Možná by nebylo od věcy vyzkoušet pořikův snímače(aktiv)s kompresoremMaples píše:posere, ale bude to neuniverzální kytara, na kterou nic jinýho než metal nezahraje...jsem velkým odpůrcem aktiv snímačům:D prostě mě přijde, že ničej charakter nástroje...
Krank Krankenstein/Mesa Boogie Triple Rect.
Pravidla fóra
rád vyzkouším, ale až si zopakuješ základní školu. To je rozhodně potřeba víc;)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Lepsi peti a spravne. Hlavne, ze ty Y I jsou hned vedle sebe :pDirX píše:Nevýhoda psaní všema deseti
Ad tema. Kup si kvalitni kytaru. Pokud chces udelat zajimavej a jinej zvuk na sola -> krabicky. Pokud to porad i s tou novou nebude ono, vyzkousej snimace jiny...
Ja to beru takhle, ze zaklad mas hodne kvalitni (cili mesa) a univerzalni. Na tom muzes zvuk krasne postavit. Pokud se ti nelibi barva nebo cokoliv na zvuku, neresil bych apec ale pomoh bych si prave jinyma krabickama na zmenu charakteristiky zvuku (treba zajimavy maj ECH a jejich Knockout).
Pokud ani to nepude volil bych jinou kytaru s jinyma snimacema (precejen sance, ze se ti na koncerte vysere kytara... treba jen praskne hloupa struna, je tak 100x vetsi nez ze se neco stane s apcem, pokud se o nej bojis ze by moh prestat jit, hod ho k nejakymu eletrikarovi na premereni, predratovani par veci atd.)
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
tak jak už jsem psal, mám dva favority ESP MII a Jackson SL2H, k těm aktivům, nemám je rád do kytary si stejně zase hodím SH13 SD tomu se žádný aktiv nevyrovná a tu hlavu navíc, mi rozmluvila přítelkyně stejně jako vy:) takže nee(zatim
)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Myslym že na tuhle hlavu hrajou amon amarth. Nevim jestli i na starších cedkach ale na tom novym určitě jo. Jestli tam teda nemaj třeba revolution+ nebo něco jinýho od kranka. Takže teoreticky když si poslechneš něco novýho od amonů tak uslyšíš jak to umí hrát
.
..fresh blood on our swords.
Gods of war arise!
Gods of war arise!
Běž si na to zahrát do Music-City.................já sem tam Krankenstein zkoušel i s origo boxem a musim říct že to je bomba sound. Jednoduchý korekce, ale hraje to fakt neskutečně - mě teda spoň ten zvuk vyhovuje.
A jenom chci reagovat na ty poznámky o Recto. Celkem mě ten slepej obdiv k Mesám rozesmívá, já už sem měl Mesu Caliber.50+, pak Single Recto a nakonec Dual Recto. A můžu vám říct že sem je nakonec vždycky prodal:o)
Teď hraju na Peavey Triple XXX a k Mese už bych se nevrátil.
Některý aparáty od Engla, Peaveye, nebo ten Krank už Rectifier dávno převálcovali. (Mesa samozřejmě hraje dobře, nic proti)
A jenom chci reagovat na ty poznámky o Recto. Celkem mě ten slepej obdiv k Mesám rozesmívá, já už sem měl Mesu Caliber.50+, pak Single Recto a nakonec Dual Recto. A můžu vám říct že sem je nakonec vždycky prodal:o)
Teď hraju na Peavey Triple XXX a k Mese už bych se nevrátil.
Některý aparáty od Engla, Peaveye, nebo ten Krank už Rectifier dávno převálcovali. (Mesa samozřejmě hraje dobře, nic proti)
kytara - Schecter Hellraiser C-1
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
efekty - Morley Tremonti Wah, ZVEX Box of Rock, EHX Memory Toy, Boss NS-2, Boss TU-3
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
efekty - Morley Tremonti Wah, ZVEX Box of Rock, EHX Memory Toy, Boss NS-2, Boss TU-3
-
dlouhovlasac