EPIPHONE - Les Paul - Standard Plus
Pravidla fóra
- tallicaman
Taky se mi zda, ze epiphone si to dela z ceho chce, nechapu, jak muzou budovat znacku, kdyz ani nenapisou popravde, z ceho ty kytary delaji. To me od nich hoooodne odrazuje. Kdyz jsem se docetl na muzikusu o wyldovce, ze: "tělo má mahagonovou pouze vrchní desku (originál má javorovou), zatímco masivnější část těla tvoří deska ze světlejšího dřeva, pravděpodobně olše", tak me sklamaly. Dyt ta kytara stoji prez 17 litru...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Kamaráde, vzpamatuj se:D co plácáš o tom, že něco tu kytaru zabije nebo co?? já jsem ti žádný tvoje EMG nebral, jen jsem říkal, že ty původní jsou taky dost dobrý, nesrovnatelný se snímačema, který plácaj na všechny ty fokusy, corty a další možný kopie...Disasterpiece píše:jo hrali, nic moc!Maples píše:nechápu, proč všichni chtěj vyměnovat snímače? hráli jste na tu kytaru vůbec s nákym pořádným aparátem? I ty původní táhnou jako blázen, nevidím na nich nic špatného.
a ty EMG to nezabijou hral jsem na tudle kejtru jak s zakladnima snimacema a tak i s aktivkama EMG A NIC TO NEZABILO nevim co to rikas za bludy.
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
zdravim, tendle kousek se mi začal hodně líbit. Mám teď ibanez grg 170dxl a chtěl bych upgradovat o level výše
, jak moc bych si polepšil?
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
chápu, taky mi už moc nevyhovuje.bjjz píše:z grg170 se da jenom jenom polepsit, nesnasim tu kytaru
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho