Jinej zvuk komba( snímače????struny???)
Pravidla fóra
Jinej zvuk komba( snímače????struny???)
Zdar mám toho lampovýho Crate co mám dole napsaný. poslední dobou z toho leze takovej divnej zvuk. jako bych měl rozladěnou kytaru nebo tak něco. newim čim to může bejt jetsli snímačema nebo čim. Před časem mi prdla jedna struna a dal jsem místo ní jinou kterou jsem měl už použitou kdysi dávno. kombem to není ....zkoušel jsem tam i jinou kytaru a hraje v cajku. myslíte že jsem to po...l tou strunou???
Hele jestli máš starý struny tak je zkus vyměnit. .Tím nic nepokazíš. Zkoukl bych taky jestli nemáš nějakou krpu v elektrice kytary. Nějakej špatnej kontakt nebo tak.
Jestli to před tím nedělalo a s jinou kytarou to taky nedělá tak to musí bejt únava něčeho na kytaře. Tak to pořádně zkoukni.
Jestli to před tím nedělalo a s jinou kytarou to taky nedělá tak to musí bejt únava něčeho na kytaře. Tak to pořádně zkoukni.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
není to takový zvuk jakoby wah wah? nebo takový..... nevim jak to popsat, vyměn struny, vem si něco cim vydres bordel v kobyle, a kapni do kazdeho kamene kapku WDcka, a eště to vylešti necim (dělam to tenkym trsatkem) povolí to
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Poznal bys to jednodušetom86 píše:kdyby to byli lampy jak se pozná že sou v háji???Tedka to má zvuk takovej že tam sou ty lampy znát prostě to těma lampama uplně "sičí" ale to předtim zas tolik znát nebylo.(bylo ale ne tolik)
BTW:Na čem jedeš???
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
když jsou koncový lampy u konce života, při poklepu chrastítom86 píše:kdyby to byli lampy jak se pozná že sou v háji???Tedka to má zvuk takovej že tam sou ty lampy znát prostě to těma lampama uplně "sičí" ale to předtim zas tolik znát nebylo.(bylo ale ne tolik)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..