3. 6. 2008: Joe Satriani, Praha, T-Mobile Arena

Pozvi nás na koncert nebo festival!
James.v6

Příspěvek od James.v6 »

Možná se tam objevím pokud to klapne...Vidět Satrianiho live na vlastní
oči sen každého kytaristy...a ještě v Praze...asi neodolám... :lol:

Mějte se...!!
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

James.v6 píše:Možná se tam objevím pokud to klapne...Vidět Satrianiho live na vlastní
oči sen každého kytaristy...a ještě v Praze...asi neodolám... :lol:

Mějte se...!!
No tak to bych neřekl...mě nijak nevzrušuje...hrát umí to jo ale že by mě to nějak bralo?? :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

takhle - jsem poměrně skeptický ohledně tohom, jestli vůbec chci jet...

kdyby to byl Vai, tak je to jiná :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Hoorer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hoorer »

Nevíte někdo, jestli sou eště lístky? :?
Homerda

Příspěvek od Homerda »

http://koncerty.kdykde.cz/megakoncerty/ ... e-satriani
potom jeste ticketpro - tam to najdes
Myslim ale ze je vyprodano! :!:
Stop dreaming, start playing!
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

Dost me to stve...clovek si objednava listek...a pak zjisti, ze jede na cyklak od 1.- 6.6. ...coz satros je 3.6. :(... nakonec me premluvili, ze cyklak uz nidky nebude...satros jo...snad teda...je mi 19, tak bych ho jeste stihnout mohl ne...nekde...slysel jsem, ze prsiti rok by mel byt ve Vindni...Je to drb???
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Dark Axel píše:takhle - jsem poměrně skeptický ohledně tohom, jestli vůbec chci jet...

kdyby to byl Vai, tak je to jiná :D
Mám podobné dojmy, ale stejně jedu. Ale fakt, kdyby tu byl Vai, to by byla bomba:)
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Ja mam listek tez, uz se taky tesim, bude to muj prvni "poradnej" koncert (teda aspon doufam) :)
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

vzhledem k tomu, že mám V.I.P vstup na Metallicu, tak se na Satrianiho bohužel nepodívám, ale zas na druhou stranu, radši si podám ruku s Hammetem :wink:
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Crowley píše:vzhledem k tomu, že mám V.I.P vstup na Metallicu, tak se na Satrianiho bohužel nepodívám, ale zas na druhou stranu, radši si podám ruku s Hammetem :wink:
wow, V.I.P. kdes to sehnal? :twisted: Hammet je tvuj pribuznej ci co?Chci taky :wink:
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

známosti :) mám V.I.P vstupy na veškerý větší akce v Praze
Terror Incognita

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Tak kdo odsud byl na mistrovi? Já musím říct že to byla skvělá show, jen mě naštvaly organizační nedostatky kdy nikdo nevěděl kterým vchodem se půjde a tak i když jsem byl na místě hodinu před otevřením, byl jsem nakonec na konci fronty.
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Alcarmo píše:Tak kdo odsud byl na mistrovi? Já musím říct že to byla skvělá show, jen mě naštvaly organizační nedostatky kdy nikdo nevěděl kterým vchodem se půjde a tak i když jsem byl na místě hodinu před otevřením, byl jsem nakonec na konci fronty.
Heh, já tam byl a přesně takhle jsem slyšel někoho si stěžovat ve frontě :D že tam čekal dlouho u těch bran a pak se to přesunulo a musí byt jak k*kot na konci fronty :D nebyls to ty?

Jinak to bylo super :) pobavil mě i ten basák.. v pohodě show včetně předkapely :)
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Giof píše:
Alcarmo píše:Tak kdo odsud byl na mistrovi? Já musím říct že to byla skvělá show, jen mě naštvaly organizační nedostatky kdy nikdo nevěděl kterým vchodem se půjde a tak i když jsem byl na místě hodinu před otevřením, byl jsem nakonec na konci fronty.
Heh, já tam byl a přesně takhle jsem slyšel někoho si stěžovat ve frontě :D že tam čekal dlouho u těch bran a pak se to přesunulo a musí byt jak k*kot na konci fronty :D nebyls to ty?

Jinak to bylo super :) pobavil mě i ten basák.. v pohodě show včetně předkapely :)
Já sem si nestěžoval, jenom jsem prohlásil "Tak to je teda výjeb" a konec:) Jinak předkapela super a co se týče Stua tak měl snad ještě větší potlesk než Satch:)
hrnek bez dna

Příspěvek od hrnek bez dna »

nemohl by nekdo poskytnout trochu vetsi info - playlist ;) - dojmy ze skladeb, pridavky, predkapela apod. ja se tam nedostal pac za tyden maturuju :)

update: co to ma bejt sakra za kecy o tom vaiovi ;) - vai je super ale satros snad taky ne

btw: tohle je jednou z videi na youtube (je jich tam asi 5)
http://www.youtube.com/watch?v=oOcbOoowOq0
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Však Vai už mě lehce opustil a uvolnil místo Satchovi :-)

snad to byl dobrý koncík... a že Stuartovi hodně tleskali? kdo by netleskal, stačí si poslechnout bass sólo z Friska a je to jasný :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Gac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gac »

Tak koncert byl úžasnej teda hlavně Joe, ale celá kapela, byla dobře sehraná. Měl jsem z toho úžasnej pocit a Joe si to očividně užíval, ale to všichni z kapely :lol: Z těch novejch věcí toho moc nezahrál, ale mě to nevadilo. Měl někdo to štěstí, že vyhrál to setkání s Joem ? :cry:
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

To si děláte srandu, že tam byl Stu??? JSem se ještě naschvál díval na jeho stránky a tam to v koncertech neměl... Do háje....
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Crowley píše:známosti :) mám V.I.P vstupy na veškerý větší akce v Praze
To mi rekni v jakym boxu si byl ? Ja byl taky ve VIPku a s Kirkem sem si teda ruku nepodal ... WTF ?
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

já v žádnym boxu nebyl, to že mam zdarma vstupy a možnost pohybovat se v backstage neznamená, že budu dřepět na zadku, byl jsem pěkně pod pódiem s přítelkyní a s Kirkem sem si taky ruku nepodal, bohužel tam sem se nedostal
Terror Incognita

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“