiz takovej nesikovnje a dost se o to bojim.. newim jestli to vydrzi jezdeni v kufru a tak, a pls jestli byste mi mohli vysvetlit co sou ty polola,povy... a samozrejme rikejte jednotlivy kusy, ktery byste doporucili (neco co vydrzi abych s tim nemusel zachazet jako v rukavickach- to ale neznamena ze to hazim z metrovy vysky na zem..)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Starej marshall valvestate
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Crate FW 65
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Red Bull píše:Starej marshall valvestate
Sami píše:Crate FW 65
Nebe a dudy řekl bych :D

Za mě taky VS :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Jj Valvestate je skoro nedosažitelnej za ty prachy :idea:

Demilich

Příspěvek od Demilich »

Dorovnávám skóre pro trandy :-) 2:2 (Ale dále už prohrajem)... Jinak nové dle mého názoru tranďák, za ty prachy nemusíš řešit nic. Pokud máš čas/chuť/nervy/chtíč tak pohledej něco jetýho lampovýho...
EDIT: Jo, já mam FW120 a ta FW65 by stačila myslim :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Starej Vs , ty novy nebrat ty jsou hodně sh*t , nero mě kdyžtak doplni jestli slisel to samy co ja
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

na AVT sem nehral, ale stary valvestate je rozhodne dobra koupe. a navic v bazaru tady je jich dost.
tom86

Příspěvek od tom86 »

jdi do lampy ......Crate V18 ........7800,-
hustý kombo
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

tAky bych bral Valvestate...druhý kytarista ho má,krásný čistý kanálek,zkreslený je sice na náš styl slabší ale ty nemusíš hrát tak tvrdě takže to nemusíš řešit...
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jetej Valveking by se za 8K mozna dal sehnat. Jinak starym Valvestatem nic nepokazis, ale bude se urcite hur shanet...
Ja v tehle cenove relaci v trandacich zasadne doporucuju Peavey Bandit, zbydou ti jeste nejaky penize, kdyby se ti nahodou nelibilo zkresleni, tak muzes neco dokoupit. Zvuk ma Bandit skvelej.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
termyx

Příspěvek od termyx »

asi takle... koupí ten box co je teď na bazaru za 1500,-

Prodám boxík
Prodám prázdný, kytarový box 1x12“. Truhlářská práce, masiv borovice, potah koženka, gumové nožičky.
Rozměry: 62x44x23cm. Nejlépe osobní odběr. Cena 1500Kč.

Tel.: 721567330

Region: Střední Čechy
Zařazeno: 2.6.2008 13:11

plus jeden reprák co je teď na bazaru za 1600,-

Celestion G12 16ohm
Prodám kytarové repro G12 16ohm Vintage 30. Orig England.
Repro je hrané asi 10hod.
Cena 1600Kč/kus. Mám dva kusy.
Nejlépe osobní odběr.

Tel.: 721567330

Region: Střední Čechy
Zařazeno: 2.6.2008 13:07

plus blackhearth hlavinku 7/5W a má vystaráno a ještě mu zbyde.. já bych to udělal takhle :)

edit: hlavinku 3/5W...joey máš pravdu :)
Naposledy upravil(a) termyx dne 2.06.2008 13:28, celkem upraveno 1 x.
to a to a za chvíli zas tohle
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Nechcu ryt ale pro přesnost sou ty BH 3/5W a 7/15 :). Jinak si moc pěkně vymyslel 8) :wink:.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

S tím blackheatr je to fakt dobrý nápad ale bandit taky ne :P
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Myslim že těm lampam moc věříte, 3/5W lampa nepřeřve hlučného bubeníka...
Pokud Metal/Moderní zvuk - Crate FW65(Slyšel sem, dobrej tranďák), nebo líp jetej Valveking 112.
Pokud víc Vintage, středovej - Tak něco z bazaru no, Valvestate(u toho si zjisti jestli jde vse jak má, často ne, maj na to věk - vlastní zk.), kopie lampáčů a tak...
matezz06

Příspěvek od matezz06 »

