Snímače na Stratocastera

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Jsou lepší snímače Silver Lance sencor nebo Fender Vintage noiseless?? Chtěl bych klasikej stratovskej zvuk.

http://kytary.cz/fender-lace-sensor-str ... 68:0:0:1:0

http://kytary.cz/fender-vintage-noisele ... 68:0:0:1:0

už mě ty snímače na mexiku štvou...
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Aivne, můj hlas jde k Noiselessům... Mají tochu "klasičtější zvuk", o Lacech se tak trochu říká, že to jsou snímače pro gentlemany (tzn že nejsou tak typicky singlově uječené...).
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Já právě nevím no. Chtěl bych to na folk, rock, blues... prostě, žádnej nářez nechci. Zkusím pohledat na youtube. Jestli někdo víte o nějaký pěkný ukázce třeba z nějakýho songu tak mi dejte odkaz.

Jestli máte někdo osobní zkušenosti tak piště. Dík moc. Právě asi nemám objektivní porovnání, protože ty snímače na mexiku jsou strašně uječený... :?
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SmallRabit »

aivn86 píše:Já právě nevím no. Chtěl bych to na folk, rock, blues... prostě, žádnej nářez nechci. Zkusím pohledat na youtube. Jestli někdo víte o nějaký pěkný ukázce třeba z nějakýho songu tak mi dejte odkaz.

Jestli máte někdo osobní zkušenosti tak piště. Dík moc. Právě asi nemám objektivní porovnání, protože ty snímače na mexiku jsou strašně uječený... :?
Jestli by moh mít někdo osobní zkušenosti, tak je to tady z fora gwer, nebo spíš jeho kámoš-jestli se nepletu, tak mi prodával ty Noiseless, pokud to byl teda on 8) Ale řek bych ,že jo. Já bych ti osobní zkušensoti poskytnul mco rád, ale bohužel zatim nemám doma to mexico, do kterýho bych je narval..na něj zatím ještě šetřím, protože peníze na něj se trošku rozkutálel. Ty Noiceless jsem bral hlavně proto,že bych celkem rád zvuk vintage strata a ty Lace by mě taky v porovnání s cenou, za kterou jsem je kupoval vyšli jednou tak draho.
...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

No, rád bych ti poradil, ale ačkoliv mám všechny barvy od Laceho, tka ti stejně neporadím, protože tu kytaru jsem ještě nedal do kupy a navíc je ode mě vzdálená půl Evropy. Ale jedno vím a to, že ty stříbrné jsou pro mě jednoznačně nejhorší z těch 4. Jak už ta barva napovídá, jsou takové chladné a tlusté, nějka se mi nepáčí. Naproti takové zlaté jsou krásně teplé a je na to radost hrát. No, neporadím ti, ty noiseless neznám, nemusí být vůbec špatné, ale kdo ví. Já mám straty 2, na jedny hodím ty lace a na druhého nějaký RM a myslím, že budu spokojenej. Na tvém místě bych hledal ukázky, takhle, když nevíš, jak který zní, tak se težko pozná, co vlastně chceš, že jo.
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

no já se snažím nějaký ukázky najít, ale moc toho nikde není... kdyby jste o něčem věděli tak mi to sem hodte.... :-) Chtěl bych to na rock, blues, folk. prostě pohoda klídek...
SmallRabit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SmallRabit »

aivn86 píše:no já se snažím nějaký ukázky najít, ale moc toho nikde není... kdyby jste o něčem věděli tak mi to sem hodte.... :-) Chtěl bych to na rock, blues, folk. prostě pohoda klídek...
Tohle sem našel-měly by to bejt ty Noiseless:

http://youtube.com/watch?v=3uwvBizKAwc

Je to z tohohle topicu:
http://youtube.com/watch?v=3uwvBizKAwc
...
Tonda

Příspěvek od Tonda »

aivn86 píše: Chtěl bych to na rock, blues, folk. prostě pohoda klídek...
= např. Seymour D. : APS-1, SSL-1

http://www.seymourduncan.com/support/au ... replaceme/

Když to nepotřebuješ na ňáký maso, tak něco barevnýho s dynamikou, i za cenu trochy toho brumu..
I´m wheels... movin´wheels
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Jde mi právě o tyhle dva modely co jsem na ně dal odkaz. Protože celý sady můžu mít za velice ale velice výhodné ceny...
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

aivn86 píše:Jde mi právě o tyhle dva modely co jsem na ně dal odkaz. Protože celý sady můžu mít za velice ale velice výhodné ceny...
Tak se pochlub za kolik, schválně jestli mě trumfneš :lol:
Já osobně bych dal asi ty lace, protože zvuk skutečného Strata nemají ani jeden a ty lace jsou takové... barevnější :D
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

RJ píše:
aivn86 píše:Jde mi právě o tyhle dva modely co jsem na ně dal odkaz. Protože celý sady můžu mít za velice ale velice výhodné ceny...
Já osobně bych dal asi ty lace, protože zvuk skutečného Strata nemají ani jeden a ty lace jsou takové... barevnější :D
Za kolik si je sehnal ty???Hele ty mas Fender mexico fat srata??

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Tak mám klasickou verzi strata standart 3x SC. A obě sady mám možnost mít za 2200,-/sada.
Guitarbob
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guitarbob »

JO slusna cena ber to,bral bych lace sensor,ale je to stejne na tobe,ja je teda budu mit 2 silvery a u kobylky SD pearly gates.

Kytara: Fender strat classic 60´ (2 SILVER lace sensor+Seymour duncan hot rails.)
Kombo: Crate V18 112
Krabky: Marshal Shredmaster (Made in England 1991)

RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

Guitarbob píše:
RJ píše:
Za kolik si je sehnal ty???Hele ty mas Fender mexico fat srata??
Srata teda nemám :lol:
Ale jinak ses trefil.
No, dohromady mě ty 4 snímače stály 2,500 ,- . (teda spíš jen 3, ten 4 byl dárek od kámoše)
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Tak jsem našel jednu pěknou stránku se sound klipama různejch populárních snímačů na strata. Fakt pěkný srovnání: http://www.acmeguitarworks.com/Strat_Pi ... ips_W1.cfm
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

rasomaso píše:Tak jsem našel jednu pěknou stránku se sound klipama různejch populárních snímačů na strata. Fakt pěkný srovnání: http://www.acmeguitarworks.com/Strat_Pi ... ips_W1.cfm
Jo ta je dobrá, už jsem ji tady jednou dával.
Ale já nikdy neslyšel podstatnej rozdíl v těch zvucích :-D
Navíc tam nejsou lace, takže....
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“