Kombo do 8k...
Pravidla fóra
Kombo do 8k...
Ja vim, ze to tady ma dost lidi ale par prispevku sem si precetl a vy opravdu nabizite same lampy. Budu ho potrebovat do zkusebny aby prervalo hlucneho bubenika. Porad ejste newim, jestli mam zustat u tranziku nebo jit na lampu... lampa ma lepsi zvuk ale zas sou tam dost drahy ty lampy... co se musi stat aby se to rozbylo? sem totiz takovej nesikovnje a dost se o to bojim.. newim jestli to vydrzi jezdeni v kufru a tak, a pls jestli byste mi mohli vysvetlit co sou ty polola,povy... a samozrejme rikejte jednotlivy kusy, ktery byste doporucili (neco co vydrzi abych s tim nemusel zachazet jako v rukavickach- to ale neznamena ze to hazim z metrovy vysky na zem..)
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Starej marshall valvestate
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj Valvestate je skoro nedosažitelnej za ty prachy 
Dorovnávám skóre pro trandy
2:2 (Ale dále už prohrajem)... Jinak nové dle mého názoru tranďák, za ty prachy nemusíš řešit nic. Pokud máš čas/chuť/nervy/chtíč tak pohledej něco jetýho lampovýho...
EDIT: Jo, já mam FW120 a ta FW65 by stačila myslim
EDIT: Jo, já mam FW120 a ta FW65 by stačila myslim
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Jetej Valveking by se za 8K mozna dal sehnat. Jinak starym Valvestatem nic nepokazis, ale bude se urcite hur shanet...
Ja v tehle cenove relaci v trandacich zasadne doporucuju Peavey Bandit, zbydou ti jeste nejaky penize, kdyby se ti nahodou nelibilo zkresleni, tak muzes neco dokoupit. Zvuk ma Bandit skvelej.
Ja v tehle cenove relaci v trandacich zasadne doporucuju Peavey Bandit, zbydou ti jeste nejaky penize, kdyby se ti nahodou nelibilo zkresleni, tak muzes neco dokoupit. Zvuk ma Bandit skvelej.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
asi takle... koupí ten box co je teď na bazaru za 1500,-
Prodám boxík
Prodám prázdný, kytarový box 1x12“. Truhlářská práce, masiv borovice, potah koženka, gumové nožičky.
Rozměry: 62x44x23cm. Nejlépe osobní odběr. Cena 1500Kč.
Tel.: 721567330
Region: Střední Čechy
Zařazeno: 2.6.2008 13:11
plus jeden reprák co je teď na bazaru za 1600,-
Celestion G12 16ohm
Prodám kytarové repro G12 16ohm Vintage 30. Orig England.
Repro je hrané asi 10hod.
Cena 1600Kč/kus. Mám dva kusy.
Nejlépe osobní odběr.
Zařazeno: 2.6.2008 13:07
plus blackhearth hlavinku 7/5W a má vystaráno a ještě mu zbyde.. já bych to udělal takhle
edit: hlavinku 3/5W...joey máš pravdu
Prodám boxík
Prodám prázdný, kytarový box 1x12“. Truhlářská práce, masiv borovice, potah koženka, gumové nožičky.
Rozměry: 62x44x23cm. Nejlépe osobní odběr. Cena 1500Kč.
Zařazeno: 2.6.2008 13:11
plus jeden reprák co je teď na bazaru za 1600,-
Celestion G12 16ohm
Prodám kytarové repro G12 16ohm Vintage 30. Orig England.
Repro je hrané asi 10hod.
Cena 1600Kč/kus. Mám dva kusy.
Nejlépe osobní odběr.
Zařazeno: 2.6.2008 13:07
plus blackhearth hlavinku 7/5W a má vystaráno a ještě mu zbyde.. já bych to udělal takhle
edit: hlavinku 3/5W...joey máš pravdu
Naposledy upravil(a) termyx dne 2.06.2008 13:28, celkem upraveno 1 x.
to a to a za chvíli zas tohle
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Myslim že těm lampam moc věříte, 3/5W lampa nepřeřve hlučného bubeníka...
