Krank Krankenstein/Mesa Boogie Triple Rect.

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
DirX

Příspěvek od DirX »

Maples píše:posere, ale bude to neuniverzální kytara, na kterou nic jinýho než metal nezahraje...jsem velkým odpůrcem aktiv snímačům:D prostě mě přijde, že ničej charakter nástroje...
Možná by nebylo od věcy vyzkoušet pořikův snímače(aktiv)s kompresorem :roll:
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

rád vyzkouším, ale až si zopakuješ základní školu. To je rozhodně potřeba víc;)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

:lol: :lol: podepisuji
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
DirX

Příspěvek od DirX »

Nevýhoda psaní všema deseti :cry:
Hansen

Příspěvek od Hansen »

DirX píše:Nevýhoda psaní všema deseti :cry:
Lepsi peti a spravne. Hlavne, ze ty Y I jsou hned vedle sebe :p

Ad tema. Kup si kvalitni kytaru. Pokud chces udelat zajimavej a jinej zvuk na sola -> krabicky. Pokud to porad i s tou novou nebude ono, vyzkousej snimace jiny...

Ja to beru takhle, ze zaklad mas hodne kvalitni (cili mesa) a univerzalni. Na tom muzes zvuk krasne postavit. Pokud se ti nelibi barva nebo cokoliv na zvuku, neresil bych apec ale pomoh bych si prave jinyma krabickama na zmenu charakteristiky zvuku (treba zajimavy maj ECH a jejich Knockout).

Pokud ani to nepude volil bych jinou kytaru s jinyma snimacema (precejen sance, ze se ti na koncerte vysere kytara... treba jen praskne hloupa struna, je tak 100x vetsi nez ze se neco stane s apcem, pokud se o nej bojis ze by moh prestat jit, hod ho k nejakymu eletrikarovi na premereni, predratovani par veci atd.)
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

tak jak už jsem psal, mám dva favority ESP MII a Jackson SL2H, k těm aktivům, nemám je rád do kytary si stejně zase hodím SH13 SD tomu se žádný aktiv nevyrovná a tu hlavu navíc, mi rozmluvila přítelkyně stejně jako vy:) takže nee(zatim :D )
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Maji ji v Music City..
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

jj včera sem ji objevil v music-city...jinak fakt super obchod a prodávaj tam schectery!! hrál sem nani tak 2 minuty a zrovna mě nenadchla, radši si nech recta - muj nazor :wink:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Duboun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duboun »

Myslym že na tuhle hlavu hrajou amon amarth. Nevim jestli i na starších cedkach ale na tom novym určitě jo. Jestli tam teda nemaj třeba revolution+ nebo něco jinýho od kranka. Takže teoreticky když si poslechneš něco novýho od amonů tak uslyšíš jak to umí hrát :wink: .
..fresh blood on our swords.
Gods of war arise!
DirX

Příspěvek od DirX »

Amoni mají krankesteina moc douho ho nemají protože to není dlouho co dimebag odešel ke kranku(r.i.p)
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

DirX píše:Amoni mají krankesteina moc douho ho nemají protože to není dlouho co dimebag odešel ke kranku(r.i.p)
dává ta věta smysl alespoň tobě? :D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Dark Axel píše:
DirX píše:Amoni mají krankesteina moc douho ho nemají protože to není dlouho co dimebag odešel ke kranku(r.i.p)
dává ta věta smysl alespoň tobě? :D
už jsem se dostal do fáze, kdy na příspěvky některých lidí na fóru nereaguji.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

A dopyči, fakt? :shock:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
DirX

Příspěvek od DirX »

No není to p***l? :D Popravdě smysl to nedalo ani mě ale už se mi to nechtělo upravovat :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
Hemi

Příspěvek od Hemi »

Běž si na to zahrát do Music-City.................já sem tam Krankenstein zkoušel i s origo boxem a musim říct že to je bomba sound. Jednoduchý korekce, ale hraje to fakt neskutečně - mě teda spoň ten zvuk vyhovuje.

A jenom chci reagovat na ty poznámky o Recto. Celkem mě ten slepej obdiv k Mesám rozesmívá, já už sem měl Mesu Caliber.50+, pak Single Recto a nakonec Dual Recto. A můžu vám říct že sem je nakonec vždycky prodal:o)
Teď hraju na Peavey Triple XXX a k Mese už bych se nevrátil.

Některý aparáty od Engla, Peaveye, nebo ten Krank už Rectifier dávno převálcovali. (Mesa samozřejmě hraje dobře, nic proti)
kytara - Schecter Hellraiser C-1
amp - Krank Rev Series 1
box - Marshall 1960AV
efekty - Morley Tremonti Wah, ZVEX Box of Rock, EHX Memory Toy, Boss NS-2, Boss TU-3
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

no jo, ale každýmu se líbí něco jinýho, že jo... jestliže tobě mesa nesedla, neznamená, že všichni maj stejnej názor jak ty :wink:
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

mě teda víc přirostla k srdci mesa, hrál jsem i na dual a triple recto i na krankensteina a furt u mě výtězí mesa....a ani to není otom převálcovat mesu, jde oto že mesa je takovej "standart" z čeho kopírujou ostatní...stejně jako třeba marshall je symbol britskýho zvuku...
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

ehehe...Krank má úplně jinej charakter zvuku než mesa...Nevím kde si byl na tom že Krank kopíruje M/B....Sou to obojí dvojí originální značky... :)
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“