sel by se singly rock

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
martingab
Kontaktovat uživatele:

sel by se singly rock

Příspěvek od martingab »

:?: Chtel bych se zeptat jestli muzu aspon ze 85% napodobit zvuk poradne zkreslenych hb snimacu s mymi singly treba formou nejakeho efektu. Chtel bych taky aby jste napsali svuj nazor o rozdilech singlu a hb pri velkem distortionu protoze jinak budu menit snimace nebo rovnou kupovat nove lp.
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

kup rovnou nový LP, bo podle tvého příspěvku u tebe nepředpokládám kytaru vysokých kvalit....

jinak se Singlem nikdy hutnost HB nenapodobíš - navíc pokud singl nakreslíš, tak bude bručet....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
martingab
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martingab »

este sem zapomel napsat ze sem si nechal kytaru dat seridit a on mi strhnul zavit u polohovani snimace a ja si toho vsim az mesic po tom co mi to dal :(
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

co máš za ktaru? jak zkreslenej zvuk chceš?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

na singly se rovnou vykašli, mě se do ruky stratocaster dostal jako úplnýmu začátečníkovi a hned mi bylo jasný, že to chce HB. Strata sice můžeš přepnout do mezipolohy, aby nebručel, ale nemá to vůbec další kvality humbuckeru. samozřejmě proti singlum nic nemám a na určitý styly jsou k nezaplacení, jen ne na tvrdý zkreslení.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
martingab
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martingab »

Little.Sick.Fish píše:na singly se rovnou vykašli, mě se do ruky stratocaster dostal jako úplnýmu začátečníkovi a hned mi bylo jasný, že to chce HB. Strata sice můžeš přepnout do mezipolohy, aby nebručel, ale nemá to vůbec další kvality humbuckeru. samozřejmě proti singlum nic nemám a na určitý styly jsou k nezaplacení, jen ne na tvrdý zkreslení.
ja si taky myslim napadlo me vymenit je za hb velikosti singlu ale raci koupim novy lp ...je tam i blby tremolo ... a jinak jaky lp do 6000 Kc by ste doporucovali podle meho nazoru by byla nejlepsi nejaka Cortka
majkie

Příspěvek od majkie »

martingab píše:
Little.Sick.Fish píše:na singly se rovnou vykašli, mě se do ruky stratocaster dostal jako úplnýmu začátečníkovi a hned mi bylo jasný, že to chce HB. Strata sice můžeš přepnout do mezipolohy, aby nebručel, ale nemá to vůbec další kvality humbuckeru. samozřejmě proti singlum nic nemám a na určitý styly jsou k nezaplacení, jen ne na tvrdý zkreslení.
ja si taky myslim napadlo me vymenit je za hb velikosti singlu ale raci koupim novy lp ...je tam i blby tremolo ... a jinak jaky lp do 6000 Kc by ste doporucovali podle meho nazoru by byla nejlepsi nejaka Cortka
no, cort vubec zadny lp nevyrabi, ma vlastni tvary, ktere lp pripominaji dost vzdalene. kazdopadne se urcite doporucuji, a jestli chces vylozene lp za tyhle penize, tak asi jedine bach ci fokus nebo bazar. btw, videl sem tady na bazaru cort m600 prave za 6000... :)
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88

Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně :)
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

panebože singl není horší jak HB.... De o to, co z toho člověk de dostat... Jasný, určitě ste to tak nechtěli říct, ale zní to jako: "chceš dobrej zvuk? singl ne!" :roll:
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Aj na single se dá vykřesat docela brutální zvuk :twisted: Ale HB je HB. :wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

SD hot rail co použiva dave murray z iron "fucking" maidnu (ma ho tušim u krku možna i ve středu i u kobylky) nevim :) stoji 2000 a zvuk ti to uděla určitě luxusní.jinak nějakej efetk na rok no asi guvnora ? bosse popř ibanez TS9
Už nehraju, pouze poslouchám ...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

čekám až napíšš tu značku tý kytary!
Little.Sick.Fish
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Little.Sick.Fish »

turbo_MaCk píše:panebože singl není horší jak HB.... De o to, co z toho člověk de dostat... Jasný, určitě ste to tak nechtěli říct, ale zní to jako: "chceš dobrej zvuk? singl ne!" :roll:
No jde hlavně o to, že on chtěl zvuk jako z humbuckeru, tak to beru tak, samozřejmě i mě by se singly občas hodily, ale ze začátku svýho hraní sem k singlum cítil trochu odpor, protože sem prostě potřeboval jen to šílený zkreslení a ty singly ho "kazily" různejma perkusivníma zvukama a brumem :wink:
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
martingab
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martingab »

turbo_MaCk píše:čekám až napíšš tu značku tý kytary!
no to nebudes znat ona je v dobrym stavu ale je prej stara zhruba 30 let ze to je nejaka svedska nebo holandska znacka to je ta grondahl oslo
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

martingab píše:
no to nebudes znat ona je v dobrym stavu ale je prej stara zhruba 30 let ze to je nejaka svedska nebo holandska znacka to je ta grondahl oslo
Hele s tim sme se tu už setkali, nepsal si sem dřív pod jinym nickem?
Jinak asi doporučim taky něco novýho. Ty corty nejsou na tvrdou hudbu špatný, zmiňovaná m600 je imho dobrá volba.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Mohu potvrdit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

ale kdo ví, jaký kytary dělli tam na severu... kdoví, jestli není lepší jak cort

BTW Oslo je v NORSKU
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

turbo_MaCk píše:ale kdo ví, jaký kytary dělli tam na severu... kdoví, jestli není lepší jak cort

BTW Oslo je v NORSKU
A Warwick je v Anglii a přitom to je německá firma :D
martingab
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martingab »

Alcarmo píše:
martingab píše:
Hele s tim sme se tu už setkali, nepsal si sem dřív pod jinym nickem?
Jinak asi doporučim taky něco novýho. Ty corty nejsou na tvrdou hudbu špatný, zmiňovaná m600 je imho dobrá volba.
:D nepsal ale uz sem tady zakladal jedno tema...
martingab
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martingab »

cort m600 se mi libi ale nemam na ni a taky sem celkem zacatecnik takze kdyz sem se dival po cortkach tak se mi libila Cort M200 WS http://www.musiccenter.cz/Cort-M200-WS- ... erie:17747 hlavne protoze je to mahagon, snimace bych moch po case vymenit ale drevo ne :wink:
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“