Schecter diamond damien 7

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

asi jsem se (znovu) zamiloval
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Dark Axel píše:asi jsem se (znovu) zamiloval
Já taky :lol: k***a!
Ibanez-RG 370
SX-SEG 1
Park-G10
Stagg-CA10
DORD-Rectal fire-už brzo
Box-to je ve hvězdách
Eclipse
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eclipse »

nadhera! kdysi jsem se o stejnou v 6ti strunny verzi zajimal, ale meli ji jen v USA... :roll:
btw mame stejnej koberec :lol:
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Eclipse píše:nadhera! kdysi jsem se o stejnou v 6ti strunny verzi zajimal, ale meli ji jen v USA... :roll:
btw mame stejnej koberec :lol:
wow ! :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Dneska jsem vyřešil ono enigmatické zvukové blouznění mé kejtry a toho, jak borec, který mi ji prodával říkal, že mu to hraje zahuhlaně + tu hlasitost, která se docela srovnala..

Celý zakopaný satan byl v konektoru na jack, což mi bylo jasné pokaždé, když byl zvuk naprd a po zakvedláním kablem se trochu změnil...
Odšrouboval jsem to, a na tom plíšku co doléhá na špičku jacku už byla černá jakoby zoxidovaná drážka, která šla rychle smirkem dolů + plíšek jsem přihnul kleštěma.

A je po problému, zahuhlanost nehrozí, sóla rvou uši, riffy boří zdi.
Nikdy bych neřekl, že taková blbost je poznat §!!!

Takže bacha na to! :wink:

PEACE
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
sliver20

Příspěvek od sliver20 »

mohli by jste mi říct, jestli když je kytara vyrobená pro ladění o tón níž, např. na A D G C F A d, konkrétně u Schecter Hellrasier C-7, jestli je možnost na ní ladit normálně H E A D G H e, aniž bych měl výčitky, že to nezvládá. Díkes...
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

me spis zajima ten tvar tela jak se to drzi jaky je pohyb pravacky jestli tam prekazi neco nebo ne.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ne, nic mi nepřekáží, co by mělo???
Jinak když mi ji borec dával, tak byla naladěná právě od H jak tady píše silver = pohoda, proč by to neměla zvládnout? :)
Já to mám na standart A, 11ky struny (11-60) a pohoda.. Axel sice říkal, že ty struny jsou měkké, ale pro mě jsou úplně normální, řekl bych jak desítky na klasice.. Ačko to zvládá :) 8)
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

Demilich píše:Ne, nic mi nepřekáží, co by mělo???
Jinak když mi ji borec dával, tak byla naladěná právě od H jak tady píše silver = pohoda, proč by to neměla zvládnout? :)
Já to mám na standart A, 11ky struny (11-60) a pohoda.. Axel sice říkal, že ty struny jsou měkké, ale pro mě jsou úplně normální, řekl bych jak desítky na klasice.. Ačko to zvládá :) 8)
Na kolik te ta kytara vubec vysla??

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Je fakt fešácká. A masiv slušnej, takže o basy nouze nebude...
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
sliver20

Příspěvek od sliver20 »

no mě někdo napsal, že prej když je kytara vyrobená na ladění od A, tak že se nemá ladit od H, že na to neni dimenzovaná. Jde mi o to, abych nenamáhal krk velkým pnutím. :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Tón nic není... A kdyby náhodou, od čeho je výztuha krku? :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Guitarbob píše:
Na kolik te ta kytara vubec vysla??
9 500 ,- 8)

Jinak přesně, je to docela masiv, váží to lehce přes 4 kila, takže doecla dost a hraje to fakt řádně :)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Začínám bojovat s přebasováním.Strašně mě to točí.7mi struny bych mít nemohl.Některý kapely jsou zbytečně přebasovaný a pak zaniká basa v tom bordelu.Kytara by měla jít do středů.Ne do basů.Přebasovaný bastly jsou všude.Furt na jedno brdo.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Red Bull píše:Začínám bojovat s přebasováním.Strašně mě to točí.7mi struny bych mít nemohl.Některý kapely jsou zbytečně přebasovaný a pak zaniká basa v tom bordelu.Kytara by měla jít do středů.Ne do basů.Přebasovaný bastly jsou všude.Furt na jedno brdo.
hold moderni doba.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Moderní doba? Jasně! Mi se nelíbí takový ten basový rozplizlý zvuk jenom uummmmm uummm to je o ničem, se nedivím že takový hučák zanikne. Zato třeba taková basovka u Kornů, tak ta semtam přehlušuje kejtru, to je zvuk průbojný !! Tomu já fandím (co se metalu týče, jinak ať si hučí, hodí-li se to tam).....
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Demilich píše:Moderní doba? Jasně! Mi se nelíbí takový ten basový rozplizlý zvuk jenom uummmmm uummm to je o ničem, se nedivím že takový hučák zanikne. Zato třeba taková basovka u Kornů, tak ta semtam přehlušuje kejtru, to je zvuk průbojný !! Tomu já fandím (co se metalu týče, jinak ať si hučí, hodí-li se to tam).....
jo u kornu ta basovka je nice taky se me libi takovy netypicky zvuk basovky pro ostatni kapely....
jinak taky stone sour tam jde taky v par songach krasne slyset basu, coz ja mam rad.
treba todle http://www.youtube.com/watch?v=dDLjEBm2dh8
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“