Compressor
Pravidla fóra
nechci zakládat nový tema, tak píšu sem: kam se hází kompressor? na začátek hned za kytaru nebo až za zkreslení?
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Digitech Bad Monkey ->
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
srovnat hlasitosti pri sweep pickingu, tappingu a podobnejch kravinach... samo, ze mi to pomuze, zkousel jsem to aspon pres amplitube, ale chci to jeste zkusit nazivo 
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Digitech Bad Monkey ->
Digitech Bad Monkey ->
je to normálka, ale tet sem ho prodal, zistil jsem že je opravdu dost nepoužitelnej, ztenčuje zvuk, šumí frekvenčně nevyváženej, při porovnání s ostatníma opravdu asi nejhorší.felixx píše:kdo tu má CS3? teď jsem si ho objednal a při plným sustainu to docela dost šumí...
je to normálka?
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
No ja bych ho dal rozhodne vedle modulacnich efektu tzn do efektove smycky...tam ho mam a funguje to jak ma za kytaru bych ho nikdy nedaleugeene píše:nechci zakládat nový tema, tak píšu sem: kam se hází kompressor? na začátek hned za kytaru nebo až za zkreslení?
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
nemate nekdo zkusenost s white fingerem od electro harmonixu?
http://kytary.cz/electro-harmonix-white ... 76:0:0:1:0
http://kytary.cz/electro-harmonix-white ... 76:0:0:1:0
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
no ja jsem zas ani nezkousel ho dat jinam nez hned za kytaru. prijde mi logictejsi ho dat pred zkresleni. hlavne si moc nedovedu predstavit ten bordel, kdyz compresor zesili sum ze zkresleni... zkusim to.mxMichael píše:No ja bych ho dal rozhodne vedle modulacnich efektu tzn do efektove smycky...tam ho mam a funguje to jak ma za kytaru bych ho nikdy nedaleugeene píše:nechci zakládat nový tema, tak píšu sem: kam se hází kompressor? na začátek hned za kytaru nebo až za zkreslení?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
jj - je to logicky, staci se zamyslet nad tim co vlastne kompresor dela, vyrovnava hlasitosti = (nici dynamiku) u signalu kterej do nej jde.. proto by mel byt za kytarou (teda pokud ho clovek chce vyuzit jako kompresor) tam vyrovna zvuk a pak to muze jit vyrovnane dal... ale vyrovnavat hlasitosti zvuku za zkreslenim = totalne znicit zkresleni.. Ale experimentum se meze nekladouframikoin píše:no ja jsem zas ani nezkousel ho dat jinam nez hned za kytaru. prijde mi logictejsi ho dat pred zkresleni. hlavne si moc nedovedu predstavit ten bordel, kdyz compresor zesili sum ze zkresleni... zkusim to.mxMichael píše:No ja bych ho dal rozhodne vedle modulacnich efektu tzn do efektove smycky...tam ho mam a funguje to jak ma za kytaru bych ho nikdy nedaleugeene píše:nechci zakládat nový tema, tak píšu sem: kam se hází kompressor? na začátek hned za kytaru nebo až za zkreslení?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
CS-3 nebo Smrčka
Ahojda, zkoušel někdo porovnávat compressor/limiter od p. Smrčky s některým z BOSSů CS1,2,3? Já jsem si hrál se svým stratem s tím Smrčka a zdálo se mi to gut, akorát jsem neměl na porovnání BOSS.. http://www.smrckaeffects.com/kytarove-e ... imiter-tb/
Fender Stratocaster American standart
Marshall JCM 2000 DSL401
Kabel Monster Rock, Boss DD-7
Lubovka asi China+Boss GT-8+Roland GR-33
Akustika Furch vintage celomasív
Struny Elixir desítky, na stratu hybridy
Marshall JCM 2000 DSL401
Kabel Monster Rock, Boss DD-7
Lubovka asi China+Boss GT-8+Roland GR-33
Akustika Furch vintage celomasív
Struny Elixir desítky, na stratu hybridy
Já mám tu CS3 nově a fakt dost šumí, když se vytočí hodně sustain, ale to asi kompresory dělaj. Takový expert abych poznal že je to frekvenčně nevyrovnané nebo co to tu kdo psal fakt ani nevím co to znamená, hraje to docela vpohodě. Budu to používat, když budu chtít dlouhé zkreslené powery držet, na to je to good 
...někdy se mi zdá, že ta moje schectera má, na to jakou má konstrukci, moc malý sustain... asi fakt ten krk pobrousím až příště půjdou struny dolů:lol:
...někdy se mi zdá, že ta moje schectera má, na to jakou má konstrukci, moc malý sustain... asi fakt ten krk pobrousím až příště půjdou struny dolů:lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
CS-3 si taky budu kupovat
... je to podle mě dobrá krabka ...
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers