bezdrát ano či ne ?
Pravidla fóra
bezdrát ano či ne ?
Tak na jednom foru jsem četl docela zajimavé téma ohledně bezdrátu. Už jste se setkali s tím popřípadě jaké máte zkušenosti, o nebo zustavate u klasiky (kablů) 
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !
Cliff Burton... Rest in peace! best bass player ever!

to ano jen mě zajímá kdo to má někdo je třea bohatý nebo hraje v nějaké znamé kapeleframikoin píše:ok. tak 40 tisicfakt to zatim neresim a myslim, ze na klubovy hrani na malych podiich je to naprosto zbytecny.
život je jako metal. tvrdej ale krásnej !

- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Ja si zas uplne nemyslim ze do toho clovek musi vrazet 40k aby to byslo bez problemu...hovoril jsem na tohle tema s jistym kytararem a rikal ze treba firma samson dela uz dnes velmi vychytane bezdraty a to treba asi za 8k airline bass je to bez vysilacky zapojite to jen jako jack s antenkou a jeste je tam samozrejme etn uhf prijimac a je to...mrknete se na jejich stranky a uvidite je to etd nove a myslim ze kdyby si to clovek zkusil a nesumelo to tak proc do toho advat 40k
Fender P-Bass(U.S.A), Ampeg SVT3-PRO, Ampeg SVT-410 HLF
S tím Samsonem Airline mám vlastní zkušenosti - bere sílu signálu, občas vynechá..no prostě hrůza. ten bych nebral.Renderik píše:Ja si zas uplne nemyslim ze do toho clovek musi vrazet 40k aby to byslo bez problemu...hovoril jsem na tohle tema s jistym kytararem a rikal ze treba firma samson dela uz dnes velmi vychytane bezdraty a to treba asi za 8k airline bass je to bez vysilacky zapojite to jen jako jack s antenkou a jeste je tam samozrejme etn uhf prijimac a je to...mrknete se na jejich stranky a uvidite je to etd nove a myslim ze kdyby si to clovek zkusil a nesumelo to tak proc do toho advat 40k
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Jednou bych to rád zkusil, ale mnohem víc věřím klasice. Prece jenom když se objeví nějaký rušení tak ten signál to může docela pocuchat. Kabel je v tom určitě bezpečnější.
Na velké poduim se to určitě hodí, ale nevím nevím. V 90% případů si myslím, že to člově nevyužije...
Na velké poduim se to určitě hodí, ale nevím nevím. V 90% případů si myslím, že to člově nevyužije...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Už jsem o bezdrátu taky uvažoval a rád bych si to vyzkoušel, protože mě ty kabely občas dost vadí, ale stále jsem k tomu nezískal důvěru. Dokonce mě to bylo i rozmlouváno. Kvalitní bezdrát asi příliš levný nebude. Jinak když to sleduju, tak většina profesionálních muzikantů používá kabel. Dokonce jednou na koncertě Iron Maiden jsem zaznamenal, že kytarista hrál na bezdrát v nějaké pasáži a potom se běžel zase připojit na kabel. Takže.......
Fender Jazz Bass (Japan), Fender American Standard Precision Bass (USA) , Aztec (kopie Rickenbacker - Japan), Furch bass JBBV-41 (elektroacoustic), Ampeg SVT-3PRO, SVT12HE + SVT15E, EBS Octaver, MXR Equalizer
Shure
Ja bezdrat naopak vřele doporucuju, akorat chce dat trosku vic penez, poridil jsem si Shure SLX 14E ,cca za 17 tisc a je to masakr, takze doporucuju na tomhle nesetrit a vysledek se dostavi...vysilacky tipu Samson za 7tisc jsou ztratovy, nekvaitni, sumivy, nespolhlivy a casto vypadava signal...takže moje rada je Shure.
Re: Shure
Když sje msi říkal bezdrát, tak přesně jak říkáš aspon az tu 15tku a Shure se mi taky líbil...-Romik- píše:Ja bezdrat naopak vřele doporucuju, akorat chce dat trosku vic penez, poridil jsem si Shure SLX 14E ,cca za 17 tisc a je to masakr, takze doporucuju na tomhle nesetrit a vysledek se dostavi...vysilacky tipu Samson za 7tisc jsou ztratovy, nekvaitni, sumivy, nespolhlivy a casto vypadava signal...takže moje rada je Shure.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Já si právě myslim, že bezdrát je ideální na malý a hodně velký podia. na malých seš rád, když si tam postavíš aparát, natož se tam s**t s 10 metrama kabelů. na velkym podiu je zase blbost mít 20m kabelu, páč to žere signál. Na středním podiu máš kam dát kabely a signál to nežere, takže asi tak. Vysílačky bych taky někdy chtěl, ale jsou to dost velký prachy-za nějakou kvalitní.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::