bezdrát ano či ne ?

Efekty, hardware, elektronika, struny, ...
Cliff

bezdrát ano či ne ?

Příspěvek od Cliff »

Tak na jednom foru jsem četl docela zajimavé téma ohledně bezdrátu. Už jste se setkali s tím popřípadě jaké máte zkušenosti, o nebo zustavate u klasiky (kablů) :)
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!
Obrázek
Obrázek
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

muj nazor je takovy, ze o bezdratu budu uvazovat az:

1) budu hrat na velkych podiich (nehraju ani na nejmensich, zatim :-) )
2) budu mit dvacet tisic k hovnu

do te doby me staci kabely...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Cliff

Příspěvek od Cliff »

budu mit dvacet tisic k hovnu
co jsem slyšel tak za 20tisíc jsou samé shity šum, brum atd. :D
Obrázek
Obrázek
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

ok. tak 40 tisic :D fakt to zatim neresim a myslim, ze na klubovy hrani na malych podiich je to naprosto zbytecny.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Cliff

Příspěvek od Cliff »

framikoin píše:ok. tak 40 tisic :D fakt to zatim neresim a myslim, ze na klubovy hrani na malych podiich je to naprosto zbytecny.
to ano jen mě zajímá kdo to má někdo je třea bohatý nebo hraje v nějaké znamé kapele :D :P
Obrázek
Obrázek
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Haha no jasne bezdrat :D sem rad ze mam penize na kabel

Btw. muj 300ty prispevek :))
Cliff

Příspěvek od Cliff »

*Twisted.Brother* píše:Haha no jasne bezdrat :D sem rad ze mam penize na kabel

Btw. muj 300ty prispevek :))
hratuluju \m/
Obrázek
Obrázek
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Vysílačka je fajn věc, nejlépe kombinovaná s aktivními snímači. Vzhledem k tomu, že jsem známé prase na kabely, tak vysílačku jednou pořídím :lol:
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

Ja si zas uplne nemyslim ze do toho clovek musi vrazet 40k aby to byslo bez problemu...hovoril jsem na tohle tema s jistym kytararem a rikal ze treba firma samson dela uz dnes velmi vychytane bezdraty a to treba asi za 8k airline bass je to bez vysilacky zapojite to jen jako jack s antenkou a jeste je tam samozrejme etn uhf prijimac a je to...mrknete se na jejich stranky a uvidite je to etd nove a myslim ze kdyby si to clovek zkusil a nesumelo to tak proc do toho advat 40k
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Renderik píše:Ja si zas uplne nemyslim ze do toho clovek musi vrazet 40k aby to byslo bez problemu...hovoril jsem na tohle tema s jistym kytararem a rikal ze treba firma samson dela uz dnes velmi vychytane bezdraty a to treba asi za 8k airline bass je to bez vysilacky zapojite to jen jako jack s antenkou a jeste je tam samozrejme etn uhf prijimac a je to...mrknete se na jejich stranky a uvidite je to etd nove a myslim ze kdyby si to clovek zkusil a nesumelo to tak proc do toho advat 40k
S tím Samsonem Airline mám vlastní zkušenosti - bere sílu signálu, občas vynechá..no prostě hrůza. ten bych nebral.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

no to by odpovidalo te cenne, ale ono co ti tu silu nebere :) to je vsechno hrozna alchymie a pracka casu a penez.
Renderik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renderik »

ale diky za tip, mas nejake kladne ohlasy na nejakou znacku ci typ bezdratu ?
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

já mám od sennheiser freeport... a je to paráda... neí nijak drahý a halvně vůbec nezkresluje signál... satčí s chvíli pohrát s nastavením
dosah to má velkej...a když to zapojíš tak nepzonš že to je jiný než drát
du-lo

Příspěvek od du-lo »

Otec si poridil loni Shure asi za 14k a je snim naprosto spokojenej. S aktiv snimacema je to perfekt, co jsem u nej zkousel. (ale nepujci a nepujci, mrcha :( )
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Jednou bych to rád zkusil, ale mnohem víc věřím klasice. Prece jenom když se objeví nějaký rušení tak ten signál to může docela pocuchat. Kabel je v tom určitě bezpečnější.
Na velké poduim se to určitě hodí, ale nevím nevím. V 90% případů si myslím, že to člově nevyužije...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
du-lo

Příspěvek od du-lo »

aiv86: ja si nemyslim. Proste na poidu mam porad pocit, ze si ho vyrvu nebo, ze si o nej rozbiju hubu. Kdyby tam ten kablik nebyl, citim se bezpecneji a muzu vic parit.
Bobr

Příspěvek od Bobr »

Už jsem o bezdrátu taky uvažoval a rád bych si to vyzkoušel, protože mě ty kabely občas dost vadí, ale stále jsem k tomu nezískal důvěru. Dokonce mě to bylo i rozmlouváno. Kvalitní bezdrát asi příliš levný nebude. Jinak když to sleduju, tak většina profesionálních muzikantů používá kabel. Dokonce jednou na koncertě Iron Maiden jsem zaznamenal, že kytarista hrál na bezdrát v nějaké pasáži a potom se běžel zase připojit na kabel. Takže.......
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
-Romik-
Kontaktovat uživatele:

Shure

Příspěvek od -Romik- »

Ja bezdrat naopak vřele doporucuju, akorat chce dat trosku vic penez, poridil jsem si Shure SLX 14E ,cca za 17 tisc a je to masakr, takze doporucuju na tomhle nesetrit a vysledek se dostavi...vysilacky tipu Samson za 7tisc jsou ztratovy, nekvaitni, sumivy, nespolhlivy a casto vypadava signal...takže moje rada je Shure.
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Shure

Příspěvek od KIWI »

-Romik- píše:Ja bezdrat naopak vřele doporucuju, akorat chce dat trosku vic penez, poridil jsem si Shure SLX 14E ,cca za 17 tisc a je to masakr, takze doporucuju na tomhle nesetrit a vysledek se dostavi...vysilacky tipu Samson za 7tisc jsou ztratovy, nekvaitni, sumivy, nespolhlivy a casto vypadava signal...takže moje rada je Shure.
Když sje msi říkal bezdrát, tak přesně jak říkáš aspon az tu 15tku a Shure se mi taky líbil...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
afektband

Příspěvek od afektband »

Já si právě myslim, že bezdrát je ideální na malý a hodně velký podia. na malých seš rád, když si tam postavíš aparát, natož se tam s**t s 10 metrama kabelů. na velkym podiu je zase blbost mít 20m kabelu, páč to žere signál. Na středním podiu máš kam dát kabely a signál to nežere, takže asi tak. Vysílačky bych taky někdy chtěl, ale jsou to dost velký prachy-za nějakou kvalitní.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Odpovědět

Zpět na „Baskytarový hardware, příslušenství, údržba“