Schecter diamond damien 7
Pravidla fóra
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem vyřešil ono enigmatické zvukové blouznění mé kejtry a toho, jak borec, který mi ji prodával říkal, že mu to hraje zahuhlaně + tu hlasitost, která se docela srovnala..
Celý zakopaný satan byl v konektoru na jack, což mi bylo jasné pokaždé, když byl zvuk naprd a po zakvedláním kablem se trochu změnil...
Odšrouboval jsem to, a na tom plíšku co doléhá na špičku jacku už byla černá jakoby zoxidovaná drážka, která šla rychle smirkem dolů + plíšek jsem přihnul kleštěma.
A je po problému, zahuhlanost nehrozí, sóla rvou uši, riffy boří zdi.
Nikdy bych neřekl, že taková blbost je poznat §!!!
Takže bacha na to!
PEACE
Celý zakopaný satan byl v konektoru na jack, což mi bylo jasné pokaždé, když byl zvuk naprd a po zakvedláním kablem se trochu změnil...
Odšrouboval jsem to, a na tom plíšku co doléhá na špičku jacku už byla černá jakoby zoxidovaná drážka, která šla rychle smirkem dolů + plíšek jsem přihnul kleštěma.
A je po problému, zahuhlanost nehrozí, sóla rvou uši, riffy boří zdi.
Nikdy bych neřekl, že taková blbost je poznat §!!!
Takže bacha na to!
PEACE
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Ne, nic mi nepřekáží, co by mělo???
Jinak když mi ji borec dával, tak byla naladěná právě od H jak tady píše silver = pohoda, proč by to neměla zvládnout?
Já to mám na standart A, 11ky struny (11-60) a pohoda.. Axel sice říkal, že ty struny jsou měkké, ale pro mě jsou úplně normální, řekl bych jak desítky na klasice.. Ačko to zvládá

Jinak když mi ji borec dával, tak byla naladěná právě od H jak tady píše silver = pohoda, proč by to neměla zvládnout?
Já to mám na standart A, 11ky struny (11-60) a pohoda.. Axel sice říkal, že ty struny jsou měkké, ale pro mě jsou úplně normální, řekl bych jak desítky na klasice.. Ačko to zvládá
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Na kolik te ta kytara vubec vysla??Demilich píše:Ne, nic mi nepřekáží, co by mělo???
Jinak když mi ji borec dával, tak byla naladěná právě od H jak tady píše silver = pohoda, proč by to neměla zvládnout?![]()
Já to mám na standart A, 11ky struny (11-60) a pohoda.. Axel sice říkal, že ty struny jsou měkké, ale pro mě jsou úplně normální, řekl bych jak desítky na klasice.. Ačko to zvládá![]()
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
no mě někdo napsal, že prej když je kytara vyrobená na ladění od A, tak že se nemá ladit od H, že na to neni dimenzovaná. Jde mi o to, abych nenamáhal krk velkým pnutím.Demilich píše:Ne, nic mi nepřekáží, co by mělo???
Jinak když mi ji borec dával, tak byla naladěná právě od H jak tady píše silver = pohoda, proč by to neměla zvládnout?![]()
Já to mám na standart A, 11ky struny (11-60) a pohoda.. Axel sice říkal, že ty struny jsou měkké, ale pro mě jsou úplně normální, řekl bych jak desítky na klasice.. Ačko to zvládá![]()
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
9 500 ,-Guitarbob píše:Na kolik te ta kytara vubec vysla??Demilich píše:Ne, nic mi nepřekáží, co by mělo???
Jinak přesně, je to docela masiv, váží to lehce přes 4 kila, takže doecla dost a hraje to fakt řádně
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Začínám bojovat s přebasováním.Strašně mě to točí.7mi struny bych mít nemohl.Některý kapely jsou zbytečně přebasovaný a pak zaniká basa v tom bordelu.Kytara by měla jít do středů.Ne do basů.Přebasovaný bastly jsou všude.Furt na jedno brdo.
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Moderní doba? Jasně! Mi se nelíbí takový ten basový rozplizlý zvuk jenom uummmmm uummm to je o ničem, se nedivím že takový hučák zanikne. Zato třeba taková basovka u Kornů, tak ta semtam přehlušuje kejtru, to je zvuk průbojný !! Tomu já fandím (co se metalu týče, jinak ať si hučí, hodí-li se to tam).....
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
jo u kornu ta basovka je nice taky se me libi takovy netypicky zvuk basovky pro ostatni kapely....Demilich píše:Moderní doba? Jasně! Mi se nelíbí takový ten basový rozplizlý zvuk jenom uummmmm uummm to je o ničem, se nedivím že takový hučák zanikne. Zato třeba taková basovka u Kornů, tak ta semtam přehlušuje kejtru, to je zvuk průbojný !! Tomu já fandím (co se metalu týče, jinak ať si hučí, hodí-li se to tam).....
jinak taky stone sour tam jde taky v par songach krasne slyset basu, coz ja mam rad.
treba todle http://www.youtube.com/watch?v=dDLjEBm2dh8