Domácí kino jako Kombo
Pravidla fóra
Domácí kino jako Kombo
Cau lidi,mozna je to blbost ale neskouseli jste nekdo napojit kytaru na kvalitnejsi domaci kino??? 
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Domácí kino jako Kombo
Já sem hrál týden přes televizu, kombo nebylo, PC taky ne a zesák nejel...no to byl hnusBuji píše:Cau lidi,mozna je to blbost ale neskouseli jste nekdo napojit kytaru na kvalitnejsi domaci kino???
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Re: Domácí kino jako Kombo
Joey píše:Já sem hrál týden přes televizu, kombo nebylo, PC taky ne a zesák nejel...no to byl hnusBuji píše:Cau lidi,mozna je to blbost ale neskouseli jste nekdo napojit kytaru na kvalitnejsi domaci kino???.
Ahoj.Pokud použiješ nějakej preamp který ti zesílý signál na hranici který se používá pro klasickej audio vstup tak to půjde.Kytara dává jen kolem 50 mV.Domácí kino má ale vstupy na každý kanál zvlášt takže ti bude hrát jen jedno repro.Příjde mi to jako bláznovství ale zkusit to musíš.Chci vědět jak to dopadne
.
Já to zkoušel.. Musíš mít redukci, a pokud možno, si dopájet zdvojení, aby ti hrály obě strany 
Hrál jsem přes ty klasické Genius bedny takové ty dřevené 5.1 které zná každý. Kotlí to dobře, akorát je to vždycky frekvenčně trochu posunuté, nevím jak to říct..
Když jsem hrál kdysi přes Digitech deathmetal do toho, tak to byla lahoda... Teď s jackhammerem je to takové zahuhlané a prostě úplně jiné. Bez efektu před tím, je to takové ploché a moc basové strašně bez výšek..
Chce to s tím si nějak pohrát, nejlépe přes nějakou krabičku, kde se dá aspoň něco málo nakroutit....

Hrál jsem přes ty klasické Genius bedny takové ty dřevené 5.1 které zná každý. Kotlí to dobře, akorát je to vždycky frekvenčně trochu posunuté, nevím jak to říct..
Když jsem hrál kdysi přes Digitech deathmetal do toho, tak to byla lahoda... Teď s jackhammerem je to takové zahuhlané a prostě úplně jiné. Bez efektu před tím, je to takové ploché a moc basové strašně bez výšek..
Chce to s tím si nějak pohrát, nejlépe přes nějakou krabičku, kde se dá aspoň něco málo nakroutit....
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Já tak hral půl roku přes Bedny (nějaké 2.0 Encore 16W) a taky ještě přes PC (line in -> bedny Genius 2.0 hrozné ...) a to skrz Digitech RP-80 ... a byl jsem spokojen, ale jak jsem si pořídil kombo, už bych na to raději nikdy nehrál ... ale jak bude kombo později ve zkušebně (a nebudu mít ještě nějaké menší na doma), tak asi budu zase muset
... ale asi budu hrát raději na sucho .... uvidíme 
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
nechápu jak nekdo může řešit vůbec to, jak hrát přes hifi, 5.1 repro nebo dokonce pres TV - Bože můj
v dobe, kdy za 1000kc se da koupit malinké domácí kombo s distortion a reverbem....idealni na cviceni - a je to delane na kytaru
a mezi nama tisicovka neni tak hrozna investice - pokud clovek chce hrat...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
No já tam zezadu mám Cinchové vstupy, dva na každý "kanál", takže jsem shodou okolností doma redukci z velkého jacku na cinch našel !! Ale jinak asi budeš muset trochu zabastlit, popřípadě někde koupit.Buji píše:Demilich-jakouredukci jake dopajeni,popis to trochu,dik
Takže z kytary redukce na cinch a ten jsem tam píchnul zezadu a bylo hotovo
Jelikož jsem ale měl na požadovaném cinchovém konci cinch jenom jeden, tak jsem šmiknul kabel a připájel druhý, stejný, aby stejný signál z kytary šel do obou těch vstupů zezadu. Jeden je RIGHT a druhej LEFT
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
lol nechci ti do toho kecat ale ty se divis kdz pichnes kytaru do sluchatek tak ze to nehraje ?tommy3 píše:mám podobný problém, jen to chcu píchnout přímo do TV, ze předu je vstup pro sluchátka, kde v pohodě píchnu jack, ale když to tam jen tak dám nehraje to, jak to nastavit aby to hrálo, mám vjet do AV nebo co?
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
pupack-v podstate mas pravdu,ale mi co radi experimentujeme...
a za tisku nekoupis kombo se vstupem na CD nebo MP3,nebo jo?
tommy3-dat to do vstupu na mikrofon je dobrej napad,ja tam takej vstup nemam,to mas dobry staci ti redukce z velkeho jacku na mic vstup.
Ja taky hodlam v kine pustit CD s jamtrack-em a let´s jam
tommy3-dat to do vstupu na mikrofon je dobrej napad,ja tam takej vstup nemam,to mas dobry staci ti redukce z velkeho jacku na mic vstup.
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
a proc by melo mit to cvicne kombo vstup na cd nebo mp3Buji píše:pupack-v podstate mas pravdu,ale mi co radi experimentujeme...a za tisku nekoupis kombo se vstupem na CD nebo MP3,nebo jo?
edit: a dokonce koukam na http://kytary.cz/stagg-dvoukanalove-kombo-10-ga/89083/ a ten vysneny a uzasny vstup na cd a mp3 treba toto kombo dokonce ma
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge