nadměrné cvičení, a z něj otupělá hlava.

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

nadměrné cvičení, a z něj otupělá hlava.

Příspěvek od Graywolf »

tak jsem se rozhodl že tyhle prázdniny budu cvičit 6 hodin denně, říkal jsem si, pohod,a to nic není, chce to jen trpělivost....
ze začátku mě odcházely ruce, ale ty si zvykly až záhadně rychle, ale kupodivu to dělá mnohem větší problém hlavě, otupělost, ospalost, nesostředěnost už po pár hodinkách cvičení a ne a ne si zvyknout...
máte nějaký fígle na hlavu aby snesla v bdělým stavu víc pojmutí novejch not do pamněti, víc soustředění se na metronom a víc pozornosti? pomáhá kafe? nějaký bylinky? víc spánku? a jaký jsou celkově vaše zkušenosti s tímhle tématem..
armi
last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od armi »

Necvic sest hodin v kuse ale udelej si nejakou pauzu, na chvili jdi ven probehni se :)
1. You never get something for nothing.
2. You never get more than you pay for, and you usually get less.
3. Perfection is unattainable.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Chceš radu? Vy*er se na to! :lol:

MYslím že todleto nená cenu se takhle ničit.
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

já to dělám takhle:
hraju půl - třičtvrtě hodiny vypnu kytaru du na pc něco pohledat poserfovat na půl hodky pak to zase zapnu kytaru a jedu dál.... a furt do kola a de to :)

takhle to delam cely dopoledne cca od 8 do 13:00
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

necvič v kuse, to vždycky je v prdeli :-P bud si pust nějaky film, a cvič u filmu apod. nebo uplně nejlip di jednou za chvilku ven, nebo pokud mas vyhled z balkonu tak na balkon, dej si cigaretku :-P špica :-)
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

no jasně že to není v kuse, v kuse vydržím tak první dvě hodinky, pak to kouskuju, ale stejně jsem z toho večer už uplně otupělej, zpomalenej....
a u filmu se na to fakt soustředit nedokážu :) to už jsem si zjistil že když cvičit tak pořádně, zabednit se, povypínat všechny icq, prohlížeče a takový zleděje pozornosti, a soustředit se jen na to jedno.....
ale hlava mi to nebere, tak 4 denně bych ještě dával celkem v klidu, ale ty poslední dvě jsou utrpení...
možná to bude tím že jsem se nikdy do ničeho neučil(ve škole) nikdy nedělal hlavou, a mozek je prostě zvyklej mít lehárko, přecejen taky se musí cvičit.
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Tak když čtyři hodiny jsou v pohodě, tak si jeď svoje čtyři hoďky denně a zbylé dvě věnuj třeba světovému míru, nebo zahálce. :wink:

Kterej slavnej kytarista zase trénoval šest hodin denně, že musíš taky dávát šest? :lol:
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Jak říkám dlab na to. Když ti něco nedělá dobře, tak je vlastně obranná reakce tvýho těla. :wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

žádnej, jen je to krásný číslo, přestně 1/4 dne :)
a ono když se k tomu dokopu, a vydržím tu 1/4 dne, tak je to přecejen na té hře slyšet....
LAMA píše:Jak říkám dlab na to. Když ti něco nedělá dobře, tak je vlastně obranná reakce tvýho těla. :wink:
chození do schodů mi taky nedělá dobře, jsem z toho zadýchanej atd...
ale kvůli tomu taky nebudu celej život stát v přízemí.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Tak se do schodů zkus kutálet.
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Kamahl píše:Tak když čtyři hodiny jsou v pohodě, tak si jeď svoje čtyři hoďky denně a zbylé dvě věnuj třeba světovému míru, nebo zahálce. :wink:

Kterej slavnej kytarista zase trénoval šest hodin denně, že musíš taky dávát šest? :lol:
třeba Daron Malakian trénoval až 6 hodin denně a Cliff Burton to samý. :D :D Nemluvě o Jimim kterej hrál furt i na hajzlu
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Pidin píše:
Kamahl píše:Tak když čtyři hodiny jsou v pohodě, tak si jeď svoje čtyři hoďky denně a zbylé dvě věnuj třeba světovému míru, nebo zahálce. :wink:

třeba Daron Malakian trénoval až 6 hodin denně a Cliff Burton to samý. :D :D Nemluvě o Jimim kterej hrál furt i na hajzlu
Nojo, ale ty asi po čtyřech hodinách nebyli unavený. Těm třeba odcházel mozek až po osmý devátý hodině tréninku, nebo tak něco. :lol:
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pidin píše:

Sam jsi ho videl, co?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Ja to ted o prazkach taky hrotim , před prazdinama jsem nebyl schopen zahrat One ani první 2 minuty , ted to hrotim a voala už de i MoP a jiný uchylarny jako třeba canon rock . Já to dělam tak , že rano vstanu první hodinku než se proberu , zahraju si pentatoniku , nasledně třeba Sweet child o Mine , pak skoušim třeba pul hodky nějaky licky , du si zahulit na balkon , jsem chvily na kompu , pak dojde na to , že si pustim metlu a chytne mě to a musim to hrat . Furt dokola , hraj třeba hodinku a pul pak se dej chvily oraz (ale ne tak dlouho aby ses dostal z toho stavu hudebnika :-D)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Jenom v jakým stavu sou ráno sousedi. :lol:
Taky ted víc hraju, ale myslím že to nějak hrotit a nutit se do toho nemá cenu.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Ja sem si rikal ze tzo budu o prazdninach taky hrotit..aspon fakt tech 6h denne ale jelikoz sem byl v praci tak sem rad ze sem tech 6h nahral od zacatku prazdnin..ale ted uz nemakam ..zatim..takze se do toho taky opru pac sem lama
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

LAMA píše:Chceš radu? Vy*er se na to! :lol:

MYslím že todleto nená cenu se takhle ničit.
Já mu to docela závidim- jednak že na to má čas a hlavně vůli, já chodim na brigádu a odpoledne se musim ještě učit (jó, život línýho vysokoškoláka) a to je teprv zabíračka :?
...Ale zpět: prostě bych mu přál, aby to vydržel, když si to dal za úkol, pokud to nedělá na úkor důležitějších věcí, tak je to lepší, než celej den prozevlovat, dyť lidi taky musí 8 hodin denně stát u pásu a dělat to samý, navíc pochybuju, že je to baví, tak proč nedělat 6 hodin denně něco, co tě baví a co chceš dělat...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

hmm na tom něco bude. :?
Pidin

Příspěvek od Pidin »

Wohma píše:
Pidin píše:

Sam jsi ho videl, co?
neviděl! jenom sem to čet :)
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

já když hraju víc jak 2h, tak me zacina koprit ruka :-/ a dycky si hraju knocking on heavens door, furt dokola, a dyz nemozu vydržet, tak si vezmu paličky a knocking on si bubnuju :-D
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“