nadměrné cvičení, a z něj otupělá hlava.
Pravidla fóra
nadměrné cvičení, a z něj otupělá hlava.
tak jsem se rozhodl že tyhle prázdniny budu cvičit 6 hodin denně, říkal jsem si, pohod,a to nic není, chce to jen trpělivost....
ze začátku mě odcházely ruce, ale ty si zvykly až záhadně rychle, ale kupodivu to dělá mnohem větší problém hlavě, otupělost, ospalost, nesostředěnost už po pár hodinkách cvičení a ne a ne si zvyknout...
máte nějaký fígle na hlavu aby snesla v bdělým stavu víc pojmutí novejch not do pamněti, víc soustředění se na metronom a víc pozornosti? pomáhá kafe? nějaký bylinky? víc spánku? a jaký jsou celkově vaše zkušenosti s tímhle tématem..
ze začátku mě odcházely ruce, ale ty si zvykly až záhadně rychle, ale kupodivu to dělá mnohem větší problém hlavě, otupělost, ospalost, nesostředěnost už po pár hodinkách cvičení a ne a ne si zvyknout...
máte nějaký fígle na hlavu aby snesla v bdělým stavu víc pojmutí novejch not do pamněti, víc soustředění se na metronom a víc pozornosti? pomáhá kafe? nějaký bylinky? víc spánku? a jaký jsou celkově vaše zkušenosti s tímhle tématem..
- armi
- last.fm: http://www.last.fm/user/Armanos
- Kontaktovat uživatele:
necvič v kuse, to vždycky je v prdeli
bud si pust nějaky film, a cvič u filmu apod. nebo uplně nejlip di jednou za chvilku ven, nebo pokud mas vyhled z balkonu tak na balkon, dej si cigaretku
špica 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
no jasně že to není v kuse, v kuse vydržím tak první dvě hodinky, pak to kouskuju, ale stejně jsem z toho večer už uplně otupělej, zpomalenej....
a u filmu se na to fakt soustředit nedokážu
to už jsem si zjistil že když cvičit tak pořádně, zabednit se, povypínat všechny icq, prohlížeče a takový zleděje pozornosti, a soustředit se jen na to jedno.....
ale hlava mi to nebere, tak 4 denně bych ještě dával celkem v klidu, ale ty poslední dvě jsou utrpení...
možná to bude tím že jsem se nikdy do ničeho neučil(ve škole) nikdy nedělal hlavou, a mozek je prostě zvyklej mít lehárko, přecejen taky se musí cvičit.
a u filmu se na to fakt soustředit nedokážu
ale hlava mi to nebere, tak 4 denně bych ještě dával celkem v klidu, ale ty poslední dvě jsou utrpení...
možná to bude tím že jsem se nikdy do ničeho neučil(ve škole) nikdy nedělal hlavou, a mozek je prostě zvyklej mít lehárko, přecejen taky se musí cvičit.
žádnej, jen je to krásný číslo, přestně 1/4 dne 
a ono když se k tomu dokopu, a vydržím tu 1/4 dne, tak je to přecejen na té hře slyšet....
ale kvůli tomu taky nebudu celej život stát v přízemí.
a ono když se k tomu dokopu, a vydržím tu 1/4 dne, tak je to přecejen na té hře slyšet....
chození do schodů mi taky nedělá dobře, jsem z toho zadýchanej atd...LAMA píše:Jak říkám dlab na to. Když ti něco nedělá dobře, tak je vlastně obranná reakce tvýho těla.
ale kvůli tomu taky nebudu celej život stát v přízemí.
třeba Daron Malakian trénoval až 6 hodin denně a Cliff Burton to samý.Kamahl píše:Tak když čtyři hodiny jsou v pohodě, tak si jeď svoje čtyři hoďky denně a zbylé dvě věnuj třeba světovému míru, nebo zahálce.![]()
Kterej slavnej kytarista zase trénoval šest hodin denně, že musíš taky dávát šest?
Nojo, ale ty asi po čtyřech hodinách nebyli unavený. Těm třeba odcházel mozek až po osmý devátý hodině tréninku, nebo tak něco.Pidin píše:třeba Daron Malakian trénoval až 6 hodin denně a Cliff Burton to samý.Kamahl píše:Tak když čtyři hodiny jsou v pohodě, tak si jeď svoje čtyři hoďky denně a zbylé dvě věnuj třeba světovému míru, nebo zahálce.![]()
Kterej slavnej kytarista zase trénoval šest hodin denně, že musíš taky dávát šest?![]()
Nemluvě o Jimim kterej hrál furt i na hajzlu
Sam jsi ho videl, co?Pidin píše:třeba Daron Malakian trénoval až 6 hodin denně a Cliff Burton to samý.Kamahl píše:Tak když čtyři hodiny jsou v pohodě, tak si jeď svoje čtyři hoďky denně a zbylé dvě věnuj třeba světovému míru, nebo zahálce.![]()
Kterej slavnej kytarista zase trénoval šest hodin denně, že musíš taky dávát šest?![]()
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Ja to ted o prazkach taky hrotim , před prazdinama jsem nebyl schopen zahrat One ani první 2 minuty , ted to hrotim a voala už de i MoP a jiný uchylarny jako třeba canon rock . Já to dělam tak , že rano vstanu první hodinku než se proberu , zahraju si pentatoniku , nasledně třeba Sweet child o Mine , pak skoušim třeba pul hodky nějaky licky , du si zahulit na balkon , jsem chvily na kompu , pak dojde na to , že si pustim metlu a chytne mě to a musim to hrat . Furt dokola , hraj třeba hodinku a pul pak se dej chvily oraz (ale ne tak dlouho aby ses dostal z toho stavu hudebnika
)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Ja sem si rikal ze tzo budu o prazdninach taky hrotit..aspon fakt tech 6h denne ale jelikoz sem byl v praci tak sem rad ze sem tech 6h nahral od zacatku prazdnin..ale ted uz nemakam ..zatim..takze se do toho taky opru pac sem lama
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
Já mu to docela závidim- jednak že na to má čas a hlavně vůli, já chodim na brigádu a odpoledne se musim ještě učit (jó, život línýho vysokoškoláka) a to je teprv zabíračkaLAMA píše:Chceš radu? Vy*er se na to!![]()
MYslím že todleto nená cenu se takhle ničit.
...Ale zpět: prostě bych mu přál, aby to vydržel, když si to dal za úkol, pokud to nedělá na úkor důležitějších věcí, tak je to lepší, než celej den prozevlovat, dyť lidi taky musí 8 hodin denně stát u pásu a dělat to samý, navíc pochybuju, že je to baví, tak proč nedělat 6 hodin denně něco, co tě baví a co chceš dělat...
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
neviděl! jenom sem to četWohma píše:Sam jsi ho videl, co?Pidin píše:třeba Daron Malakian trénoval až 6 hodin denně a Cliff Burton to samý.Kamahl píše:Tak když čtyři hodiny jsou v pohodě, tak si jeď svoje čtyři hoďky denně a zbylé dvě věnuj třeba světovému míru, nebo zahálce.![]()
já když hraju víc jak 2h, tak me zacina koprit ruka :-/ a dycky si hraju knocking on heavens door, furt dokola, a dyz nemozu vydržet, tak si vezmu paličky a knocking on si bubnuju 
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black