Cort X11 VS. IBANEZ GRG 270
Pravidla fóra
Cort X11 VS. IBANEZ GRG 270
Zdar lidi potřeboval bych pomoc s výběrem kytar. Hledal sem na netu různé diskuze ale nikde jsem nenašel přímo srovnání těhle dvou kytar. Tak bych byl velmi rád aby mi někdo poradil dík moc.
- Jens Ludwig
- Odborník
no zkus a bude ti jasno hned. Za mě Cort, držel jsem jich v ruce několik a byly good, zatímco pár ibanezek mě už dost zklamalo a byly to právě iby v téhle cenové relaci...
A na metal se hodí obě, to si kuř !
Ale viděl bych to, že zase bude oheň na střeše
EDIT: 1000 !!! Už patřím mezi elitu juchů

A na metal se hodí obě, to si kuř !
EDIT: 1000 !!! Už patřím mezi elitu juchů
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
no jak jinak abych chybel v tematu Cort x Ibanez NIKDY!Demilich píše:no zkus a bude ti jasno hned. Za mě Cort, držel jsem jich v ruce několik a byly good, zatímco pár ibanezek mě už dost zklamalo a byly to právě iby v téhle cenové relaci...
Demilichu ja jsem taky drzel Cortku a jako nic moc zvlast se me nepohodlne na ni hralo ale v tady ty cenove relaci je to jedno co si koupis porad je to padlo.
Jasná věc já ti názor neberuDisasterpiece píše:no jak jinak abych chybel v tematu Cort x Ibanez NIKDY!Demilich píše:no zkus a bude ti jasno hned. Za mě Cort, držel jsem jich v ruce několik a byly good, zatímco pár ibanezek mě už dost zklamalo a byly to právě iby v téhle cenové relaci...
Demilichu ja jsem taky drzel Cortku a jako nic moc zvlast se me nepohodlne na ni hralo ale v tady ty cenove relaci je to jedno co si koupis porad je to padlo.
Mi jen přijdou všechny ty levné ibanezky jako maxi fošny, prostě rovná deska vyřízlá do tvaru superstratu nalakovaná v 90% na černo či na jinou barvu a konec, všechny na jedno brdo. Zatímco u těch cortek mají několik řad a prostě mají klenuté vršky aspoň a tak, lépe vypadí, pro mě. A když se ti líbí vzhledově, určitě z toho máš i lepší pocit
Jinak jo no, co vybereš a bude ti sedět = OK...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
to jako chces rict ze u Ibanez existuje jen jedna rada a to GRG?prip RG?Demilich píše:Jasná věc já ti názor neberuDisasterpiece píše:no jak jinak abych chybel v tematu Cort x Ibanez NIKDY!Demilich píše:no zkus a bude ti jasno hned. Za mě Cort, držel jsem jich v ruce několik a byly good, zatímco pár ibanezek mě už dost zklamalo a byly to právě iby v téhle cenové relaci...
Demilichu ja jsem taky drzel Cortku a jako nic moc zvlast se me nepohodlne na ni hralo ale v tady ty cenove relaci je to jedno co si koupis porad je to padlo.![]()
Mi jen přijdou všechny ty levné ibanezky jako maxi fošny, prostě rovná deska vyřízlá do tvaru superstratu nalakovaná v 90% na černo či na jinou barvu a konec, všechny na jedno brdo. Zatímco u těch cortek mají několik řad a prostě mají klenuté vršky aspoň a tak, lépe vypadí, pro mě. A když se ti líbí vzhledově, určitě z toho máš i lepší pocit![]()
Jinak jo no, co vybereš a bude ti sedět = OK...
to neni pravda treba SA rada ( http://kytary.cz/ibanez-sa-260fml/82628/?SE4827:0:0:1:0 ) velice pekna a levna kejtra. a navic Ibanezky jsou prave typicky superstrat t varem je to jejich dratice na tom si znacka zaklada.
Ta SA rada je moc pekna,a urcite dost dobra,alespon u tech drazsich tipu.Demilich píše:No prostě se mi tak nelíbí a ty SAčka nechápu, drsně vypadající kejtra a dva singlyDivné pro mě prostě...
Me se z Ibanezek hrozne libilo tohle:
http://kytary.cz/ibanez-s-470/82623/?SE4825:0:0:1:0
ale nakonec jdu do Fendera
Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)
No tak ta už je samozřejměGuitarbob píše:Ta SA rada je moc pekna,a urcite dost dobra,alespon u tech drazsich tipu.Demilich píše:No prostě se mi tak nelíbí a ty SAčka nechápu, drsně vypadající kejtra a dva singlyDivné pro mě prostě...
Me se z Ibanezek hrozne libilo tohle:
http://kytary.cz/ibanez-s-470/82623/?SE4825:0:0:1:0
ale nakonec jdu do Fendera.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Viděl, dokonce doma jednu mámDisasterpiece píše:co je na tom divnyho? si nevidel kejtry s H-s-s?urcite jo...vypada dobre akorat me se nelibi ten ramecek okolo HB.Demilich píše:No prostě se mi tak nelíbí a ty SAčka nechápu, drsně vypadající kejtra a dva singlyDivné pro mě prostě...
Ale prostě se to podle mě hodí tak na fendery a víc vintage kytary než na moderně vyhlížející sekyry jako má ibanez !
To máš fuk..
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Me osobne se ibanez SA libi, jako sel bych spis do corty bo porad mi to prijde jako vic muziky za stejnou cenu. U tech ibanezek rady S je problem s 22 prazci, ja rad hraju na 24 prazcu a vim ze se i ta S rada dela v 24 ale prebytecnych 26 tacu tu asi nikdo nema, ze? Kdyby snad jo tak si ji rad necham koupit