Pokud Metal/Moderní zvuk - Crate FW65(Slyšel sem, dobrej tranďák), nebo líp jetej Valveking 112.
Pokud víc Vintage, středovej - Tak něco z bazaru no, Valvestate(u toho si zjisti jestli jde vse jak má, často ne, maj na to věk - vlastní zk.), kopie lampáčů a tak...
Pokud Metal/Moderní zvuk - Crate FW65(Slyšel sem, dobrej tranďák), nebo líp jetej Valveking 112.
Pokud víc Vintage, středovej - Tak něco z bazaru no, Valvestate(u toho si zjisti jestli jde vse jak má, často ne, maj na to věk - vlastní zk.), kopie lampáčů a tak...
Jako kámo mám FW120 a když to oroštuju tak to je metla jedna báseň, obzvláště teď s tou Schecterkou, mlaskmatezz06 píše:Takze se rozhoduju mezi Marshall Valvestate a Crate FW65, ostatni jsou bohuzel and tou cenovou hladinou... jeste chci pripomenout ze si k tomu chci poridit efekt MT2 Metal Boss ... tak jestli mate zkusenosti jak to spolu nahals pracuje (jeslti nepiska a tak...)
Na Valvestate jsem nehrál, ani jej neslyšel, tudíž nemohu porovnat.
Jo ještě -> Když u mě byl ten týpek, který mi prodával tu kytaru, tak říkal, že má hlavu Marshall AVT 150 (jestli něvo takového je a pamatuju si to dobře) a box. Nahodil jsem na svém Crateu čistý kanál a on zahrál, parádní zvuk a on koukal... Prý že takový zvuk s Marshalla nedostane, že prý ať dělá co dělá, že je to nevýrazné a zabasované, zatímco u mě se tomu zvuku divil, jak je pěkný. Když jsme tam dali Hi-Gain a on zapařil nějakou svoji šílenost, tak na to koukal chvíli a pak se mě ptal, "Kolik že tě sakra ten Crate stál?!!!"
Čestné skautské volové
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Njn ale jestli pak víš jestli ma ten novej VS nebo ten starej ? Ty novy sou opravdu sh*t ja na nej hral jak na novej tak na starej a je v tom velikej rozdil !Demilich píše:Jako kámo mám FW120 a když to oroštuju tak to je metla jedna báseň, obzvláště teď s tou Schecterkou, mlaskmatezz06 píše:Takze se rozhoduju mezi Marshall Valvestate a Crate FW65, ostatni jsou bohuzel and tou cenovou hladinou... jeste chci pripomenout ze si k tomu chci poridit efekt MT2 Metal Boss ... tak jestli mate zkusenosti jak to spolu nahals pracuje (jeslti nepiska a tak...)Ani bys krabku moc nepotřeboval, máš-li šikovné ručičky. Toť má zkušenost. Stačit to bude a zadky to trhat taky bude !!!
Na Valvestate jsem nehrál, ani jej neslyšel, tudíž nemohu porovnat.
Jo ještě -> Když u mě byl ten týpek, který mi prodával tu kytaru, tak říkal, že má hlavu Marshall AVT 150 (jestli něvo takového je a pamatuju si to dobře) a box. Nahodil jsem na svém Crateu čistý kanál a on zahrál, parádní zvuk a on koukal... Prý že takový zvuk s Marshalla nedostane, že prý ať dělá co dělá, že je to nevýrazné a zabasované, zatímco u mě se tomu zvuku divil, jak je pěkný. Když jsme tam dali Hi-Gain a on zapařil nějakou svoji šílenost, tak na to koukal chvíli a pak se mě ptal, "Kolik že tě sakra ten Crate stál?!!!"![]()
Čestné skautské volové
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
AVT - je nová řada Valvestate což je sh*t takže se nediv že ti slintal na kombo,ale crate má daleko ke starýmu valvestate mam s nim vlstní zkušenost a k tomu ani bosse nepotřebuješ
Má to zkreslení dost.Kámoš s tim hrál grind a teď má IMG