Chci koupit basovy reprobox

Baskytarová aparatura ...
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Alcarmo píše:
Nesst píše: Ehm njn, ale to není zrovna moc aktuální fotka.. Pokud vím, tak na ně hrál docela dost krátkou dobu...
Pokud vím tak je to fotka z jeho stránek kde píše že se k nim vrátil. Jinak na Satrianiho koncertě hrál právě na tyhle.
Fakt? Aha, tak to pak jo. Vím, že to měl na stránkách. Ale taky si pamatuju, že to po chvilce vyměnil za Peavey (myslím, že byl aji firemním hráčem..). Tak možná se k nim vrátil
Janec

Příspěvek od Janec »

To byl jenom nápad, že. Nemusíte z toho dělat zápas homemade versus Behr. Myslel jsem, že když Morrr staví hlavu, tak že třebas i s bednama už si taky něco vyzkoušel. Ale jestli stavět ne e, tak můžu doporučit Peavey. Ta moje bedna když jsem ji kupoval, měla deset let a majitelů ještě víc. Já na ni hraju roky dva, párkrát už se mi díky omylu na ekvalizéru (basy full - k**** :D ) ji podařilo vytavit tak, že reprák klepal cívkou o magnet a furt hraje. Osazená je Celestionem, kterej je snad nesmrtelnej. Takže spolehlivost 10/10. A stála 3500 v bazáči.

P.S. Dřevopráci zásadně nechat stolařovi - podle plánu udělat kvádr z překližky nebo dřevotřísky pro ně bývá to nejjednodušší . . . já bych to taky nestloukával doma :roll:
MusicMan Sabre
Orange Terror Bass 500
Dement Punk!
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

2Janus:a ja rikam ze mam zkusenosti se stavbou boxu??? :roll: :lol:
jenom si myslim ze je kravina kupovat za 6000 box a za 3000 reprak...to si radsi objednam box za 9000 od thomana....
________
Rock'n'Roll !!!
Janus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janus »

hagridek píše:2Janus:a ja rikam ze mam zkusenosti se stavbou boxu??? :roll: :lol:
jenom si myslim ze je kravina kupovat za 6000 box a za 3000 reprak...to si radsi objednam box za 9000 od thomana....
Vidis.Je to vyresene.Lepsi nez homemade
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Tak jelikož ježíšek naježil nějaký ty chechtáky, tak silně uvažuju v dohledné době (asi tak po zkouškovým) o koupi basovýho boxu. Rád bych, kdybyste mi tu napsali svoje tipy, po kterých boxech bych se měl poohlédnout. Krmil bych to věcma, který mam v podpisu. Může být klidně bazarovej (možná i spíš, abych ušetřil a měl i kvalitu).
Stručné předběžné požadavky:
- 8 Ohmů
- 350W a více
- 4x10 repro, příp (4x12)
- papírové repro (hraju rock, metal)
- vypínatelnou hornu (nemusí být, ale když bude, jen líp)

Nechci žádný low endy typu behringer apod.
Ještě cenovej strop: tak nějak kolem 10000 Kč. Samozdřejmě čim míň tim líp :wink:
Nabídky kdyžtak na mejl: pepeziky@seznam.cz děkuji
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“