Jaguar master píše:to cerfotoc: takže si s ní spokojený? Žádný problémy tipu tremolo trhá struny atd...? Prostě je OK? Pošli mi když tak fotky, nebo je dej sem...detaily tý kytaru, ať můžu snít

Mno spokojenej sem, ale už se chystam kupovat až našetřim nějaký prachy novou kytaru, ale rozhodně to není kvuli tomu že by mi tahle nevyhovovala, jenom už bych chtěl o třídu lepší kytaru

. Jinak s tremolem nemám problém, struny se netrhaj...většinou měním struny tak po třech měsících, ale fakt s praskáním strun nemám problém, ladění docela drží pokud s tou pákou neděláš nějaký brutálnosti

. Snímače by mohli bejt lepší, ale co bys chtěl v týhle cenový kategorii...já už je na tý svý měnit nebudu, pač bude nová, ale pokud ji budeš kupovat a budeš jí chtít na dýl tak by se možná vyplatilo popřemýšlet nad výměnou za nějaký RM nebo třeba nějaký levný duncany. S dohmatem jsem nehejbal, ale už z výroby tam byl dost malej, čož mi vyhovuje a "nebzučí" to

Celkově se mi zdá za tyhle prachy suprová kytara, dobrá konstrukce, není to odbytý jak ty různý Staggy apod. můžu jen doporučit!!

Ja bych ti to nafotil ale tedka nemam zadnej fotak doma(jenom starej na filmy

) a mobil fotí kvalitou VGA - sh*t
Hansen: máš sice pravdu ale když má stagga tak i ta yamaha je celkem skok

a ono jestli je student tak je fakt těžký sehnat jen tak 4litry. Mě je 13 a naštěstí mám brigádu, jinak bych neměl nic! Já mám zrovna ty rodiče kterí mi nic jentak nekoupěj a prej si nato mám vydělat, takže tak