RANDALL - V2XNM vs ROLAND - Cube 30 X
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
Takze EUFORIE JE TU! 28 hodin hrani denne me ted ceka na ktere se nemuzu dockat!
kombo ma neuveritelne moc variaci jak si s tim zvukem pohrat a pritom nemit zadnou krabku! Je tam neuveritejne R_FIER ktery ma takove grady a je citelny ze to ani nemi mozne! Pak Ten AKUSTICKY efekt se mi libi uplne! KDyz rozpojim HB tak zni fakt aji dost pekne! A jeste zitra zapojim marshalla JH a uvidim co se s tim da delat
ikdyz uz to fakt nic moc nepotrebuje!
Kdo pil umřel, kdo nepil, umřel taky.
CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
A jeste bych se te chtel zeptat jestli si tam nenasteloval taky takovej metalovej zvuk ale trosku min pilu
takovej jak to rict
tvrde a ne pilovej
Neco s tim METAL bych ci chtel pohrat ale nemuzu uz ted... nemas neco takoveho? 
CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
Re: RANDALL - V2XNM vs ROLAND - Cube 30 X
Určitě Roland,pokud to chceš na domácí hraní,osobně ho mám,ale nic extra to není(pódium,zkušebna vůbec).Jinak to zní dost chemicky...aaasdfggg píše:Takze, byl jsem rozhodnuty pro rolanda (hodne efetku, variabilita), ale pak jsem tak brouzdal po netu a narazil jsem na toho randalla. Je levnejsi coz je pro me plus.
Ktery myslite ze je lepsi? lehka otazkaDiky moc.
Roland
http://kytary.cz/roland-cube-30-x/89754/?SE1:0:0:1:0
Randall
http://kytary.cz/randall-v2xnm/99991/?SE1:0:0:1:0
Hlavně na R-Fire se slejvají tóny...
Fender Stratocaster (mexico);Roland Cube 30X,ladička Boss TU 15 a ucho:))
Norsk Arisk Black metal!
Norsk Arisk Black metal!
-
aaasdfggg
- Kontaktovat uživatele:
Teodor prc ne zkusebna?
jsi snad prvni kterej rekl ze zkusebna ne. Zalezi jaka zkusebna no. A chemicky to zni jenom kdyz chces
na r fier to je dost sado maso ale kdyz nechces tak to zni nechemicky. Ja jsem spokojenej.
CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
CORT KX 5 BK
BlackHeart BH5
MXR GT OD, Boss OS2
Protože sem s tim kdysi dávno hrával ve zkušebně a nebylo to ono(kombo hrálo v pohodě tak 20 minut a pak to šlo zvukem do dálek..)A chemicky to zní a znít bude,přeci jen je to AMP Modeling:)aaasdfggg píše:Teodor prc ne zkusebna?jsi snad prvni kterej rekl ze zkusebna ne. Zalezi jaka zkusebna no. A chemicky to zni jenom kdyz chces
na r fier to je dost sado maso ale kdyz nechces tak to zni nechemicky. Ja jsem spokojenej.
Norsk Arisk Black metal!
Norsk Arisk Black metal!
Podle toho,jestli budeš hrát jen s kombem nebo budete mít PA a budete nazvučeni ve zkušebně...Ginie píše:jaaasdfggg píše:Jeste otazecka: Urve ten roland zkusebnu? takou mensi?
My hráli s komby a Roland to neurval...
Norsk Arisk Black metal!
Norsk Arisk Black metal!
- AlienW
- Kontaktovat uživatele:
jelikoz randala mam tak bych do nej sel znovu. muj gain ma tak krasne zkresleni ze to pribije i kamosovu krabku od bosse overdrive distorion OS-2. hlasitost sice neprerve biciale hraje krasne ma to jen 25W na bici je potreba takovych 40W.jedine s cim mozna nejsem spokojen tak je reverb. pripada mi ze nedostacuje a spise ten zvuk zhizdi nez aby ho nejak zkraslil.myslim ze randal bych si koupil znovu ale mam porad hodne apecu na zkouseni takze nevim jak treba hraje engl nebo peavey valveking. jen jestli to nekoho zajima tak bych dodal ze randal ma opravdu hutne zkresleni a zvuk pusoby hodne mohutne.kamos ma kopii marshala MC15 takovy celkem ustacujici kombo na hrani doma nebo v male zkusebne hlasitosti me sice prerve ale cistotou zvuku ani zkresleni ani mohutnosti ne.takze ja jsem jednoznacne pro randall jestli to tu jeste nekoho zajima
. treba kdyby chtel nekdo kupovat v budoucnu

kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
jo a jak je na tom vyloženě ta http://kytary.cz/randall-v2xnm/99991/?SE5647:0:0:1:0 ?? A tý ste se tu nikdo nebavil...Hráli ste na to někdo? Myslim, že za dobrý prachy..
Guitar: Ibanez RG550 Made in Japan Limited Edition
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel
Preamp: Mesa Boogie V-Twin
Amplifier: Peavey Valveking 112
Effects: Boss DS-1, Electro-Harmonix Small Clone
Picks: Dunlop
Cabels: Klotz, Proel