Vlasta Redl

Vše o kapelách a hudebnících ...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Vlasta Redl je rozhodně neskutečnej muzikant. Když jsme hráli na Beskydském folkování tak po soutěži to celý uzavíral. A bylo to neskutečný. Obrovskej kulturák odzpíval nasucho vlastníma hlasivkama (samozdřejmě jenom jednu písníčku), chodil mezi lidma a byl naprosto v pohodě. Když to všechno skončilo a lidi odešli tak tam zůstali muzikanti, lidi z kulturáku a on. Že by se choval jako nějaká hvězda nebo arogantně tak to ne. Chtěl si zapálit v tom kulturáku, ale tam to bylo zakázaný. Lidi z kultury sice řekly ať si klidně zapálí. On ale řekl, že dokud si tam nezapálí někdo z nich tak tam kouřit nebude a odešel ven.

Co se týká tvorby Ag Fleku, tak mám nejraději alba Blázni umírají navakrát, Dohrála hudba,.. Tramtárie (kde hraje Redl) není špatná. Ale víc se mi líbí ty ostatní. Ono se totiž na té Tramtárii dost projevuje ta Redlova stopa. Prostě je to už takovej bigbít. Což ale není na škodu. Jinak Viktorinova sólová deska Vlna za vlnou je naprosto špičková a poslouchám ji pořád mrtě často.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
pehve

Příspěvek od pehve »

aivn86 píše: Co se týká tvorby Ag Fleku, tak mám nejraději alba Blázni umírají nadvakrát...
tak tenhle projekt jsem viděl několikrát naživo v různých klubech, bicíčko, zpěvy, akustiky, klavír, Táborská-Viktorín-Markytán, prostě super.
Dodnes chovám v úctě!!
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Nedávno asi před měsícem nebo tak nějak jsem byl na koncertě Ag Fleku v Brně v KD Rubin a natáčeli tam z toho DVD a CD. Bylo to žrádlo jako prase. Už se nemůžu dočkat až to DVD a CD vydají. :twisted: :twisted:
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tenhle klip je docela drsnej :-) Ag flek : http://youtube.com/watch?v=gbXCldSKooc

Mimochodem jsem někde četl, že Ag Flek je momentálně v nejsilnější sestavě v jaký kdy byl. A po koncertě v Brně musím souhlasit. Vašíček na kytaru=masakr, Velčovskej na bící=on ty ruce prostě nenechá chvíli v klidu :-D, Markytán, Viktorin, Táborská= no comment
felixx

Příspěvek od felixx »

vždy když je něco nového (cd, kniha, sestava, auto,...), tak o tom napíšou, že je to to nejlepší bo je potřeba prodat. to bych tak nebral...
ale současnej flek je fakt bezva :wink:
Fender Strat Highway One Wine Red
Furch G-23 SO, Fishman Natural I
Ampeg Reverbrocket R-12R 50W
Ebow Plus, TS9, BD2, BB2, ED1, CH1, TU2, LS2, GEB7
felixx

Příspěvek od felixx »

když se tak tady bavíme...
nedisponujete někdo záznamem ČT Vánočního koncertu AG fleku s Hradišťanem z roku 1992 v Ostravě????
tenhle úžasný (v mých vzpomínkách) koncert vysílala ČT snad jen 2x, tehdá ještě nebyly videa toliko rozšířena...

myslím tenhle, to byli kuci ještě mladí a hubení :D
http://youtube.com/watch?v=OKI6rkKmYA0&feature=related
pehve

Příspěvek od pehve »

koncert bych si taky dal líbit :!:
Nemůžu nějak vysledovat jestli má prstýnky, vypadá to že hraje prstama ale zní to super, co myslíte?
aivn86 píše:Mimochodem jsem někde četl, že Ag Flek je momentálně v nejsilnější sestavě v jaký kdy byl. A po koncertě v Brně musím souhlasit. Vašíček na kytaru=masakr, Velčovskej na bící=on ty ruce prostě nenechá chvíli v klidu :-D, Markytán, Viktorin, Táborská= no comment
to jo, byl jsem chvíli na jejich zkoušce ( http://www.youtube.com/watch?v=_pNlTkWwjBM&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=TyPa6b1g ... re=related - velice inspirativní 8)

ty škopky šlapou dobře
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

Včera sem na AG Fleku byla u nás v Břeclavě, zrovna na to píšu recenzi do novin 8) moc moc fajn, jen lidí bylo málo, což nechápu

