zaprvé (nejdražší možnost) - kombo Crate Telluride CA125DG, které stojí při výkonu 125W 13196,-. S touhle značkou mám sice perfektní zkušenosti, ale nechce se mi za aparát o tak relativně malém výkonu dávat tolik peněz..
zadruhé (nejlevnější možnost) - kombo Behringer ACX1800, které stojí při velkém výkonu 180W pouhých 9000,-.A to se mi nezdá.. Proč je o tolik levnější než slabší Crate? Copak je o tolik horší, nebo se v případě Crate platí hodně za značku? Vždyť behringer není až tak špatná značka - náš basák má od nich 450W kombo a zní pohodově...
a nakonec zatřetí (nejvýkonnější možnost) - čtyřreprákový box Kustom Quad za 5520,- (260W) a zesík Kustom Quad 200 za 7230,-, takže to celé vyjde pře o mnoho větším výkonu levněji, než kombo crate.. Otázka je, že nevím, jak by přes to zněla elektroakustika - nemáte s tím někdo zkušenosti? Jednou na koncertě jsem hrál přes podobnou půjčenou sestavu a neznělo to vůbec špatně.. Ale taky jsem se nikde nedozvěděl, kolik ten zesík s reprákama vlastně váží, aby se to dalo nějak rozumně na koncerty převážet..
Díky moc za odpovědi, bez nich bych totiž byl beznadějně zoufalej
Filip (skupina The Pissoirs