3. 6. 2008: Metallica v červnu zaburácí v pražském Edenu

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

afektband píše:
Metallistic píše:Víte co byla vyhlášená v nějáké anketě jako nejhorší metalová deska historii . ??? ST.Anger- to prostě není styl Metallicy, já právě doufám,že to nové CD bude návrat ke kořenům :!: :twisted:
To je právě ono, že to není už ten její ohranej styl kterej cpe lidem už pěknou řádku let, ale něco novýho, rychlejšího, tvrdšího.
Jenže právě Metallica byla ta kdo tehle styl přinesl. Jestli má někdo výsostné právo hrát ho furt dokola, tak právě Metallica.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
afektband

Příspěvek od afektband »

Saul píše:
afektband píše:
Metallistic píše:Víte co byla vyhlášená v nějáké anketě jako nejhorší metalová deska historii . ??? ST.Anger- to prostě není styl Metallicy, já právě doufám,že to nové CD bude návrat ke kořenům :!: :twisted:
To je právě ono, že to není už ten její ohranej styl kterej cpe lidem už pěknou řádku let, ale něco novýho, rychlejšího, tvrdšího.
Jenže právě Metallica byla ta kdo tehle styl přinesl. Jestli má někdo výsostné právo hrát ho furt dokola, tak právě Metallica.
To jo, ať to hrajou třeba do důchodu, ale dost nechápu lidi, že jim to pořád ještě furt žerou... :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

A proč se třeba futr dokola hraje klasika? Proč se hraje Vivaldi,Bach,Mozart a další? Je to starý,ohraný, ale je v tom určité poselství které není potřeba měnit. A proto to ty lidi žerou. Stejně jako u Metallicy,isnt?
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
weselow

Příspěvek od weselow »

Přesně tak. Kvalitní hudba je nadčasová. Jestli to ještě někdo poslouchá nebo jestli se to hraje ještě v rádiu mě vůbec nezajímá :wink:
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

ST Anger považuju za největší krok mimo co se Metallicy týče...

Jinak mě překvapilo, že na mimočeskejch (zejm. polskej) webech se všude řeší, jak byli Češi hrozný publikum, že vůbec neuměj pařit a užívat si hudbu...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Hmmm,zajímavý. Četl jsem recenzi na koncert od někoho kdo byl prý 17x na Metallice, a říkal že atmosféra byla narozdíl od polska skvělá. Ono to bude takové to "u nás to bylo stejně nejlepší" Ale myslim si, že Metla s námi bude asi dost spokojená. Už jen když na ofic. stránkách napíšou pozvánku v češtině a ne v polštině.
kubog

Příspěvek od kubog »

No ja osobne su myslím že ako publikum sme hanbu rozhodne nespravili :wink: :D
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Slyšel (četl) jsem to od dost Poláků, Ukrajinců, ale i Anglánů, nějakej Amík, Němec... nevím, mě to taky nepřipadalo nijak špatný, naopak. A hlavně, když i papa Hett řekl, že jsme Metallicu udělali štastnou, tak co...

At si říkaj co chtěj... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 3.04.2012 9:59, celkem upraveno 1 x.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 3.04.2012 9:59, celkem upraveno 1 x.
weselow

Příspěvek od weselow »

Jo, přesně tak, to řiká všude a stejně tak to bude i s tím koncertem příští rok, počítám, ale rád bych se plet. Naopak mimo šňůru hodně chválili polský fanoušky, že prej umí nejlíp texty a taky jsou hodně slyšet.
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

A ještě jižní fanoušci - Španělsko / Portugalsko.... ti jsou na tom podobně...
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

PRej ze Cesi byli hrozny publikum. Jsem se dival na ten stream a nemci na to kolik jich tam bylo me nijak nenadchli.
kubog

Příspěvek od kubog »

Myslim že nato o koľko nás bolo menej sme boli o dosť lepšie publikum. Nás nemuseli vyzývať na hučanie.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

éééééé........KURWA!!!!! Řekněte mi že je to to co si myslim!!!!!!

http://www.livemetallica.com/live-music ... e-CZE.html
Pumlitch

Příspěvek od Pumlitch »

Nechápu proč lidi furt řeší, jak by měla Metallica hrát. Je to kapela jako každá jiná a tak se vyvíjí. Hetfield jednou řekl: Hrajeme co nás baví a to, že se to líbí i jiným, je jedině dobře.
Miliony fandů není žádnej závazek k tomu, aby se náhodou neodchýlili od směru, kterym se kapela vydala na počátku.
Pokud budou hrát proto, aby se líbili a ne proto, že je to tak baví, tak je to komerce jak prase a za chvíli pujdou do sra*ek.
Pořád se jedná o hudbu, tzn. umění, čili je logický, že je tam určitý vývoj a posun, ať už jakýmkoliv směrem a že jejich nový skladby jsou jiný, než ty původní.
A tak to má bejt!
Když jsem byl malej, nesnášel jsem držkovou, teď bych se jí užral. Sem divnej, že se mi mění chutě?
Metallistic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Metallistic »

Saul píše:éééééé........KURWA!!!!! Řekněte mi že je to to co si myslim!!!!!!

http://www.livemetallica.com/live-music ... e-CZE.html
Co si myslíš . .??:D

Ano je to ono .. !!!
Cvičit,Cvičit,Cvičit ale bez chyb a pomalu jinak to nemá smysl;-)můj názor. .
Kytara-(sh*t Cruiser By Crafter),Cort EVL Z-4 BKS
Kombo-Roland Cube 30X,(Cruiser By Crafter)
Efekt-Digitech Death Metal
Obrázek
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Naposledy upravil(a) r0nn!e dne 11.04.2012 14:27, celkem upraveno 1 x.
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

nevim co by jim udělalo dát do prodeje to co se tam promítalo na to pozadí.
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Saul píše:nevim co by jim udělalo dát do prodeje to co se tam promítalo na to pozadí.
Asi by jim to hrozně ublížilo...

JInak po včerejším RaR mám taky dojem, že v Praze bylo lepší publikum (až na ty pekelný kruhotoče... :wink: )

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“