Dost me to stve...clovek si objednava listek...a pak zjisti, ze jede na cyklak od 1.- 6.6. ...coz satros je 3.6. ... nakonec me premluvili, ze cyklak uz nidky nebude...satros jo...snad teda...je mi 19, tak bych ho jeste stihnout mohl ne...nekde...slysel jsem, ze prsiti rok by mel byt ve Vindni...Je to drb???
Crowley píše:vzhledem k tomu, že mám V.I.P vstup na Metallicu, tak se na Satrianiho bohužel nepodívám, ale zas na druhou stranu, radši si podám ruku s Hammetem
wow, V.I.P. kdes to sehnal? Hammet je tvuj pribuznej ci co?Chci taky
Tak kdo odsud byl na mistrovi? Já musím říct že to byla skvělá show, jen mě naštvaly organizační nedostatky kdy nikdo nevěděl kterým vchodem se půjde a tak i když jsem byl na místě hodinu před otevřením, byl jsem nakonec na konci fronty.
Alcarmo píše:Tak kdo odsud byl na mistrovi? Já musím říct že to byla skvělá show, jen mě naštvaly organizační nedostatky kdy nikdo nevěděl kterým vchodem se půjde a tak i když jsem byl na místě hodinu před otevřením, byl jsem nakonec na konci fronty.
Heh, já tam byl a přesně takhle jsem slyšel někoho si stěžovat ve frontě že tam čekal dlouho u těch bran a pak se to přesunulo a musí byt jak k*kot na konci fronty nebyls to ty?
Jinak to bylo super pobavil mě i ten basák.. v pohodě show včetně předkapely
Alcarmo píše:Tak kdo odsud byl na mistrovi? Já musím říct že to byla skvělá show, jen mě naštvaly organizační nedostatky kdy nikdo nevěděl kterým vchodem se půjde a tak i když jsem byl na místě hodinu před otevřením, byl jsem nakonec na konci fronty.
Heh, já tam byl a přesně takhle jsem slyšel někoho si stěžovat ve frontě že tam čekal dlouho u těch bran a pak se to přesunulo a musí byt jak k*kot na konci fronty nebyls to ty?
Jinak to bylo super pobavil mě i ten basák.. v pohodě show včetně předkapely
Já sem si nestěžoval, jenom jsem prohlásil "Tak to je teda výjeb" a konec:) Jinak předkapela super a co se týče Stua tak měl snad ještě větší potlesk než Satch:)
Tak koncert byl úžasnej teda hlavně Joe, ale celá kapela, byla dobře sehraná. Měl jsem z toho úžasnej pocit a Joe si to očividně užíval, ale to všichni z kapely Z těch novejch věcí toho moc nezahrál, ale mě to nevadilo. Měl někdo to štěstí, že vyhrál to setkání s Joem ?
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
já v žádnym boxu nebyl, to že mam zdarma vstupy a možnost pohybovat se v backstage neznamená, že budu dřepět na zadku, byl jsem pěkně pod pódiem s přítelkyní a s Kirkem sem si taky ruku nepodal, bohužel tam sem se nedostal