Jam Session
Pravidla fóra
čuste chalani , tak sem taky něco nahrál je tam spousta nepřesností , ale i tak aspoň to tu neumře a bude sranda
, budu moc rád za vaše hodnocení
a berte s nadhledem
http://www.edisk.cz/stahni/10478/Januar ... .41MB.html
.Axle je to dobrý
zvukem mi připomínáš gary moora
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
ahoooj... za prve, vazim si nezkreslenoho zvuku - je tam citit hodne feelingu - zvuk i cit se mi libi - trosku me rusi ty tlumene tony ale to je vec nazoru - celkove moc prijemneMarko007 píše:čuste chalani , tak sem taky něco nahrál je tam spousta nepřesností , ale i tak aspoň to tu neumře a bude sranda![]()
, budu moc rád za vaše hodnocení
a berte s nadhledem
http://www.edisk.cz/stahni/10478/Januar ... .41MB.html
.Axle je to dobrý
zvukem mi připomínáš gary moora
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
ahooj tak jsis troufnul na to G blues ja to zkousel a nejak me nic nenapadaloDark Axel píše:tak první příspěvek jste nechali na mě
ok, je to to rychlejší blues v G... použité vybavení Rocktron Zombie vyboostovaný boostem v Crybaby Mister, Crybaby Mister a kovový Dunlop slide
http://www.box.net/shared/clipxhugck
(PS: to kvákadlo mi dovezli včera, tak s ním ještě nejsem úplně sžitý)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
tak Marko... jak psal pupack, ani mi tam ty tlumené tóny nesedí... ale ten krásný dřevní čistý zvuk ti chválím, zní to vážně krásně
máš zajímavé nápady a postupy a rozhodně tam ten feeling slyším... navíc máš místy moc hezké frázování... a za toho Garyho ti dík, je to jeden z mých velkých vzorů
i ohledně zvuku
pupack: no nevím, no... sám uznávám, že jsem se do toho musel dostat a některé backingy mi tu sedly rozhodně víc
každopádně díky za názor... snad se příště podaří líp
pupack: no nevím, no... sám uznávám, že jsem se do toho musel dostat a některé backingy mi tu sedly rozhodně víc
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
Dark Axel píše:tak Marko... jak psal pupack, ani mi tam ty tlumené tóny nesedí... ale ten krásný dřevní čistý zvuk ti chválím, zní to vážně krásněmáš zajímavé nápady a postupy a rozhodně tam ten feeling slyším... navíc máš místy moc hezké frázování... a za toho Garyho ti dík, je to jeden z mých velkých vzorů
i ohledně zvuku
pupack: no nevím, no... sám uznávám, že jsem se do toho musel dostat a některé backingy mi tu sedly rozhodně víc![]()
mno je to tak... takova improvizace nejde taky jen tak musi se sejit nalada, vyhovujici backing a spousty jinych konstelaci
díky hoši ty tlumené-nevím co mě to napadlo
, koukám že tu máte blues který miluju takže až bude čas tak se do toho sváma pustím 8)btw: a házejte tu časem takové procítěné krásné backingy jako je ten january night
je to překrásný backing
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
*1.5.1975
+1.8.2008
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem se cítil vyloženě na pomalejší blues, tak jsem nahrával sólo do toho "slowblues" v G
http://www.box.net/shared/6an2i14ow0
(Crybaby mister a rozepnuté HB, toť vše)
http://www.box.net/shared/6an2i14ow0
(Crybaby mister a rozepnuté HB, toť vše)
Dark Axel- v celku moje hodnocení- kladný. Jenom si dovolim radu - zkus si před nahrávánim projed základní tony tj, tony kde vetšinou končíš ruzný party a necháváš je vyznít a duležitý je se s nima trefit do kyždýho akordu.
jinak zvuk tam docela zapdnul ale chtělo by to kompresor
dneska se pokusim nahrát tu fugeu a jestli se mi to povede tak zase začnu jammovat
jinak zvuk tam docela zapdnul ale chtělo by to kompresor
dneska se pokusim nahrát tu fugeu a jestli se mi to povede tak zase začnu jammovat
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
Dark- no přišlo mi že ses tam vobčas zastavil na tonu na kterym bych se asi nezastavil , jinak s tim kompresorem to je hodně suběktivní
Fender Y. Malmsteen stratocaster ,Fender standard stratocaster,Cort Earth 200 + SD Woody,Marshall TSL 602,BOSS CS-2, GE-7, NS-2, DOD YJM 308,Digitech Digidelay,VOX Bulldog dist, Kabely Fender Elrctro-volt
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
mno tak jsem zkusil tan slowblues radoby gilmour style ale nak me nic nenapadalo... vysledek tady
http://www.womis.cz/pupack/pupack0607.mp3
pouzito: squier strat, simulace vox ac30tb, screamer, echoman s modulaci (chorus), spring reverb
doposud mam problemy jak pise greeg k dark axelovi s tim na kterem tonu vyzni spravne koncit aby sedel k akordu ... myslim ze to je otazka casu kdy to clovek dostane do ruky
jinak k diskusi o kompresoru. ja myslim ze greeg mel na mysli kompresor jako posprocesing po nahravani coz delam po kazde jinak je nahravka hodne utlumena.
