Epiphone Les Paul Custom

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

Sem si myslel :wink: Taková tenká šavle nikdy nemůže hrát jako LP :lol:
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
rindir

Příspěvek od rindir »

CORT (kord), má k šavli relativně hooodně daleko, řekl bych pár století a k "tenké šavli" se to přirovnat vážně nedá. To jen tak na okraj. (Přeci musim zúročit ty roky šermu a učení historie, rád si rýpnu;)). Jinak se nenchám odradir, prostě do tý "Epiny" jdu!
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

To je jasný, Custom je Custom
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

rindir píše:CORT (kord), má k šavli relativně hooodně daleko, řekl bych pár století a k "tenké šavli" se to přirovnat vážně nedá. To jen tak na okraj. (Přeci musim zúročit ty roky šermu a učení historie, rád si rýpnu;)). Jinak se nenchám odradir, prostě do tý "Epiny" jdu!
jo to jdi..jiak ty budes asi neakej manowar blazen ne?tz. posilka,serm ruzny ty keltsky veci,vikingove.Torr-myslim toho boha atd..ne?
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
rindir

Příspěvek od rindir »

Martin656 píše:
rindir píše:CORT (kord), má k šavli relativně hooodně daleko, řekl bych pár století a k "tenké šavli" se to přirovnat vážně nedá. To jen tak na okraj. (Přeci musim zúročit ty roky šermu a učení historie, rád si rýpnu;)). Jinak se nenchám odradir, prostě do tý "Epiny" jdu!
jo to jdi..jiak ty budes asi neakej manowar blazen ne?tz. posilka,serm ruzny ty keltsky veci,vikingove.Torr-myslim toho boha atd..ne?
Haha, a to jsi poznal podle obrázku nebo podle mluvy? :) Ne, kelti a vikingové mi opravdu nic neříkají (spíš vrcholná gotika, ale to je už OT). Posilka taky ne.
JirkaD

Příspěvek od JirkaD »

zakk_wylde píše:Sem si myslel :wink: Taková tenká šavle nikdy nemůže hrát jako LP :lol:
jestli to kaaamo nebude tim, ze LP stoji 35k a savle 5k ;)
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Něco na tom bude :wink:
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Wow, jeden čas bylo v módě každýmu nutit Cort a teďkon zase všichni pomalu linčujou ty co to dělaj:)
EPI LP Standart(ten bych bral radši) i Custom sou moc dobrý kytary, jak sem psal už jinde, kdyby nebyly tak těžký, mám už jednu doma.
Rozhodně nevim proč by se ta koupě neměla vyplatit, ale radši bych jí vyzkoušel osobně, pokud ji někde mají.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

rindir píše:
Martin656 píše:
Haha, a to jsi poznal podle obrázku nebo podle mluvy? :) Ne, kelti a vikingové mi opravdu nic neříkají (spíš vrcholná gotika, ale to je už OT). Posilka taky ne.
Skod..ja jen ze znam par lidi co zboznujou Manowar takze se chodej ucit zchzwt smecem atd..no jen sem to zkusil
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Jestli ti není daleko Ostrava, tak v prodejně muzikant.cz (u Stodolní kousek) mají teď tu třešeň, co chceš, a ještě tu černou se zlatým hardwardem. 8) Jsou fajně masivní proti jiným LP, co tam byly. :twisted:

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:Jestli ti není daleko Ostrava, tak v prodejně muzikant.cz (u Stodolní kousek) mají teď tu třešeň, co chceš, a ještě tu černou se zlatým hardwardem. 8) Jsou fajně masivní proti jiným LP, co tam byly. :twisted:
Ale v muzikantu bacha na krysácky vyhlížejícího chlápka !!! Jak nebude mít náladu (a on ji tak v 95% nemá) tak budeš zprzněn hned jak se o něco pokusíš vyzkoušet :lol: :lol: Doporučuju nakouknout a kdyžtak utéct, když nevíš jak s ním jednat :lol:
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Svatá pravda, ale když si to u něho uděláš na začatku dobré, tak už je potom k tobě "dobrej" furt. 8)

Ale i tak tam jsou pakoši, že jsem to ještě neviděl ....

