Tak to je jasny. Vsechny tvary uz byly davno vymysleny. Je par znacek jako fender, gibson, ibanez, jackson, ESP, Dean, Musicman a PRS, co polozili zaklady tvaru a designu, od nich se to odviji, tezko ted vymyslis neco jinyho.. A z tech znacek, co ted delaji originalni kejtry jsou mozna AXL a samopal od fokusu. Jinak jsou to vsechno kopie neceho a neznamena, ze to jsou shity. Jako hracky teda urcite nevypadaj a myslim, ze jsou daleko originalnejsi (treba EVL serie) nez epiphone, stagg nebo squierNero píše:Na Cortech je z vizuálního hlediska nejhorší to, že vlastně nemaj žádnej fakt originální design - jako bych už vše někdy viděl - ibanez, jackson, esp...
Chci koupit Jackson rx10d
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Taky jsem nikdy neřekl že kopie = sh*t
Myslel jsem to tak, že prostě když ten Cort vidím, hned mi naskočí že je to takhle konkrétní kytara od jiného výrobce. Ohledně hračkovitosti - jako hračka vypadá každá matná černá kytara - prostě nemám rád dojem umělé hmoty... 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no hle rikal si ze si nechas tremolo zaspalkovat(coz nechapu proc si ho teda kupujes) tak bych se zas tak na tou kvalitou tremola nepozastavoval...ono to tremolo na ty cortce bude taky kvalitni to se neboj...Assassyn píše:Nu tak ten lesk atd, to ja si necham přestříkat takže neni problém, ale nwm jestli si mam koupit jacksona nebo corta, takze cort ma lepsi snimace, vic prazcu, ale jackson ma lepsi tremolo- jiank nejni rozdíl v něčem ( krom dřeva )
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
hle proste to musis vyzkouset..myslim ze tyhle dve kytary sou silny souperi...proste je vem a vyzkousej obe dve a je to..co si ti bude vic libit berAssassyn píše:nu já ještě nehrál na kejtru s tremolem, tak uvidimTakze asi pudu do ty cortky teda
jak jsem se rohodoval
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: