DIMAVERY LES PAUL

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
draken-x

DIMAVERY LES PAUL

Příspěvek od draken-x »

Mám možnost koupit od kamaráda, ale nabízí jí za 5.000,-
nevíte kolik stojí normáně ???
Obrázek
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

5500-6000.... Za to chce nějak moc...
Nechtěl bych tě odrazovat, ale jdi raději do epiphonu, či bacha. ;-)

http://www.sramus.cz/det.php?IDzb=3806 - to je on

Co jsem slyšel, tak Stagg a Dimavery patří mezi ty největší shitky...
draken-x

Příspěvek od draken-x »

a za 3000,- by jsi ji bral ? Bude to lepsi nez muj soucasnej behringer ?
http://www.copystars.com/images_product ... s16470.jpg
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Kašli na dimavery ale vážně, imho nejhorší značka na trhu po nějaký tý tesco QTX. Za 5000 se dá koupit už kytara co vydrží třeba dva roky, hledej.
Nebo si jí běž ke kámošovy zkusit ne?
hagridek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hagridek »

ja bych to vyzkousel,pokud by mi sedla tak bych usmlouval nejakou cenu,ke kobyle koupil kvalitnejsu snimac(treba sh 4 z bazace za par korun) a kytara jak vino,teda pokud je to aspon trochu dobry kus...
________
Rock'n'Roll !!!
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

Jak se k tobe dostalo foto mi dimavery kterou prodavam za 2000?
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

simonwalker píše:Jak se k tobe dostalo foto mi dimavery kterou prodavam za 2000?
zacina to bejt nejaky zajimavy, ale jinak Dimavery fakt ne , at je to jakejkoli tvar , parkrat sem koukal na jejich stranku , ty delaj kopie snad uplne na vsechno , vecka , straty , superstraty , lpcka atd atd atd ... fakt neber , radsi jak riklai Bach , Fokus , popripade jetou epiphone
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Ale fakt. To jsem sam fotil abych to prodal. To je moje postel krista pana.
Drobák

Příspěvek od Drobák »

jestli chceš znát mojí teorii tak mrkni do threadu níž,trochu sem se rozepsal....

Pěkný povlečení... :wink:
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Drobák píše:jestli chceš znát mojí teorii tak mrkni do threadu níž,trochu sem se rozepsal....

Pěkný povlečení... :wink:
Dik. Akorat ted je rozbity okno od dveri takze tam am vsude kousky sla :D
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Taky sem ho jednou rozbil...a vsadim se že orginálnějc,když mi bylo asi 12 tak sem našel v tátovo trezoru glocka o kterym mi tvrdil že už ho prodal...kluci mi nevěřili že je pravej,tak sem natáh závěr a střelil,nevěděl sem že sou náboje v zásobníku,protože sem ho nevytáhl,myslel sem že to jenom cvakne...ale ne ne...tak nadržku sem od otce neodstal ani když sem šel za trénink :D ...mámě sme pak řekli že ta díra v sádrokartonu je od hokejky :lol: ..asi by ho zabila že byli náboje v zásobníku a nezajištěná...trezr byl na heslo,to měl stejný jako na kufru,který sem zjistil když chtěl přinést katalog známek,asi ho nenapadlo že bych toho mohl skusit zneužít i na trezor a tak mi ho prostě řekl...ale já byl vychc*nej...no,dost OT...

Jinak je to stará metoda že týpek řekne že to prodává kámoš jemu,aby nedělal víc zájemcu či aby se nenašel někdo s větší pěněženkou a nevyfoukl mu to...
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

draken-x píše:a za 3000,- by jsi ji bral ? Bude to lepsi nez muj soucasnej behringer ?
http://www.copystars.com/images_product ... s16470.jpg
Všechno je lepší než tenhle behringer a co sem toho už vyzkoušel
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Hej tak ty drakenovi thready sou luxusní... Hehe kámoš prodává kytaru, a pak se ozve borec, že je to jeho postel. Druhej kámoš prodáví kytaru a ta je na aukro a focená mobilem...
Ale k tématu .. cokoliv dimavery bych za 5000 fakt nebral. Kámoš (fakt :D) dimavery set prodal za 1100 i s kombem a obalem.
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Moleek píše:Hej tak ty drakenovi thready sou luxusní... Hehe kámoš prodává kytaru, a pak se ozve borec, že je to jeho postel. Druhej kámoš prodáví kytaru a ta je na aukro a focená mobilem...
Ale k tématu .. cokoliv dimavery bych za 5000 fakt nebral. Kámoš (fakt :D) dimavery set prodal za 1100 i s kombem a obalem.
Protoze ta fotka je moje....
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Jake zbozi, takovy prodejce. :lol:
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Atkins píše:Jake zbozi, takovy prodejce. :lol:
Tim chces rict co?
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Jestli chceš kytaru, co má pěkný zvuk, tak bych ti doporučil Bach les paul-u krkového snímače to zní ve vyšších polohách fakt pěkně :) , a kobylkovej je dobrej i pro metal... A má příjemný krk, aspoň pro mne

Jestli hledáš něco s ostřejším zvukem, tak bych ti doporučil Stratocastera, či Telecastera.... zkus Squiery, ale je toho fakt hafo ;) najdeš něco. Na metal ta kytara fakt moc není.... Jo, Iron Maiden, a podobné songy, ty starší na tom jdou, i něco od Priestu, ale na Metallicu a tvrdší to moc není... Spíš na blues, nebo třeba rock ve stylu Red Hot Chilli Peppers...

Pak zkus superstraty- např. Ibanezky, této firmě bych fakt věřil, ještě zvažuju, že prodám Bacha, a koupím si nějakou Ibanezkul... s doplatkem, třeba RG350 white... Ty kytary jsou na rychlejší hraní, ale jsou univerzálnější, pač většina superstratů je osazena H-S-H....

Ale zajímavé téma ;)
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Pánové díky já se řežu smíchy jako tady u fora málokdy, naposledy EMOBoyovo téma: EMO kytara do 2 tisíc, ale tadyto: "to je moje postel krista pana!" mě vážně dostalo:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Ty vole Drakene, jestli si to nevymejšíš, tak se na ty tvý kámoše radši vybodni, nejspíš to jsou pěkný svině;)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Ginie píše:
simonwalker píše:Jak se k tobe dostalo foto mi dimavery kterou prodavam za 2000?
zacina to bejt nejaky zajimavy, ale jinak Dimavery fakt ne , at je to jakejkoli tvar , parkrat sem koukal na jejich stranku , ty delaj kopie snad uplne na vsechno , vecka , straty , superstraty , lpcka atd atd atd ... fakt neber , radsi jak riklai Bach , Fokus , popripade jetou epiphone
nechci ti brat iluze, ale i Bach a Fokus kopiruji naprosto vse :-)

jinak mam taky docela averzi vuci tehle znacce a za 5 klacku je to fakt sileny.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“