http://www.womis.cz/pupack/pupack0607.mp3
pouzito: squier strat, simulace vox ac30tb, screamer, echoman s modulaci (chorus), spring reverb
doposud mam problemy jak pise greeg k dark axelovi s tim na kterem tonu vyzni spravne koncit aby sedel k akordu ... myslim ze to je otazka casu kdy to clovek dostane do ruky
jinak k diskusi o kompresoru. ja myslim ze greeg mel na mysli kompresor jako posprocesing po nahravani coz delam po kazde jinak je nahravka hodne utlumena.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
vy to možná nechápete... já to nedělám náhodou
já to takhle cítím a je to prostě způsob, jakým hraju... neříkám že se vám musí líbit a ani nejsem rozhozený že se vám nelíbí
pupack: vcelku solidní nahrávka
časem se ještě naučíš tomu dát vlastní "xicht" a okořenit to vibrátem a "tvými" postupy
akorát mi místy zní, jakobys měl zapnuté kvákadlo ve fixní poloze - prostě použité jako filtr... zvláštní
mimochodem... mohl jsi na konci dát nějaký fadeout, takhle useknuté to nezní mco hezky
pupack: vcelku solidní nahrávka
akorát mi místy zní, jakobys měl zapnuté kvákadlo ve fixní poloze - prostě použité jako filtr... zvláštní
mimochodem... mohl jsi na konci dát nějaký fadeout, takhle useknuté to nezní mco hezky
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
jestli to tak hrajes tak pak je to dobre pac je dobre kdyz ma kazdej nejakej svuj obraz.Dark Axel píše:vy to možná nechápete... já to nedělám náhodoujá to takhle cítím a je to prostě způsob, jakým hraju... neříkám že se vám musí líbit a ani nejsem rozhozený že se vám nelíbí
pupack: vcelku solidní nahrávkačasem se ještě naučíš tomu dát vlastní "xicht" a okořenit to vibrátem a "tvými" postupy
jinak diky za komentar vibrata a xicht pride casem
nooo fade out sem nedal pac sem oznacil mysi proste kus nahravky a dal ulozit
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
jojo tomu se říká feeling v řečiGiof píše:Greeg píše:Dark- no přišlo mi že ses tam vobčas zastavil na tonu na kterym bych se asi nezastavil , jinak s tim kompresorem to je hodně suběktivníto je dobré sledovat při těch hodnocení, jak se všichni snaží používat eufemismy, někdy i přesto, že ani neví, jak se píšou
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
http://www.sendspace.com/file/x2kons
Taky jsem to zkusil...
Výmluvy a dodatky:
-Kytara je oproti tracku nahlas.. neuvědomil jsem
si to, protože když hraju, tak mi zvuk jde jen z
jedné strany a pak to na nahrávce je 2x hlasitější..
-Noa bylo to na první pokus... Takže jsem celou dobu
fantazíroval, z čehož jsou tam občasné překlepy..
Taky jsem to zkusil...
Výmluvy a dodatky:
- pupack
- Kontaktovat uživatele:
ahoojGiof píše: http://www.sendspace.com/file/x2kons
Taky jsem to zkusil...
Výmluvy a dodatky:
celkove se mi to libilo.
Pro:
1. pojeti, postup nekterých tónů
2. syrovost, chyby = opravdu improvizace na poprve
3. defacto i sound
4. vibrata
Proti:
1. nelíbilo se mi kvákání
2. chyby, překlepy (zároveň jsou ale i v plusech)
3. mix (hlasitost, zvuk mi sel jen z centeru?)
4. rytmus hlavne v zacatku
ahoooj
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Giof: no, tohle se mi vcelku líbilo
jak upozornil pupack, máš tam pár chybek v rytmu, ale nic tak závažného... použil jsi několik hodně pěkných frází a experimentoval jsi se zvukem... místy se mi sice moc nelíbil, ale to je subjektivní
jo a oceňuju pěkné použití páky
ještě - nemohl bys prosím napsat, jakou výbavu jsi použil k nahrávání?
Lidi, na týden jedu pryč, postujte, diskutujte, až se vrátím, tak vám ot tu všechno zkritizuju
jo a oceňuju pěkné použití páky
ještě - nemohl bys prosím napsat, jakou výbavu jsi použil k nahrávání?
Lidi, na týden jedu pryč, postujte, diskutujte, až se vrátím, tak vám ot tu všechno zkritizuju