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

To chápu.................a co je Vlasta Redl?
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
pehve

Příspěvek od pehve »

Saul píše:To chápu.................a co je Vlasta Redl?
vtipálku :roll:

AG Flek nabízí kvalitní muziku - skladba, aranže, zpěvy, texty, muzikanti vše první liga , žádný kýče a nesmysly, je to prostě dobře napsaný a taky zahraný.
Kdo to nezná může si to sehnat, určitě ho to hudebně obohatí.
I když hraju třeba metal nebo punk, měl bych umět zahrát taky něco na akustiku. Redlovky, AG Flek apod. věci se k tomu náramně hodí a navíc to silně zabírá u holek 8)

caroline22 : občas to s těma lidma nevyjde, no :(
tu recenzi bych si rád přečetl
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

caroline22 : Ale ty, jako pisatelka clanku, bys to mohla vtipne ovlivnit, tzn. aby Breclavsti necucali jenom na N@VU. :cry: :lol: :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
caroline22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od caroline22 »

Atkins píše:caroline22 : Ale ty, jako pisatelka clanku, bys to mohla vtipne ovlivnit, tzn. aby Breclavsti necucali jenom na N@VU. :cry: :lol: :lol:
mno, je to jenom taká krátká zpráva, do regionálního týdeníku se nedá moc rozšoupnout co se týče psaní recenzi, tady by to zrovna moc lidí nepochopilo :lol: . spíš si myslim že to bylo způsobené dost tragickou propagací, já sem se to dozvěděla až ten den co to bylo, spíš teda za to můžou ti lidi co to pořádali... a AG Flek si z té návštěvnosti stejně celý večer dělal srandu :wink:

every evening's friday, every morning's monday...
...YOU MOTHERFUCKERS YOU'LL SING SOMEDAY!
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

S těma lidma: Jo někdy to prostě nevyjde. Ale zase i to je zkušenost. A zrovna oni jsou muzikanti, kteří by hráli i pro jednoho. Takže je to možná nepříjemné, ale zase to může vést k velice nevšednímu zážitku.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Saul píše:To chápu.................a co je Vlasta Redl?
Myslíš to vážně nebo si děláš srandu? :-D Jestli je neznáš tak si to poslechni, je to velice zajímavá muzika s perfektní propracovaností a všechno je na naprosto špičkový úrovni. Většinu metalistů to třeba naprosto nebude zajímat. Ale myslím si, že co se kvality týká tak jsou v ČR u vrcholu piramidy. Nikdy nehrály ty klasický rádiový hity. Což je pro mě osobně dost ocenitelné....
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

felixx píše:když se tak tady bavíme...
nedisponujete někdo záznamem ČT Vánočního koncertu AG fleku s Hradišťanem z roku 1992 v Ostravě????
tenhle úžasný (v mých vzpomínkách) koncert vysílala ČT snad jen 2x, tehdá ještě nebyly videa toliko rozšířena...

http://youtube.com/watch?v=OKI6rkKmYA0&feature=related

Nevím, kde by se to dalo sehnat. už jsem přemejšlel, že bych napsal mail do CT....

Když jsem poprvé zaslech ten sax tak mi naskočila husí kůže. Je to naprostá špička.... :twisted: tenhel klip si pouším už asi po stý...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

felixx píše:

myslíš, že dneska už nejsou???
felixx

Příspěvek od felixx »

aivn86 píše:
felixx píše:

myslíš, že dneska už nejsou???

vidím, že ne :D podívej třeba na pastrňáka jakej je tam hubenej mladíček - je to hezké... těch 16 let je docela rozdíl.

do čt jsem kdysi psal, jestli to nechtějí zas odvysílat. slušně odpověděli, že to není v plánu :roll:

jo a třeba Vašíček je původně taky metalista než se dal na muziku :D
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

felixx píše:
jo a třeba Vašíček je původně taky metalista než se dal na muziku :D
No tak Vašíček je tada zjev. To jako jo :-D. Ale hraje mu to mooc pěkně. Ten pán to asi má v prstech :-)

Jinak jsem trouba. Četl jsem, že jsou kluci "hudební" a ne "hubení " :-D proto jsem se ptal. Protože jsem to pochopil tak, že dneska už neumí hrát tak jako dřív :-)
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“