Takze se rozhoduju mezi Marshall Valvestate a Crate FW65, ostatni jsou bohuzel and tou cenovou hladinou... jeste chci pripomenout ze si k tomu chci poridit efekt MT2 Metal Boss ... tak jestli mate zkusenosti jak to spolu nahals pracuje (jeslti nepiska a tak...)
Demilich

Příspěvek od Demilich »

matezz06 píše:Takze se rozhoduju mezi Marshall Valvestate a Crate FW65, ostatni jsou bohuzel and tou cenovou hladinou... jeste chci pripomenout ze si k tomu chci poridit efekt MT2 Metal Boss ... tak jestli mate zkusenosti jak to spolu nahals pracuje (jeslti nepiska a tak...)
Jako kámo mám FW120 a když to oroštuju tak to je metla jedna báseň, obzvláště teď s tou Schecterkou, mlask :P Ani bys krabku moc nepotřeboval, máš-li šikovné ručičky. Toť má zkušenost. Stačit to bude a zadky to trhat taky bude !!!
Na Valvestate jsem nehrál, ani jej neslyšel, tudíž nemohu porovnat.

Jo ještě -> Když u mě byl ten týpek, který mi prodával tu kytaru, tak říkal, že má hlavu Marshall AVT 150 (jestli něvo takového je a pamatuju si to dobře) a box. Nahodil jsem na svém Crateu čistý kanál a on zahrál, parádní zvuk a on koukal... Prý že takový zvuk s Marshalla nedostane, že prý ať dělá co dělá, že je to nevýrazné a zabasované, zatímco u mě se tomu zvuku divil, jak je pěkný. Když jsme tam dali Hi-Gain a on zapařil nějakou svoji šílenost, tak na to koukal chvíli a pak se mě ptal, "Kolik že tě sakra ten Crate stál?!!!" :)
Čestné skautské volové :twisted:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Demilich píše:
matezz06 píše:Takze se rozhoduju mezi Marshall Valvestate a Crate FW65, ostatni jsou bohuzel and tou cenovou hladinou... jeste chci pripomenout ze si k tomu chci poridit efekt MT2 Metal Boss ... tak jestli mate zkusenosti jak to spolu nahals pracuje (jeslti nepiska a tak...)
Jako kámo mám FW120 a když to oroštuju tak to je metla jedna báseň, obzvláště teď s tou Schecterkou, mlask :P Ani bys krabku moc nepotřeboval, máš-li šikovné ručičky. Toť má zkušenost. Stačit to bude a zadky to trhat taky bude !!!
Na Valvestate jsem nehrál, ani jej neslyšel, tudíž nemohu porovnat.

Jo ještě -> Když u mě byl ten týpek, který mi prodával tu kytaru, tak říkal, že má hlavu Marshall AVT 150 (jestli něvo takového je a pamatuju si to dobře) a box. Nahodil jsem na svém Crateu čistý kanál a on zahrál, parádní zvuk a on koukal... Prý že takový zvuk s Marshalla nedostane, že prý ať dělá co dělá, že je to nevýrazné a zabasované, zatímco u mě se tomu zvuku divil, jak je pěkný. Když jsme tam dali Hi-Gain a on zapařil nějakou svoji šílenost, tak na to koukal chvíli a pak se mě ptal, "Kolik že tě sakra ten Crate stál?!!!" :)
Čestné skautské volové :twisted:
Njn ale jestli pak víš jestli ma ten novej VS nebo ten starej ? Ty novy sou opravdu sh*t ja na nej hral jak na novej tak na starej a je v tom velikej rozdil !
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

AVT - je nová řada Valvestate což je sh*t takže se nediv že ti slintal na kombo,ale crate má daleko ke starýmu valvestate mam s nim vlstní zkušenost a k tomu ani bosse nepotřebuješ :wink: Má to zkreslení dost.Kámoš s tim hrál grind a teď má IMG

Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Jak už tu psal Demilich, tak k tomu Crate FW 65 taky není žádná kraibčka potřeba :wink:
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“