Vlasta Redl
Vlasta Redl je rozhodně neskutečnej muzikant. Když jsme hráli na Beskydském folkování tak po soutěži to celý uzavíral. A bylo to neskutečný. Obrovskej kulturák odzpíval nasucho vlastníma hlasivkama (samozdřejmě jenom jednu písníčku), chodil mezi lidma a byl naprosto v pohodě. Když to všechno skončilo a lidi odešli tak tam zůstali muzikanti, lidi z kulturáku a on. Že by se choval jako nějaká hvězda nebo arogantně tak to ne. Chtěl si zapálit v tom kulturáku, ale tam to bylo zakázaný. Lidi z kultury sice řekly ať si klidně zapálí. On ale řekl, že dokud si tam nezapálí někdo z nich tak tam kouřit nebude a odešel ven.
Co se týká tvorby Ag Fleku, tak mám nejraději alba Blázni umírají navakrát, Dohrála hudba,.. Tramtárie (kde hraje Redl) není špatná. Ale víc se mi líbí ty ostatní. Ono se totiž na té Tramtárii dost projevuje ta Redlova stopa. Prostě je to už takovej bigbít. Což ale není na škodu. Jinak Viktorinova sólová deska Vlna za vlnou je naprosto špičková a poslouchám ji pořád mrtě často.
Co se týká tvorby Ag Fleku, tak mám nejraději alba Blázni umírají navakrát, Dohrála hudba,.. Tramtárie (kde hraje Redl) není špatná. Ale víc se mi líbí ty ostatní. Ono se totiž na té Tramtárii dost projevuje ta Redlova stopa. Prostě je to už takovej bigbít. Což ale není na škodu. Jinak Viktorinova sólová deska Vlna za vlnou je naprosto špičková a poslouchám ji pořád mrtě často.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Tenhle klip je docela drsnej
Ag flek : http://youtube.com/watch?v=gbXCldSKooc
Mimochodem jsem někde četl, že Ag Flek je momentálně v nejsilnější sestavě v jaký kdy byl. A po koncertě v Brně musím souhlasit. Vašíček na kytaru=masakr, Velčovskej na bící=on ty ruce prostě nenechá chvíli v klidu
, Markytán, Viktorin, Táborská= no comment
Mimochodem jsem někde četl, že Ag Flek je momentálně v nejsilnější sestavě v jaký kdy byl. A po koncertě v Brně musím souhlasit. Vašíček na kytaru=masakr, Velčovskej na bící=on ty ruce prostě nenechá chvíli v klidu
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
vždy když je něco nového (cd, kniha, sestava, auto,...), tak o tom napíšou, že je to to nejlepší bo je potřeba prodat. to bych tak nebral...
ale současnej flek je fakt bezva
ale současnej flek je fakt bezva
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
když se tak tady bavíme...
nedisponujete někdo záznamem ČT Vánočního koncertu AG fleku s Hradišťanem z roku 1992 v Ostravě????
tenhle úžasný (v mých vzpomínkách) koncert vysílala ČT snad jen 2x, tehdá ještě nebyly videa toliko rozšířena...
myslím tenhle, to byli kuci ještě mladí a hubení
http://youtube.com/watch?v=OKI6rkKmYA0&feature=related
nedisponujete někdo záznamem ČT Vánočního koncertu AG fleku s Hradišťanem z roku 1992 v Ostravě????
tenhle úžasný (v mých vzpomínkách) koncert vysílala ČT snad jen 2x, tehdá ještě nebyly videa toliko rozšířena...
myslím tenhle, to byli kuci ještě mladí a hubení
koncert bych si taky dal líbit
Nemůžu nějak vysledovat jestli má prstýnky, vypadá to že hraje prstama ale zní to super, co myslíte?
to jo, byl jsem chvíli na jejich zkoušce ( http://www.youtube.com/watch?v=_pNlTkWwjBM&NR=1aivn86 píše:Mimochodem jsem někde četl, že Ag Flek je momentálně v nejsilnější sestavě v jaký kdy byl. A po koncertě v Brně musím souhlasit. Vašíček na kytaru=masakr, Velčovskej na bící=on ty ruce prostě nenechá chvíli v klidu, Markytán, Viktorin, Táborská= no comment
http://www.youtube.com/watch?v=TyPa6b1g ... re=related - velice inspirativní
ty škopky šlapou dobře
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
vtipálkuSaul píše:To chápu.................a co je Vlasta Redl?
AG Flek nabízí kvalitní muziku - skladba, aranže, zpěvy, texty, muzikanti vše první liga , žádný kýče a nesmysly, je to prostě dobře napsaný a taky zahraný.
Kdo to nezná může si to sehnat, určitě ho to hudebně obohatí.
I když hraju třeba metal nebo punk, měl bych umět zahrát taky něco na akustiku. Redlovky, AG Flek apod. věci se k tomu náramně hodí a navíc to silně zabírá u holek
caroline22 : občas to s těma lidma nevyjde, no
tu recenzi bych si rád přečetl
- caroline22
- Kontaktovat uživatele:
mno, je to jenom taká krátká zpráva, do regionálního týdeníku se nedá moc rozšoupnout co se týče psaní recenzi, tady by to zrovna moc lidí nepochopiloAtkins píše:caroline22 : Ale ty, jako pisatelka clanku, bys to mohla vtipne ovlivnit, tzn. aby Breclavsti necucali jenom na N@VU.![]()
![]()
every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
S těma lidma: Jo někdy to prostě nevyjde. Ale zase i to je zkušenost. A zrovna oni jsou muzikanti, kteří by hráli i pro jednoho. Takže je to možná nepříjemné, ale zase to může vést k velice nevšednímu zážitku.
Myslíš to vážně nebo si děláš srandu?Saul píše:To chápu.................a co je Vlasta Redl?
felixx píše:když se tak tady bavíme...
myslím tenhle, to byli kuci ještě mladí a hubení![]()
Nevím, kde by se to dalo sehnat. už jsem přemejšlel, že bych napsal mail do CT....
Když jsem poprvé zaslech ten sax tak mi naskočila husí kůže. Je to naprostá špička....
aivn86 píše:myslíš, že dneska už nejsou???felixx píše:
myslím tenhle, to byli kuci ještě mladí a hubení![]()
vidím, že ne
do čt jsem kdysi psal, jestli to nechtějí zas odvysílat. slušně odpověděli, že to není v plánu
jo a třeba Vašíček je původně taky metalista než se dal na muziku
No tak Vašíček je tada zjev. To jako jofelixx píše:
jo a třeba Vašíček je původně taky metalista než se dal na muziku
Jinak jsem trouba. Četl jsem, že jsou kluci "hudební" a ne "hubení "