Jinej zvuk komba( snímače????struny???)

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
tom86

Jinej zvuk komba( snímače????struny???)

Příspěvek od tom86 »

Zdar mám toho lampovýho Crate co mám dole napsaný. poslední dobou z toho leze takovej divnej zvuk. jako bych měl rozladěnou kytaru nebo tak něco. newim čim to může bejt jetsli snímačema nebo čim. Před časem mi prdla jedna struna a dal jsem místo ní jinou kterou jsem měl už použitou kdysi dávno. kombem to není ....zkoušel jsem tam i jinou kytaru a hraje v cajku. myslíte že jsem to po...l tou strunou???
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Hele jestli máš starý struny tak je zkus vyměnit. .Tím nic nepokazíš. Zkoukl bych taky jestli nemáš nějakou krpu v elektrice kytary. Nějakej špatnej kontakt nebo tak.

Jestli to před tím nedělalo a s jinou kytarou to taky nedělá tak to musí bejt únava něčeho na kytaře. Tak to pořádně zkoukni.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

není to takový zvuk jakoby wah wah? nebo takový..... nevim jak to popsat, vyměn struny, vem si něco cim vydres bordel v kobyle, a kapni do kazdeho kamene kapku WDcka, a eště to vylešti necim (dělam to tenkym trsatkem) povolí to
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
tom86

Příspěvek od tom86 »

vypadá to na struny.........dal jsem místo Ačkový jinou ale taky starou , dělá to trochu ještěm ale o dost mín. je to zvuk jakoby si měl tu strunu úplně jinde....prostě rozladěnou ale snad to bude strunama
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

a máš sladěný oktávy?
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
LAMA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LAMA »

Nebyla ta struna G? Podle mě stačí vyměnit struny. Když mi prdne jedna struna tak dycky koupím celou sadu. Je na prd mít různě starý struny :wink:
92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% hoď si tohle do podpisu.
R.I.P. PetrPeter + 1.8.2008
tom86

Příspěvek od tom86 »

po už jsem zjistil taky :-) já to udělal poprvý za 3 roky hraní takže už to neudělám:-)
každopádně dík
tom86

Příspěvek od tom86 »

přeci jen ještě dotaz........nemám s lampou tak velký zkušenosti takže newim jak se chová když jsou na kytaře jetý struny. nebo odcházej snímače, nebo co s tim vůbec je???????
tom86

Příspěvek od tom86 »

kdyby to byli lampy jak se pozná že sou v háji???Tedka to má zvuk takovej že tam sou ty lampy znát prostě to těma lampama uplně "sičí" ale to předtim zas tolik znát nebylo.(bylo ale ne tolik)
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

tom86 píše:kdyby to byli lampy jak se pozná že sou v háji???Tedka to má zvuk takovej že tam sou ty lampy znát prostě to těma lampama uplně "sičí" ale to předtim zas tolik znát nebylo.(bylo ale ne tolik)
Poznal bys to jednoduše :) nehrálo by to :wink:

BTW:Na čem jedeš??? :P
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

tom86 píše:kdyby to byli lampy jak se pozná že sou v háji???Tedka to má zvuk takovej že tam sou ty lampy znát prostě to těma lampama uplně "sičí" ale to předtim zas tolik znát nebylo.(bylo ale ne tolik)
když jsou koncový lampy u konce života, při poklepu chrastí :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
tom86

Příspěvek od tom86 »

newim no nezdá se že by chrastěli. ten zvuk je takovej nekonkretní ...snad to budou jen struny
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“