sel by se singly rock
Pravidla fóra
sel by se singly rock
- Jens Ludwig
- Odborník
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
na singly se rovnou vykašli, mě se do ruky stratocaster dostal jako úplnýmu začátečníkovi a hned mi bylo jasný, že to chce HB. Strata sice můžeš přepnout do mezipolohy, aby nebručel, ale nemá to vůbec další kvality humbuckeru. samozřejmě proti singlum nic nemám a na určitý styly jsou k nezaplacení, jen ne na tvrdý zkreslení.
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
komba: Laney VC50, Behringer GMX 110
efekty: Wah GD-45, Danelectro Milkshake chorus, Danelectro PB&J delay
ja si taky myslim napadlo me vymenit je za hb velikosti singlu ale raci koupim novy lp ...je tam i blby tremolo ... a jinak jaky lp do 6000 Kc by ste doporucovali podle meho nazoru by byla nejlepsi nejaka CortkaLittle.Sick.Fish píše:na singly se rovnou vykašli, mě se do ruky stratocaster dostal jako úplnýmu začátečníkovi a hned mi bylo jasný, že to chce HB. Strata sice můžeš přepnout do mezipolohy, aby nebručel, ale nemá to vůbec další kvality humbuckeru. samozřejmě proti singlum nic nemám a na určitý styly jsou k nezaplacení, jen ne na tvrdý zkreslení.
no, cort vubec zadny lp nevyrabi, ma vlastni tvary, ktere lp pripominaji dost vzdalene. kazdopadne se urcite doporucuji, a jestli chces vylozene lp za tyhle penize, tak asi jedine bach ci fokus nebo bazar. btw, videl sem tady na bazaru cort m600 prave za 6000...martingab píše:ja si taky myslim napadlo me vymenit je za hb velikosti singlu ale raci koupim novy lp ...je tam i blby tremolo ... a jinak jaky lp do 6000 Kc by ste doporucovali podle meho nazoru by byla nejlepsi nejaka CortkaLittle.Sick.Fish píše:na singly se rovnou vykašli, mě se do ruky stratocaster dostal jako úplnýmu začátečníkovi a hned mi bylo jasný, že to chce HB. Strata sice můžeš přepnout do mezipolohy, aby nebručel, ale nemá to vůbec další kvality humbuckeru. samozřejmě proti singlum nic nemám a na určitý styly jsou k nezaplacení, jen ne na tvrdý zkreslení.
Bach LP, KUSTOM Dart 10, 40 W trandak, Zoom g2.1u, Ernie Ball 13, Tortex 0.88
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
Sláva veškeré hudbě vznikající severně od Kodaně
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
panebože singl není horší jak HB.... De o to, co z toho člověk de dostat... Jasný, určitě ste to tak nechtěli říct, ale zní to jako: "chceš dobrej zvuk? singl ne!" 
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Little.Sick.Fish
- Kontaktovat uživatele:
No jde hlavně o to, že on chtěl zvuk jako z humbuckeru, tak to beru tak, samozřejmě i mě by se singly občas hodily, ale ze začátku svýho hraní sem k singlum cítil trochu odpor, protože sem prostě potřeboval jen to šílený zkreslení a ty singly ho "kazily" různejma perkusivníma zvukama a brumemturbo_MaCk píše:panebože singl není horší jak HB.... De o to, co z toho člověk de dostat... Jasný, určitě ste to tak nechtěli říct, ale zní to jako: "chceš dobrej zvuk? singl ne!"
kytary:Epiphone SG G400 Goth (snímače Dimarzio PAF Classic), Fokus Strat S-S-S K.A.
- Alcarmo
- Kontaktovat uživatele:
Hele s tim sme se tu už setkali, nepsal si sem dřív pod jinym nickem?martingab píše:no to nebudes znat ona je v dobrym stavu ale je prej stara zhruba 30 let ze to je nejaka svedska nebo holandska znacka to je ta grondahl osloturbo_MaCk píše:čekám až napíšš tu značku tý kytary!
Jinak asi doporučim taky něco novýho. Ty corty nejsou na tvrdou hudbu špatný, zmiňovaná m600 je imho dobrá volba.
Mohu potvrdit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ale kdo ví, jaký kytary dělli tam na severu... kdoví, jestli není lepší jak cort
BTW Oslo je v NORSKU
BTW Oslo je v NORSKU
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Alcarmo píše:Hele s tim sme se tu už setkali, nepsal si sem dřív pod jinym nickem?martingab píše:no to nebudes znat ona je v dobrym stavu ale je prej stara zhruba 30 let ze to je nejaka svedska nebo holandska znacka to je ta grondahl osloturbo_MaCk píše:čekám až napíšš tu značku tý kytary!
Jinak asi doporučim taky něco novýho. Ty corty nejsou na tvrdou hudbu špatný, zmiňovaná m600 je imho dobrá volba.
cort m600 se mi libi ale nemam na ni a taky sem celkem zacatecnik takze kdyz sem se dival po cortkach tak se mi libila Cort M200 WS http://www.musiccenter.cz/Cort-M200-WS- ... erie:17747 hlavne protoze je to mahagon, snimace bych moch po case vymenit ale drevo ne