Epiphone Les Paul Custom
Pravidla fóra
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
jo to jdi..jiak ty budes asi neakej manowar blazen ne?tz. posilka,serm ruzny ty keltsky veci,vikingove.Torr-myslim toho boha atd..ne?rindir píše:CORT (kord), má k šavli relativně hooodně daleko, řekl bych pár století a k "tenké šavli" se to přirovnat vážně nedá. To jen tak na okraj. (Přeci musim zúročit ty roky šermu a učení historie, rád si rýpnu;)). Jinak se nenchám odradir, prostě do tý "Epiny" jdu!
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Haha, a to jsi poznal podle obrázku nebo podle mluvy?Martin656 píše:jo to jdi..jiak ty budes asi neakej manowar blazen ne?tz. posilka,serm ruzny ty keltsky veci,vikingove.Torr-myslim toho boha atd..ne?rindir píše:CORT (kord), má k šavli relativně hooodně daleko, řekl bych pár století a k "tenké šavli" se to přirovnat vážně nedá. To jen tak na okraj. (Přeci musim zúročit ty roky šermu a učení historie, rád si rýpnu;)). Jinak se nenchám odradir, prostě do tý "Epiny" jdu!
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Wow, jeden čas bylo v módě každýmu nutit Cort a teďkon zase všichni pomalu linčujou ty co to dělaj:)
EPI LP Standart(ten bych bral radši) i Custom sou moc dobrý kytary, jak sem psal už jinde, kdyby nebyly tak těžký, mám už jednu doma.
Rozhodně nevim proč by se ta koupě neměla vyplatit, ale radši bych jí vyzkoušel osobně, pokud ji někde mají.
EPI LP Standart(ten bych bral radši) i Custom sou moc dobrý kytary, jak sem psal už jinde, kdyby nebyly tak těžký, mám už jednu doma.
Rozhodně nevim proč by se ta koupě neměla vyplatit, ale radši bych jí vyzkoušel osobně, pokud ji někde mají.
Skod..ja jen ze znam par lidi co zboznujou Manowar takze se chodej ucit zchzwt smecem atd..no jen sem to zkusilrindir píše:Haha, a to jsi poznal podle obrázku nebo podle mluvy?Martin656 píše:jo to jdi..jiak ty budes asi neakej manowar blazen ne?tz. posilka,serm ruzny ty keltsky veci,vikingove.Torr-myslim toho boha atd..ne?rindir píše:CORT (kord), má k šavli relativně hooodně daleko, řekl bych pár století a k "tenké šavli" se to přirovnat vážně nedá. To jen tak na okraj. (Přeci musim zúročit ty roky šermu a učení historie, rád si rýpnu;)). Jinak se nenchám odradir, prostě do tý "Epiny" jdu!Ne, kelti a vikingové mi opravdu nic neříkají (spíš vrcholná gotika, ale to je už OT). Posilka taky ne.
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Jestli ti není daleko Ostrava, tak v prodejně muzikant.cz (u Stodolní kousek) mají teď tu třešeň, co chceš, a ještě tu černou se zlatým hardwardem.
Jsou fajně masivní proti jiným LP, co tam byly. 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Ale v muzikantu bacha na krysácky vyhlížejícího chlápka !!! Jak nebude mít náladu (a on ji tak v 95% nemá) tak budeš zprzněn hned jak se o něco pokusíš vyzkoušetAdamz Asah píše:Jestli ti není daleko Ostrava, tak v prodejně muzikant.cz (u Stodolní kousek) mají teď tu třešeň, co chceš, a ještě tu černou se zlatým hardwardem.Jsou fajně masivní proti jiným LP, co tam byly.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda, ale když si to u něho uděláš na začatku dobré, tak už je potom k tobě "dobrej" furt.
Ale i tak tam jsou pakoši, že jsem to ještě neviděl ....
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
No já jsem tam byl dostkrát předtím a nevypadal, že by si mě pamatoval. A jestli jo, tak mě parchant schválně šikanuje, i kámošeAdamz Asah píše:Svatá pravda, ale když si to u něho uděláš na začatku dobré, tak už je potom k tobě "dobrej" furt.![]()
Nicméně jsem objevil novou prodejnu v Ostravě !! www.fendercentrum.cz je to tam megaLuxusní, mají tam plno ampeců a kytar taky, samej fender, aji mega mastný kousky, fakt šílenost... Aji tam měli pár jiných kytar, a dvě v komisním prodeji, krásné a levné !!! Přístup úplně na pohodu, ale zatím jsem si neřekl, že bych chtěl zkusit
Jinak to LP Custom se mi líbí, to bych snesl možná, a to se mi LPčka moc nelíbí
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Hehe díky ... mi se tež líbí
... a kde přesně v Ově je ten Fender Cetrum, tam se musím někdy zajít podívat. 
nebylo v modě nutit každýmu cort, ale když se začátečník zeptá na novou kytaru tak se mu většinou poradi cort ze dvou duvoduRagnar píše:Wow, jeden čas bylo v módě každýmu nutit Cort a teďkon zase všichni pomalu linčujou ty co to dělaj:)
1. u cortu je mnohonasobně vetší sance na dobrý kus, než u staggu a podobne havěti, takže si pak člověk uděla měřítko jak by měla kytara padnout do ruky akdyž chytne jinou, padne mu líp tak si ji vezme, ale když mu nepadne tak prostě vezme cort a hotovo
2. když se nováčkovi řekne "kup si co ti bdue sedět" tak asi uteče
jo a to že se tu navrch cortu tak zprznil, tak to prostě naštve když někdo řekne "chci Epi LP" a někdo řekne "kup si cort" asi to tak ani nebylo myšleno ale vypadalo to tak a musí sám autor uznat ze to je post hodný potopení
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Zadej do mapy.cz jejich adresuAdamz Asah píše:Hehe díky ... mi se tež líbí... a kde přesně v Ově je ten Fender Cetrum, tam se musím někdy zajít podívat.
EDIT: Nad hospodou MLEJN...
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Jo, už vím kde, jednou jsme tam byli a bylo zavřeno, ale jako nějak to nevypadalo z venku super, takže teď už vím a mám to kousek, takže super. 
[/URL][/img]