Chci koupit Jackson rx10d

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
mrkendy

Příspěvek od mrkendy »

Nero píše:Na Cortech je z vizuálního hlediska nejhorší to, že vlastně nemaj žádnej fakt originální design - jako bych už vše někdy viděl - ibanez, jackson, esp...
Tak to je jasny. Vsechny tvary uz byly davno vymysleny. Je par znacek jako fender, gibson, ibanez, jackson, ESP, Dean, Musicman a PRS, co polozili zaklady tvaru a designu, od nich se to odviji, tezko ted vymyslis neco jinyho.. A z tech znacek, co ted delaji originalni kejtry jsou mozna AXL a samopal od fokusu. Jinak jsou to vsechno kopie neceho a neznamena, ze to jsou shity. Jako hracky teda urcite nevypadaj a myslim, ze jsou daleko originalnejsi (treba EVL serie) nez epiphone, stagg nebo squier
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Taky jsem nikdy neřekl že kopie = sh*t :wink: Myslel jsem to tak, že prostě když ten Cort vidím, hned mi naskočí že je to takhle konkrétní kytara od jiného výrobce. Ohledně hračkovitosti - jako hračka vypadá každá matná černá kytara - prostě nemám rád dojem umělé hmoty... :D
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

Nu tak ten lesk atd, to ja si necham přestříkat takže neni problém, ale nwm jestli si mam koupit jacksona nebo corta, takze cort ma lepsi snimace, vic prazcu, ale jackson ma lepsi tremolo- jiank nejni rozdíl v něčem ( krom dřeva )
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Assassyn píše:Nu tak ten lesk atd, to ja si necham přestříkat takže neni problém, ale nwm jestli si mam koupit jacksona nebo corta, takze cort ma lepsi snimace, vic prazcu, ale jackson ma lepsi tremolo- jiank nejni rozdíl v něčem ( krom dřeva )
no hle rikal si ze si nechas tremolo zaspalkovat(coz nechapu proc si ho teda kupujes) tak bych se zas tak na tou kvalitou tremola nepozastavoval...ono to tremolo na ty cortce bude taky kvalitni to se neboj...
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

nu já ještě nehrál na kejtru s tremolem, tak uvidim :) Takze asi pudu do ty cortky teda :) jak jsem se rohodoval :)
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

nu já ještě nehrál na kejtru s tremolem, tak uvidim :) Takze asi pudu do ty cortky teda :) jak jsem se rohodoval :)
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Assassyn píše:nu já ještě nehrál na kejtru s tremolem, tak uvidim :) Takze asi pudu do ty cortky teda :) jak jsem se rohodoval :)
hle proste to musis vyzkouset..myslim ze tyhle dve kytary sou silny souperi...proste je vem a vyzkousej obe dve a je to..co si ti bude vic libit ber
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Kámo tys to ještě nebyl zkusit?? :lol: :lol:
Co tu furt děláš? Je pěkně tak seber pět švestek a alou 8) furt tu klajdat...... . . . . . .
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

)) sorry ale já ted mam autoškolu takže se připravuju na závěrečky :) a mam hodfně zařizování a ještě ste mi nikdo nenapsal jak to chodí :) Já jsem nebyl v tak velkých hudebninách :) tak jak to chodí ? Já tam asi pojedu až v srpnu ))
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

prijdes vyberes si kytaru a pak asi hodinu se snazis nekoho chytnout a donutit aby ti ji sundal a nekam pichnul aby jsis na ni zahral.
Assassyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Assassyn »

Normal v obchodě nebo maj náký místnosti ? :)
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Assassyn píše:Normal v obchodě nebo maj náký místnosti ? :)
Většinou normálně v obchodě.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“