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:Svatá pravda, ale když si to u něho uděláš na začatku dobré, tak už je potom k tobě "dobrej" furt. 8)

Ale i tak tam jsou pakoši, že jsem to ještě neviděl ....
No já jsem tam byl dostkrát předtím a nevypadal, že by si mě pamatoval. A jestli jo, tak mě parchant schválně šikanuje, i kámoše :lol:

Nicméně jsem objevil novou prodejnu v Ostravě !! www.fendercentrum.cz je to tam megaLuxusní, mají tam plno ampeců a kytar taky, samej fender, aji mega mastný kousky, fakt šílenost... Aji tam měli pár jiných kytar, a dvě v komisním prodeji, krásné a levné !!! Přístup úplně na pohodu, ale zatím jsem si neřekl, že bych chtěl zkusit :-) Jak sem tak koukal na ty amerikány, tak jsem neměl odvahu je chytnout do ruky :)

Jinak to LP Custom se mi líbí, to bych snesl možná, a to se mi LPčka moc nelíbí 8) (Ale třeba Adamzův LP Fokus je pěkný, to ta barva a top!) :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Demilich píše:(Ale třeba Adamzův LP Fokus je pěkný, to ta barva a top!) :)
(Pěkný? Pře-krá-sný!) :twisted:
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Hehe díky ... mi se tež líbí :lol: ... a kde přesně v Ově je ten Fender Cetrum, tam se musím někdy zajít podívat. :wink:

Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Ragnar píše:Wow, jeden čas bylo v módě každýmu nutit Cort a teďkon zase všichni pomalu linčujou ty co to dělaj:)
nebylo v modě nutit každýmu cort, ale když se začátečník zeptá na novou kytaru tak se mu většinou poradi cort ze dvou duvodu

1. u cortu je mnohonasobně vetší sance na dobrý kus, než u staggu a podobne havěti, takže si pak člověk uděla měřítko jak by měla kytara padnout do ruky akdyž chytne jinou, padne mu líp tak si ji vezme, ale když mu nepadne tak prostě vezme cort a hotovo

2. když se nováčkovi řekne "kup si co ti bdue sedět" tak asi uteče :-D já vím o čem mluvím :-D měl sem hrozné deprese z výběru kytary, a abych řekl pravdu tak jsem velice spokojen

jo a to že se tu navrch cortu tak zprznil, tak to prostě naštve když někdo řekne "chci Epi LP" a někdo řekne "kup si cort" asi to tak ani nebylo myšleno ale vypadalo to tak a musí sám autor uznat ze to je post hodný potopení :-D
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Adamz Asah píše:Hehe díky ... mi se tež líbí :lol: ... a kde přesně v Ově je ten Fender Cetrum, tam se musím někdy zajít podívat. :wink:
Zadej do mapy.cz jejich adresu :P Jinak je to pár kroků od zastávky Muglinovská, mazec. Tam kolem jsou rozbořené cikánské baráky pár metrů a celkově tam už začíná přívoz a takovej obchod tam....... :D

EDIT: Nad hospodou MLEJN...
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Jo, už vím kde, jednou jsme tam byli a bylo zavřeno, ale jako nějak to nevypadalo z venku super, takže teď už vím a mám to kousek, takže super. 8)

Headway

Příspěvek od Headway »

Ahoj,
tak už jí mám doma - a super.
posílám nějaký to ilustrační foto. Jinak hraje skvěle i na sucho.
Obrázek[/URL][/img]
Headway

Příspěvek od Headway »

No uznám, chvíli mi to trvalo, než sem přišel na to jak sem dát fotky, tak konečně - je doma :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“