nevíte kolik stojí normáně ???

zacina to bejt nejaky zajimavy, ale jinak Dimavery fakt ne , at je to jakejkoli tvar , parkrat sem koukal na jejich stranku , ty delaj kopie snad uplne na vsechno , vecka , straty , superstraty , lpcka atd atd atd ... fakt neber , radsi jak riklai Bach , Fokus , popripade jetou epiphonesimonwalker píše:Jak se k tobe dostalo foto mi dimavery kterou prodavam za 2000?
Všechno je lepší než tenhle behringer a co sem toho už vyzkoušeldraken-x píše:a za 3000,- by jsi ji bral ? Bude to lepsi nez muj soucasnej behringer ?
http://www.copystars.com/images_product ... s16470.jpg
Protoze ta fotka je moje....Moleek píše:Hej tak ty drakenovi thready sou luxusní... Hehe kámoš prodává kytaru, a pak se ozve borec, že je to jeho postel. Druhej kámoš prodáví kytaru a ta je na aukro a focená mobilem...
Ale k tématu .. cokoliv dimavery bych za 5000 fakt nebral. Kámoš (fakt) dimavery set prodal za 1100 i s kombem a obalem.
nechci ti brat iluze, ale i Bach a Fokus kopiruji naprosto vseGinie píše:zacina to bejt nejaky zajimavy, ale jinak Dimavery fakt ne , at je to jakejkoli tvar , parkrat sem koukal na jejich stranku , ty delaj kopie snad uplne na vsechno , vecka , straty , superstraty , lpcka atd atd atd ... fakt neber , radsi jak riklai Bach , Fokus , popripade jetou epiphonesimonwalker píše:Jak se k tobe dostalo foto mi dimavery kterou prodavam za 2000?