Jenže právě Metallica byla ta kdo tehle styl přinesl. Jestli má někdo výsostné právo hrát ho furt dokola, tak právě Metallica.afektband píše:To je právě ono, že to není už ten její ohranej styl kterej cpe lidem už pěknou řádku let, ale něco novýho, rychlejšího, tvrdšího.Metallistic píše:Víte co byla vyhlášená v nějáké anketě jako nejhorší metalová deska historii . ??? ST.Anger- to prostě není styl Metallicy, já právě doufám,že to nové CD bude návrat ke kořenům![]()
3. 6. 2008: Metallica v červnu zaburácí v pražském Edenu
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
To jo, ať to hrajou třeba do důchodu, ale dost nechápu lidi, že jim to pořád ještě furt žerou...Saul píše:Jenže právě Metallica byla ta kdo tehle styl přinesl. Jestli má někdo výsostné právo hrát ho furt dokola, tak právě Metallica.afektband píše:To je právě ono, že to není už ten její ohranej styl kterej cpe lidem už pěknou řádku let, ale něco novýho, rychlejšího, tvrdšího.Metallistic píše:Víte co byla vyhlášená v nějáké anketě jako nejhorší metalová deska historii . ??? ST.Anger- to prostě není styl Metallicy, já právě doufám,že to nové CD bude návrat ke kořenům![]()
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
A proč se třeba futr dokola hraje klasika? Proč se hraje Vivaldi,Bach,Mozart a další? Je to starý,ohraný, ale je v tom určité poselství které není potřeba měnit. A proto to ty lidi žerou. Stejně jako u Metallicy,isnt?
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
ST Anger považuju za největší krok mimo co se Metallicy týče...
Jinak mě překvapilo, že na mimočeskejch (zejm. polskej) webech se všude řeší, jak byli Češi hrozný publikum, že vůbec neuměj pařit a užívat si hudbu...
Jinak mě překvapilo, že na mimočeskejch (zejm. polskej) webech se všude řeší, jak byli Češi hrozný publikum, že vůbec neuměj pařit a užívat si hudbu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Hmmm,zajímavý. Četl jsem recenzi na koncert od někoho kdo byl prý 17x na Metallice, a říkal že atmosféra byla narozdíl od polska skvělá. Ono to bude takové to "u nás to bylo stejně nejlepší" Ale myslim si, že Metla s námi bude asi dost spokojená. Už jen když na ofic. stránkách napíšou pozvánku v češtině a ne v polštině.
- Nero
- Rádce
Slyšel (četl) jsem to od dost Poláků, Ukrajinců, ale i Anglánů, nějakej Amík, Němec... nevím, mě to taky nepřipadalo nijak špatný, naopak. A hlavně, když i papa Hett řekl, že jsme Metallicu udělali štastnou, tak co...
At si říkaj co chtěj...
At si říkaj co chtěj...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
éééééé........KURWA!!!!! Řekněte mi že je to to co si myslim!!!!!!
http://www.livemetallica.com/live-music ... e-CZE.html
Nechápu proč lidi furt řeší, jak by měla Metallica hrát. Je to kapela jako každá jiná a tak se vyvíjí. Hetfield jednou řekl: Hrajeme co nás baví a to, že se to líbí i jiným, je jedině dobře.
Miliony fandů není žádnej závazek k tomu, aby se náhodou neodchýlili od směru, kterym se kapela vydala na počátku.
Pokud budou hrát proto, aby se líbili a ne proto, že je to tak baví, tak je to komerce jak prase a za chvíli pujdou do sra*ek.
Pořád se jedná o hudbu, tzn. umění, čili je logický, že je tam určitý vývoj a posun, ať už jakýmkoliv směrem a že jejich nový skladby jsou jiný, než ty původní.
A tak to má bejt!
Když jsem byl malej, nesnášel jsem držkovou, teď bych se jí užral. Sem divnej, že se mi mění chutě?
Miliony fandů není žádnej závazek k tomu, aby se náhodou neodchýlili od směru, kterym se kapela vydala na počátku.
Pokud budou hrát proto, aby se líbili a ne proto, že je to tak baví, tak je to komerce jak prase a za chvíli pujdou do sra*ek.
Pořád se jedná o hudbu, tzn. umění, čili je logický, že je tam určitý vývoj a posun, ať už jakýmkoliv směrem a že jejich nový skladby jsou jiný, než ty původní.
A tak to má bejt!
Když jsem byl malej, nesnášel jsem držkovou, teď bych se jí užral. Sem divnej, že se mi mění chutě?
- Metallistic
- Kontaktovat uživatele:
Co si myslíš . .??:DSaul píše:éééééé........KURWA!!!!! Řekněte mi že je to to co si myslim!!!!!!
Ano je to ono .. !!!
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal

- Nero
- Rádce
Asi by jim to hrozně ublížilo...Saul píše:nevim co by jim udělalo dát do prodeje to co se tam promítalo na to pozadí.
JInak po včerejším RaR mám taky dojem, že v Praze bylo lepší publikum (až na ty pekelný kruhotoče...
PetrPeter 1975 - 2008